Filter

Snelle levering en correct materiaal

Op tijd geleverd zoals beloofd. Druppeldarm is denk ik prijs/kwaliteit wel ok (zal de toekomst nog moeten uitwijzen).

Snelle en correcte service

Snelle en adequate informatie en levering.

Snelle en adequate informatie en levering.

Super snel voor dringende nabestelling

Tweede keer en ook ditmaal een zeer aqngename ervaring!

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering en prima prijzen

Bij deze winkel kan je helaas niet per meter kopen maar vaak zijn rollen van 25 mtr cv leiding goedkoper dan als je enkele meters bij de concurrent koopt. Snel geleverd en goedkoop dus, Zeker een aanrader.

Het werkt fantastisch

Druppelslang bestelt met toebehoren alles netjes op tijd geleverd. Na levering geïnstalleerd en daarna geen omkijken meer naar de plantjes krijgen nu op tijd water in één woord fantastisch

duidelijke site, snelle levering en prima producten

Zeer goede ervaring! De producten waren niet duur en werden snel geleverd. Alles keurig verpakt en van goede kwaliteit!

Goed materiaal

Materiaal beantwoord volledig aan de verwachting. Goede opvolging van de bestelling en snelle levering.

goede kwaliteit

Vertraagde levering door verkeerde sorteering? Prijs is niet goedkoop maar goede kwaliteit.

Goede producten en een snelle levering

Wekt uistekend

Doet wat je er van verwacht.

Aanzuigbuis

Omdat ik wat onderdelen nodig had om een aanzuigbuis te maken voor mijn beregeningspomp en ik precies wist wat ik nodig had, heb ik deze spullen in de webshop gekocht. De spullen zijn snel en correct geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Super , correct en heel snel !

Onverwacht het artikel nodig gehad , moelijk ter plaatste te vinden

Uitstekende service

Service wat mij betreft een 10+!! Ik bestelde s 'middags diverse spullen. In de avond kwam ik erachter dat ik iets kleins maar essentieel, vergeten was. Vervolgens contact opgenomen. Alsnog besteld en de medewerker van Leidingshop heeft vervolgens mijn al voor verzending klaarstaande verpakking opgespoord en deze kleinigheid toegevoegd, zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Helemaal top. Toen ik de volgende dag belde i.v.m. een technische vraag kreeg ik zeer duidelijke uitleg van de medewerkster van Leidingshop.

Goede prijs en kwaliteit. Top.

Perfect geregeld

Duidelijke website, extra onderdelen mee besteld, duidelijke communicatie over de afhandeling van de order. Inmiddels een collega geïnformeerd dat hij bij jullie aan het goede adres is.

top

snelle en vlotte service

Artikel werd snel geleverd voor een mooie prijs

Tevreden

Super tevreden, aanrader!

Super duidelijke site, scherpe prijzen, volgende dag keurig verpakt geleverd en fijne kwaliteit. Gewoon zoals je hoopt dat het loopt en gaat. Aanrader dus!

Goede prijzen, snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden van de status

Goede prijzen, snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden van de status