Filter

zeer tevreden

Zeer tevreden zoals het hoort. De bezorging laat te wensen over , bedoel dan wel POST nl waardeloos.

Slecht

Ik bestel een centrisch verloop en krijg een excentrische verloop geleverd

Goed product maar had ze sterker verwacht

Zijn niet sterk genoeg

Makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Jammer dat ik de eerste keer de verkeerde spullen kreeg, maar ook dat werd super snel rechtgezet. Prijs was prima.

Zeer goede service

Steeds alles geleverd wat werd besteld binnen een redelijke termijn.

Groot assortiment, prima prijs

Veel artikelen tegen een goede prijs Enige verbeterpuntje zou kunnen zijn dat er tussen de mail: bevestiging van bestelling en moment van verzending een paar dagen zit. Een mail met een verwachtte leverdatum zou dan nog wel lekker zijn voor de planning.

Duidelijke shop, snel en netjes verstuurd

Voldoende artikelen, duidelijke shop met ook instructie

Zeer aan te raden

Mooi product binnen gekregen. En zeer netjes qua prijs. Mvg Adriaan danenberg

Uistekende producten

Super goed en alles is wel aanwezig

Als er iets is kan je ze bellen en helpen ze je goed. Verder is er ruime keuze voor riool leidingen ( tenminste wat ik nodig had )

Nalevering te laat

De materialen zijn prima. Helaas was er toch een nalevering, die bij de bestelling op voorraad leek te zijn. Vervolgens kwam de nalevering later dan gepland.

Producten Naar verwachting

Prima aanbod

Prima werkt zoals verwacht

Snel en compleet geleverd

Goed en snel

Prima product prijs kwaliteit is goed

webshop met uitstekende prijs / kwaliteit

heel snelle levering

De bestelling is gewoon netjes gegaan, dus daar geen problemen mee.

Nogmaals het bestellen is goed gegaan, alleen de artikelen zijn niet goed. Tenminste niet goed voor mij de maten zijn helaas niet goed. Ik had S koppelingen besteld eerst een bestelling van 1 wat ik dacht dat er twee zouden zijn, maar de maat was niet goed. Maar dat was meer een fout van mij. De tweede keer heb ik twee S koppelingen besteld met een sprong van 17,5mm Aangezien op de standaard een sprong van 17mm staat dacht ik dat deze goed zouden zijn omdat ik net een halve cm te kort kom als de standaard koppelingen op de uiterste stand staan. Je zou zeggen van 12 van de oude kraan naar 15 van de nieuwe kraan moet goed gaan met standaard kopelingen. En ja ik vroeg me ook al af waarom er ook S koppelingen gebruikt waren bij mijn oude kraan. Die blijkt dus geen 12 te zijn maar zitten dus net iets dichter bij elkaar. De nieuwe kraan is namelijk wel gewoon 15. Omdat er op de standaard die ik gewoon bij Karwei gehaald had een sprong van 17mm staat dacht ik dat ik met een sprong van 17,5mm wel net uit zou komen. Maar de afstand van die van Karwei en die van jullie is precies het zelfde. Dus of die van Karwei is geen 17mm maar 17,5mm of die van jullie is niet 17,5mm. Dus helaas heb ik er weinig aan.

Op tijd geleverd.

Als verwacht

Gewoon goed.i

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Goed materiaal en snel geleverd

Goed materiaal en snel geleverd

Webshop goed overzichtelijk en redelijke prijzen

Goede webshop

Makkelijk te bestellen uit een overzichtelijke site. Correcte levering

Product zoals omschreven, snel en netjes geleverd.

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL