Filter

Alles was niet voorradig voor mijn bestelling

Niet alles op voorraad dat je besteld is niet leuk maar door goede en duidelijke communicatie hebben ze er een aangename ervaring van gemaakt.

Gewoon goed

Gewoon goed en fijn bedrijf om spullen te kopen.

Kut

Alleen maar knikken in die graf pijp. Zonde van mn geld

prima levering van het bestelde materiaal

vlotte bestelling en snelle levering.

Topservice!

De eerste keer dat ik binnenliep dachten ze met me mee naar een oplossing voor mijn situatie. Vervolgens kon ik mijn bestelling snel ophalen. En toen ik toch wat koppelstukken wilde ruilen was dat geen enkel probleem. Helemaal top!

super

gelijk gekregen met minder tijd

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen

Spoedige levering

Duidelijke webshop

We kregen na bestelling alles snel en verzorgd opgestuurd.

Goed advies gekregen en geleverd zoals beloofd

Goed advies gekregen bij het vervangen van mijn pomp. Omdat het een vrachtzending was, is het niet helemaal duidelijk wanneer de pomp geleverd werd. Maar na telefonisch contact werd dit snel opgelost.

Top goede prijs kwaliteit

Duidelijke site. Breed aanbod. Goede prijs kwaliteit verhouding. Correcte afhandeling.

Correct, Snel en prijzen ok

Wij bestellen al ruim een jaar of drie met enige regelmaat bij Leidingshop en o.b.v. Zo’n 10-12 bestellingen durven we te stellen dat de betrouwbaarheid feilloos is. Aangegeven voorraden kloppen, men levert snel en er is nog nooit iets misgegaan bij een bestelling.

Goede en snelle reacties per chat

Goed en snel geholpen voor technische vragen over mijn bestelling. Verzending duurde wel een dag langer dan verwacht.

Aanrader

Prima service en snel geleverd

Snelle afhandeling

WiFi link aangeschaft tbv rainbird. Binnen 1 dag in huis. Installatie appeltje eitje. Prima product

Alles wat ik zocht en snel geleverd.

Uitgebreid assortiment, bied volledig aan weet ik nodig heb. Snelle levering, ook niet onbelangrijk.

Snelle en nauwkeurige uitvoering van de bestelling. Super tevreden. Over de werking van het toestel kunnen we nog niets zeggen want het is nog niet opgestart.

Good quality quickly delivered

Good quality good price well packed fast delivery. Excellent

Snel en correct

Alles vlot uitgevoerd

Goed geregeld

Goed en optijd geregeld

Gedaan zoals beloofd

Heel erg goes. Duidelijk omschrijving, snel ontvangen

héél tevreden

Snel en correct geleverd,de druppelleidingen zijn poepsimpel aan te leggen.

Alles netjes geleverd zoals afgesproken

Alles werd netjes geleverd zoals afgesproken.

Goed en precies gelevert

Communicatie kan iets beter, maar verder prima in orde

Snelle levering alles is perfect gegaan

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL