Filter

Snel en goed geleverd

Mijn bestelling bij leidingshop werd goed en snel afgehandeld en werd ondanks de vakantie periode toch nog snel bezorgt. Het enige kritiek puntje heb ik op het versturen van de email wanneer het pakket verwacht wordt want kreeg die op woensdag nacht binnen en het werd op de donderdag afgeleverd dat is erg kort op elkaar is mijn mening.

Website is eenvoudig om te bestellen

De volgende bestelling komt er zeker aan want ik heb nog niet voldoende leiding en koppelingen. Erg netjes geleverd en zeer tevreden

Heel snel geleverd

Goed meedenken en prima service

prima website, goed assortiment, goed meedenken bij een bestelling en prima afhandeling.

Prima service,

Goede levering alles zat erbij. Ik heb nu de dichte druppelslang gekocht en die bevalt beter dan de poreuze die ik vorig jaar kocht en dus al een tijd in de tuin ligt. Op verschillende plekken gaat hij teveel lekken, er komen gaten in de slang. Hij staat aangesloten op een pomp die tot 4 atm kan geven. Daarom heb ik er een drukregelaar voor die het terug brengt onder de 1 atm. Ondanks dat dus toch teveel lekken, voor mij geen poreuze meer.

Snel en goed product.

Na bestelling snelle bezorging en goed en degelijk verpakt.

Bij de leidingshop kun je makkelijk bestellen uit een groot assortiment. De spullen worden zoals vermeld direct geleverd. Al onze bestellingen gaan naar de leidingshop.

Doen hun werk goed.

2x besteld, 1x retourzending. Prima afgehandeld.

zeer vlugge bestelling

ik ben zeer tevreden zeker voor de vlugge bestelling

Netjes en goed verpakt.

Snelle levering en kwaliteit producten!

Fijne website, veel aanbod en producten worden snel geleverd!

Correcte levering

Snelle levering, goed materiaal

Ondanks problemen met post NL is de service van leidingshop uitstekend. Ze proberen te helpen .

Woensdag 11 augustus bericht van post NL pakket wordt geleverd tussen 10 en 16 u. Dan sorry wij hebben vertraging hou de track en trace in de gaten. Idem donderdag, vrijdag. Dan weekend en maandag hier in Belgie een feestdag. Dus gisteren hetzelfde liedje dus nog steeds geen pakket. 3 dagen thuis zitten wachten voor niks. Hoop dat vandaag wordt geleverd. Al meermaals zeer slechte ervaring met Post Nl. Volgende keer als wij iets nodig hebben zullen we naar dedichtbij gelegen shop gaan . Dit is niet jullie schuld maar er staat wel op jullie website “super snel in huis”.

Vlotte levering, degelijk materiaal, goede communicatie en goede prijs.

Je vind gemakkelijk de onderdelen die je zoekt in de website. Duidelijke gegevens over het artikel. echt top.

Snel en compleet geleverd

Snel en compleet geleverd Besteld en de volgende dag in huis En alles in 1 x

Jammer

Sturen toch mails als je duidelijk aangeeft geen spam te willen ontvangen

Duidelijke website en vlotte levering!

Duidelijke website en vlotte levering!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

TOP

Top product;

Supersnel geleverd

Fijne producten om mee te werken

Gewoon goed

Besteld volgende dag geleverd Helemaal super

Prima kwaliteit

Afmetingen slang niet duidelijk.

Bij de specificaties staat niet aangegeven wat de binnen en buitenmaat van de slang is.

Veel keuze

Veel keuze, snelle levering we hadden 10 stuks besteld. Kregen er 8 geleverd na een mail te sturen kreeg ik de volgende dag bericht dat er 2 moesten bij besteld worden en zijn ook netjes geleverd. Was handig als er bij het eerste pakket even een briefje zat de 2 volgende komen er ook nog aan.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL