Filter

goede afhandeling

tevreden over de koop en afhandeling

Correcte behandeling - alles geleverd volgens bestelling

Na de bestelling en betaling heb ik enkele dagen later een mail gestuurd of deze bestelling wel was aangekomen. Men heeft mij geantwoord dat de levering 1 week later zou gebeuren en dat was ook zo. Ik heb dus geen enkele negatieve opmerking, integendeel.

Snelle levering en goed materiaal

correcte informatie wordt medegedeeld

het bestelde artikel was niet volledig op voorraad, werd verwittigd dat het later ( 3 dagen ) voorradig zou zijn, en dan direct zou verstuurd worden, dat was ook zo want de dag na voorraad werd het reeds afgeleverd

Groot assortiment, snel geleverd.

Niet bij een bouwmarkt te koop!

Er is geleverd wat ik besteld had en het is keurig afgeleverd

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Betaalbaar.

Groot assortiment en snel

Correcte firma

Zeer goede afhandeling van de bestelling.

mooie site, prima materiaal

had voor de tuin materiaal nodig en kwam bij toeval op de site, jullie hadden wat ik zocht, goede materialen voor PP fittingen, tyleen en gegalv. fittingen. goeie kwaliteit, mooi schoon en alles op voorraad en snel geleverd, prima !!!

Productinformatie is onvolledig

In de productinformatie van dit totaalpakket (tijdelijke actie) staat dat er 15 grondpennen meegeleverd worden. Dat klopt, maar dit bleek bij lange na niet voldoende om 50 meter slang mee vast te zetten. Daarom hebben wij nogmaals (met bezorgkosten!) een bestelling moeten plaatsen voor 25 stuks grondpennen. Er moeten dus meer grondpennen meegeleverd worden of er moet duidelijk bij staan dat je extra grondpennen moet bestellen. Nu staat er in Plus- en minpunten: compleet pakket: geen extra accessoires nodig Deze informatie is onvolledig!

Gewoon goed

Alles keurig geregeld

Supersnelle en volledige levering in België.

Buizen van 5m en hulpstukken besteld en na een paar dagen geleverd door heel vriendelijke chauffeur.

Goede prijs

Ik vond het artikel makkelijk op de site, prijs was goed en snel verzonden. Ook degelijk verpakt zodat het niet kon beschadigen

Gewoon goed

Uitstekende levering.

Werd netjes op de hoogte gehouden, betreffende de levering. Goed product, functioneer zoals verwacht.

vlotte en goeie service

Duidelijke mail en goeie service kopen er zeker meer.

Excellent service

Good price, fast shipping. Thank you!

prima service + prijs/kwaliteit

duidelijke site, vlugge bediening. Transport is wel duur

Perfect service en op tijd

Zeer degelijk materiaal

Duidelijke site met prima prijzen

Tip. Ophaalpunt in Bergeijk zou langer open mogen zijn.

Uitstekende service

Prima klantenservice!

Aanrader !

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle, vlotte en correcte afhandeling

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL