Filter

Goede contacten en meedankend

Denken in oplossingen

Een paar maal ook telefonisch contact gehad, vriendelijke dame stond me te woord, kreeg goede uitleg!

Topervaring ... voor herhaling vatbaar

Leverdatum niet gehaald door externe factoren maar samen uiteindelijk op een oplossing gekomen zodoende wij verder geholpen waren , super top ervaring ... hier kom ik terug !

Snel geleverd kwaliteit uitstekend

Snel geleverd Kwaliteit is uitstekend

Alles is goed bezorgd

Heel tevreden.

Snelle levering. Goed verpakt. Eenvoudig aan te sluiten. Helemaal blij mee.

Prima,snel en perfect geleverd

Heb een druppelslang besteld ,het was snel hier. Mooiii

Goed advies en uitstekende service

Met behulp van een telefonisch goed te bereiken klantenservice, die erg deskundig bleek, heb ik een juiste keuze kunnen maken voor een waterpomp. Hij is krachtig genoeg om aan de behoeften van onze tuin te voorzien! Daarnaast was er coulance mbt veel te laat geretourneerd materiaal wat alsnog werd terug genomen. Super service!

100 % tevreden zeer snelle goede levering prima prijs.

S'morgens besteld andere morgen om 9.00 uur geleverd heel goede sevice.

jammer dat tnt post het een deel thuis afzet en het andere op post pakket punt

na bestelling zeer snel geleverd en met tracking zeer goed te volgen

en bedrijf wat goed en snel reageert

Supersnel geregeld!

Makkelijk en snel besteld en geleverd. Duidelijke website met goede zoekfunctie.

Klantgericht en geweldige service

Leidingshop reageert snel en heeft 100% medewerking verleend bij het oplossen van mijn probleem. Ik ben dan ook super tevreden.

Snelle levering en goed prijskwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en aanzienlijk goedkoper dan bij de bouwmarkten

Professioneel

Website is zeer overzichtelijk. Stel je een vraag, krijg je kortelings daarna een antwoord. Alles is ondertussen geïnstalleerd en werkt tot hiertoe prima.

Levering binnen 24 uur. Dat had ik niet verwacht. Ook nog een leuke ontspannen reactie op een email die ik stuurde. Top!

Prima producten en prijzen en goede service

Ze hadden een andere koppeling geleverd dan ik had besteld, maar dit is gemakkelijk en vlot opgelost!

super

ja prima zeer tevreden

Netjes en snel

Alles was netjes verpakt en snel geleverd

Prima geholpen met advies van Maja en Peter

goede support

Duidelijke site en snelle levering.

Bestelde artikelen, goed verpakt en snel geleverd.

Meer dan uitstekende service

Had niet goed naar de tijd gekeken, kwam van ver en arriveerde tijdens de lunchpauze. Sarah wilde mij toch nog helpen. Onverwacht hoge service! Scherpe prijzen en materiaal van uitstekende kwaliteit.

Zeer vlotte en correcte levering.

Leidingshop is top!

In een paar werkdagen alles geleverd.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL