Filter

Goede verpakking en mooi op tijd geleverd.

Vlot geleverd en netjes verpakt

Tyleenslang + mantelbuis was binnen 1 dag geleverd in een grote doos. Ik werd goed geinformeerd over de voortgang van de levering. Gewoon prima dus voor een hedendaagse webshop.

100% tevreden

Snel en tevreden

Levering niet volledig

Dichtingsrubber van bakgootuitloop 70-80 is niet meegeleverd. Dus de bakgootuitloop is niet waterdicht. Kan er voorlopig niks mee doen. Zie ook e-mail naar jullie bedrijf.

Goede prijs, snelle levering.

Goed en snel

perfect

snelle en goede levering

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Levering snel en in orde.

De projectbeschrijving op de site is informatief. De door ons bestelde goederen voldoen goed.

Goed geholpen

Even gevraagd bestelling samen te voegen met eerdere ivm verzendkosten, was meteen geregeld.

Veel keus Ik zocht diverse koppelingen en splitters voor de aanleg van een druppel en sproei systeem Alles gevonden en geleverd zoals beloofd

Snelle levering en goed materiaal

Snelle en correcte levering

Goede ervaring

goed en optijd geleverd

goed verpakt goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Gewoon snel en goed

Gewoon snel en goed

Conform afspraak

Een correcte levering volgens afspraak van de kwalitatief goede producten

snel en netjes geleverd

Grote keuze, vlotte levering.

Prima kwaliteit, telefonisch goede ondersteuning. Een aanrader.

Service gericht. Product voldoet aan verwachting

Goede servicedesk. Behulpzaam terwijl ik een verkeerde bestelling plaatste. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden gedurende de levering

Snelle adequate levering

Snel de juiste materialen geleverd gekregen en niet duur.

Goed aanbod, snelle levering

Goede kwaliteit voor een normale prijs. Snelle levering, tevreden klant !

snel, hulpzaam

snel, hulpzaam en betrouwbaar

Goede producten, duidelijke website en snelle levering

Ik bestel hier alles wat ik nodig heb voor mijn irrigatiesysteem in Spanje. De producten zijn goed, de website helder en duidelijk en er wordt snel en compleet geleverd. Erg prettig. Ik laat een halve ster open in de score, omdat ik eigenlijk vind dat er een aantal producten ontbreken in het assortiment of de items zijn lastig om te vinden omdat een ander nummer wordt gehanteerd. Zelfs producten waar (in de beschrijving van andere producten) naar wordt verwezen. Als er naar verwezen wordt, zou je die ook moeten kunnen vinden lijkt me. Rain Bird kit XCZ-100-PRF bevat onder andere een filter. Het filterelement (200 mesh stainless steel filter element) is RBY-200-SS-MX volgens de op de site getoonde handleiding van het ventiel. Maar als je op dat nummer zoekt in de webshop, is er geen resultaat. Je kunt dit element echter wél vinden onder nummer RBY-200MX. Dat moet je maar net weten. In de handleiding wordt verwezen naar waterdichte verbinding Rain Bird ST-03. Maar ook als je op dit nummer zoekt in de wesbhop, is er geen resultaat. Ook zou ik andere losse filters van Rain Bird in de shop verwachten, zoals PRF-100-RBY. Maar ook die is niet te vinden. Bij de 16 mm zweetslang koppelingen vind ik wel rechte verbinders, knie verbinders, T-stukken en afsluitdoppen, maar de (in mijn ogen veel handigere) 8-jes om het einde van een zweetslang mee af te sluiten ontbreken dan weer. En - misschien minder vreemd, maar wel - jammer is dat er weinig tot geen specifiek leidinggereedschap wordt aangeboden in de webshop (los van persgereeschap). Ik denk aan gereedschap als pijpsleutels, waterpomptangen, sanitairtangen, loodgieters griptangen. Maar goed, dat is allemaal best wat kritisch en vandaar "maar" een halve ster aftrek. De resterende vierenhalve ster is Leidingshop gewoon goed waard. Zoals gezegd: dat wat men levert is goed, de getoond artikelomschrijvingen en -afbeeldingen zijn duidelijk en men levert snel en zorgvuldig verpakt. Dus zeker wel een aanrader.

Prima product voor een goede prijs.

Goede ervaring en aan te raden om bij dit bedrijf te kopen.

Breed assortiment, voordelig, snelle levering

Breed assortiment, voordelig, snelle levering