Filter

Hele fijne shop!

De winkel ligt bij mij in de buurt, ik heb geen online ervaring maar fysiek. Twee keer zaken gekocht, goede producten. Steeds snelle reactie op vragen. Ook wat we over hadden kon makkelijk terug.

Erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en bij vragen helpen ze je uitstekend!

Probleemloos verlopen.

Als bezitter van een grotere tuin , zoek ik steeds naar producten op een rol, leidingen, verschillende soorten folie, etc, voor een tuinwinkel is mijn tuin te groot.

Prima shop!

Alles wat ik besteld heb was ook op voorraad, top. Prijzen, assortiment en het feit dat het team maar uit 9 man/vrouw/mens bestaat waren voor mij voldoende reden om een bestelling te plaatsen. Bedankt voor de prima afhandeling van mijn bestelling. Fred

de levering en de gevraagde goederen waren exact zoals gewenst

niks op aan te merken

Snel en correct

Prima maar langzaam

Een grote bestelling bij Leidingshop gedaan mbt het verplaatsen van de CV. In de omschrijving van de order gezet dat ik graag contact wilde hebben mbt levering, deze moest absoluut op tijd komen. Helaas is dit pas erg laat gelezen en was er pas veel te laat contact, ze werken met veel naleveringen. Door verzending met postnl nog eea kunnen redden, maar goed dat het pakket niet via GLS of DHL verstuurd werd..

Late levering

Het duurde een paar dagen terwijl ik de dag kon kiezen het was zaterdag en heb mijn spullen pas woensdag gekregen

Snelle levering van kwaliteitsmateriaal.

Grote keuze, zeer goede prijzen. Kwaliteit!

Webshop met veel keuze en niet duur.

Top !

Snel en keurig afgeleverd. Grote keuze en prima prijzen.

Super tevreden

Site is goed , mooi verpakt allemaal dus top !!

Snelle levering en goede service

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, makkelijk retourneren en snelle terugbetaling van de geretourneerde materialen.

Goede kwaliteit materialen en prima verpakt

Tyleen slang en koppelingen besteld. Zeer snelle levering en zeer goed verpakt. Bijzonder is dat leidingshop bijna geen plastic voor de verpakking gebruikt. Alleen gerecyclede papier en karton. Aanrader!

Goederen perfect geleverd

Uitstekende service qua bestellen en leveren.

Voor het eerst kennis gemaakt met dit bedrijf. Vond hen op Google omdat ik wat nodig had en maak dan een keuze voor wat betreft de prijs. Het bestellen was simpel op hun site en de levering was zeer snel.

Snelle levering en op voorraad

Bestelling plaatsen via de site verliep vlot evenals het verzendproces. Uitstekende webshop met ruime keuze.

Goed geleverd

Goede snelle service

Netjes en snel geleverd

Snel en volgens afspraak

Geleverd zoals beloofd!

De levertermijn werd gerespecteerd (zelfs van een product die niet voorradig was) En mooi verpakt

Alles volgens afspraak

1 Eijkenakker