Filter

Super goede service

Na uitleg van het probleem een ander en beter product aangeraden en kreeg nog geld terug.

Goed advies

Ik had een probleem met het koppelen van een Gardena spuitpistool aan slang met gat van 23 mm. Vroeg advies en kreeg een zeer geduldige medewerker die na uitgebreide correspondentie met een advies kwam. Onderdelen besteld en werkt uitstekend.

Aanrader, maar vervoerder is onbetrouwbaar

Artikelen zijn top. Prijs/kwaliteit is top. Artikelen worden in plastic zakken verpakt voor ze in de doos gaan = top. Op zich geef ik leidingshop een 9.5 op 10 (perfectie bestaat niet). Maar mijn 1e bestelling liep meerdere dagen vertraging op door toedoen van PostNL en de doos kwam hier open toe (gelukkig dat alles in plastic zakken zat). Gisteren mijn 2e bestelling geplaatst. En vandaag krijg ik al een bericht dat mijn levering vertraging heeft bij PostNL. Geen idee wanneer ik ze mag verwachten. Let dus op wanneer je iets dringend nodig hebt.

Oke.....

top

Bestelling compleet en op tijd, helemaal top

De producten zijn goed en de prijs concurrerend

Leidingschop leverde een keurig product af met kwaliteit

De service en levering was gewoon goed . Ga zo door

Goed materiaal en goede service.

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering. Er ontbrak een onderdeel, maar dat werd direct nagestuurd. Prima Service.

Fijne producten

Goede service Snelle levering Monteren En ja water aansluiting doet het!

ruimte collectie

We hebben de spullen netjes ontvangen. Helaas doordat de post niet meewerkte (pas bij 4e keer "in afleverroute" werd het pakket bezorgd) nog niet kunnen installeren. Materialen zien er goed uit en bestelling was helemaal compleet.

Goed product, snelle levering

Hadden een foutje gemaakt, maar volgende dag hersteld. Zoals je van een goed bedrijf mag verwachten! Snelle en correcte levering.

prima ervaring

product snel geleverd en zoals omschreven

Zeer zeer snelle levering, prima in orde!!!

Snel

Levering naar België was snel, zelfs iets te snel, ha ha, levering 1 dag vroeger dan gemeld. Later zag ik pas dat er rond 5u ‘s ochtends nog een update mail was verstuurd en rond 10u was de transporteur er.

Duidelijke site en snel geleverd

Gemakkelijk en goed.

Informatie ingewonnen, besteld en geleverd. Alles keurig zoals verwacht.

Goede over zichtelijke site en een goed postorderbedrijf TOP

correcte afhandeling

zo moet het

Goeie service, vrachtverzending wat prijzig.

Niets aan te merken op de service en snelheid. Vrachtverzending wel wat prijzig voor een relatief klein orderbedrag en geen track en trace code.

Super vlot en snel

Gewoon goed

Filter besteld, filter snel gekregen, goed verpakt, werkt perfect.

duidelijke omschrijving en goede snelle bezorging

Eenvoudig bestellen tegen een goede prijs.

Producten zijn eenvoudig te vinden op de website. Prijzen zijn concurrerend. Levering is niet de volgende dag maar duurt een paar dagen, dus als je er niet op zit te wachten is dit prima.

Zeer deskundig geholpen.

Veel technische kennis aanwezig. Fijne ondersteuning via bel en/of mail contact.

Goede service en klantvriendelijk.

Goede service en klantvriendelijk.

Snelle en complete levering van de bestelde materialen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL