Filter

Vlot en vriendelijk

Gemakkelijk om te bestellen, levering ging ook vlot en correct

Prima geregeld

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst en wederom volledig naar tevredenheid ontvangen

Top bedrijf, snel en goede prijs.

Snel en goedkoop

Alles correct afgehandeld

Fijne site om te shoppen en alles netjes afgehandeld. Mocht ik nog wat nodig hebben weet ik waar ik moet zijn.

Tevreden met de snelle en correcte levering .

n.v.t.

Prima service. Vlotte levering.

Gewoon goed, zoals het hoort.

Snel en mooi op tijd geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Topbedrijf

Al een paar keer wat besteld en altijd goed en snel geleverd. Ook telefonisch contact gehad en ook daarbij zeer goed geholpen.

Uitstekende spullen voor een goede prijs. Snelle levering.

Uitstekende spullen voor een goede prijs. Snelle en betrouwbare levering die altijd correct is.

Een aanrader

Ruime keuze, scherpe prijzen en snele levering. Een tevreden klant

beperkt aanbod, mooie scherpe prijs

Een zoekmachine bracht mij bij een heel goede aanbieding, maar dat was ook het enige uit de product-range dat ik echt interessant vond

bijzonder slecht

Bestelling plaatsen gaat prima maar dan komt het..... Je plaatst maandag 27-02 een bestelling voor levering donderdag 02-03. Je krijgt onderstaande bevestiging, Ons team gaat direct aan de slag om jouw bestelling in orde te maken. Heb je gekozen voor bezorging? Dan ontvang je een track & trace melding zodra de bestelling is aangemeld bij de transporteur. Je ontvangt vervolgens geen bericht meer en vraagt op 01-03 naar de status. Je ontvangt reactie op donderdag 02-03, Uw order is verwerkt en wordt inderdaad morgen door de vervoersdienst bij u geleverd. Omdat dit een vervoersdienst/vrachtwagen is en geen pakketdienst, krijgt u hiervan helaas geen track en trace code. Maar zoals ik zie staat deze in uitlevering voor morgen! Indien u een verwachte levertijd wenst mag u morgenochtend va 8.30 uur naar ons bellen. Wij hebben dan een overzicht van de transporteur hoe laat hij ongeveer bij u is. Je ziet geen levering op vrijdag 03-03 en wacht tot einde van de dag en gaat bellen. Je ontvangt reactie, ze kunnen tot 18.00 uur uitleveren.... maar we checken het voor u. Je krijgt reactie de zending is kwijt. Maar we kunnen een nieuwe versturen die er dan op maandag 06-03. Je staat ondertussen stil met je werk. Je ontvangt op maandag 06-03 geen zending. Je ontvangt uiteindelijk op dinsdag 07-03 je bestelling na ruim een week. Je ontvangt wel de factuur op tijd, die was er woensdag 01-03 al voordat er ook maar iets geleverd was. Je begint normaal wellicht met positieve berichten maar ik sluit er mee af. De bestelling was compleet.......

Snelle levering, prima service!

Snelle levering, goed verpakt, niet duur, breed assortiment

Top volgens belofte

Topservice

Uitstekende en vlotte samenwerking

Snel verzonden voor een goede prijs

Mis keuze om bestelling naar een afhaalpunt te kunnen sturen. Nadeel is de bezorging door post.nl Meestal leveren ze niet bij ons thuis af.

Prima producten voor een concurrerende prijs

Aantal goten besteld, doch de eindkappen waren niet op voorraad. Wat ik dan erg handig vond is dat als je een week of wat later weer inlogt, de spullen die ik sowieso nodig had, nog steeds in de winkelpand stonden. Oftewel: prima service ! Goten reeds verwerkt in mijn straatje en het ziet er keurig uit. Mooi spul !

uitstekend

Geen opmerkingen Supersnel geleverd waar voor dank Doe zo verder beste groeten RUDY

Perfect uitgevoerde bestelling

positief

snel geleverd en zeer betaalbaar

prima materiaal

Duidelijke website en snelle service

Rioolkeerklep 32 mm

Goede website, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede artikelen voor scherpe prijs en zeer snelle levering

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL