Filter

Zeer goed,

Top, goed advies en snelle levering

Mooie producten, goed advies en snelle service

Alles correct

Twee bestellingen samengevoegd en alles snel geleverd

zeer snelle levering en heel goed verpakt

nvt

goede webshop duidelijke omschrijving

zie boven

Geen goede maten.

Iets zou een maatvoering van 75mm hebben maar bleek in de praktijk 83mm te zijn, daardoor zelf andere koppelingen moeten halen om toch door te kunnen. Erg jammer.

Compleet geleverd

Artikelen hebben actuele voorraad status op de site. Dat wat op voorraad staat wordt ook echt direct geleverd.

Geleverde pomp is sruk

Bij het plaatsen van de pomp blijkt dat de geleverde pomp lekt aan de aandrijfas. Na telefonisch contact blijkt dat ik een garantieaanvraag moet indienen, maar een collega zou hierover een mail sturen. Nu moeten we een filmpje doorsturen van het probleem, en dan zou bij de leverancier een aanvraag ingediend worden. Hoeveel weken gaan we dan zonder pomp zitten? Een correcte afhandeling zou ik vinden dat de pomp direct zou omgeruild worden.

Vlekkeloos professioneel en betrouwbaar.

Top site en assortiment. Goede prijs. Gemakkelijk bestellen. Goed verpakt. Snel in huis.

Snelle levering, nette prijs. Product van goede kwaliteit. Helemaal in orde.

Product van goede kwaliteit. Helemaal in orde.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle afhandeling en duidelijke webshop!

wij hebben nog niets ontvangen

je kunt alleen iets beoordelen als je iets krijgt wat je ook nog eens betaald hebt

Op tijd geleverd

Snel, goedkoop en top spullen.

Juiste producten en snelle levering.

Ik heb 4 klemmen besteld en alles is naar wens geleverd in een paar dagen tijd.

Prima prijs - kwaliteit verhouding

Duidelijke webshop. Eenvoudig te bestellen. Ondanks dat bij de eerste levering 1 onderdeel er niet bij zat, is dit snel en keurig opgelost.

Prima levering

Snelle en correcte levering van het materiaal

Verzending heeft vrij lang geduurd

Werkt goed

De bestelling was snel in huis en zo kon ik aan de slag met de bewatering van onze tuin. Met warm weer is een druppelslang makkelijker te leggen omdat die dan soepel is, dus dat was vlot gedaan. Één klein verbeterpuntje is de aanduiding van het aantal grond pennen per verpakking, dat was wat onduidelijk, verder niets dan lof.

Niet adgeleverd door Postnl!

Postnl heeft DIRECT geleverd aan een ophaal punt en niet op afleveradres! Elkedag zijn wij thuis! Moet zijn aangegeven door jullie...

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goed artikel en goede bezorging.

prima geregeld

Heel goed netjes afgehandeld