Geleverd zoals de webshop aangeeft.
Bedankt voor de review, goed om te lezen dat je bestelling snel geleverd is! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Geen commentaar
Prijs/kwaliteit en accuratesse
Levering op tijd ontvangen. Grote variatie in te bestellen producten. Ook telefonische vragen goed opgelost.
Bedankt voor de review Rene! Goed om te lezen dat de variatie aan producten groot is, en dat de telefonische vragen snel en goed opgelost worden. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Prima bedrijf
Great KOMO approved meterkast floor plate for a reasonable price and super FAST DELIVERY! THX
Ondanks dat er iets niet helemaal goed was gegaan met mijn order was het met een telefoontje geregeld. Werd die dag nog verzonden. Bedankt voor de goede service.
De materialen wat ik besteld heb zijn van zeer goede kwaliteit. En wordt ook snel geleverd...Top
Bedankt voor de review Edu, goed om te lezen dat alle materialen van goede kwaliteit zijn én snel geleverd! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Kopen als in een "gewone" winkel Geen gezeur en ontvangen wat je vraagt
Prima webshop, geen ellenlange lijsten met producten, gewoon producttype aanklikken, maar aangeven en klaar. Prima prijs.
Geleverd volgens afspraak
Bestelling geplaatst, levering 2 dagen later dan voorzien. Daar valt mee te leven. Maar de levering was onvolledig, jammer genoeg niet gezien op de moment zelf. Hierdoor zelf op zoek moeten gaan naar de bewuste stukken in fysieke winkels in de buurt. Veel tijd en geld mee verloren. Het ergste is dat zelfs de stukken die nooit geleverd geweest zijn niet terugbetaald worden. Geld aannemen voor producten die je niet levert laat ontevreden klanten achter.
Hoi Raf, wat jammer om deze review te moeten ontvangen. De order is geplaatst op 13-1 waar bij het afronden van de bestelling de volgende opmerking is plaatst: “leveren in week van 30/01/2023. Er is niemand ter plekke voor deze data.” De levering heeft dus geheel - naar eigen wens - plaats gevonden in deze week, op 31/1 om precies te zijn. Op 13-2 einde dag krijgen wij de eerste melding dat de bestelling destijds onvolledig is geleverd. Deze mail bevat een bijlage van een factuur met een datum van 6-2 waarbij deze manco elders aangekocht is. Hierop hebben we 14-2 direct gereageerd met de vraag of deze melding eerder is gemaakt, zodat we dit destijds direct hebben kunnen oplossen. Reactie op deze vraag bleef helaas uit. Uiteraard hebben wij meteen actie ondernomen na de eerste melding op 13-2 en direct contact opgenomen met onze leverancier. Zowel onze leverancier als wij zelf hebben geconstateerd dat we niet eerder een manco melding hebben ontvangen. Conform de CMR-voorwaarde (kopie bij aflevering) is de koper verplicht om zendingen binnen 24 uur te controleren en eventuele gebreken te melden. Gezien de manco melding destijds dus is uitgebleven hebben wij niet de kans gekregen om dit voor je na te kijken en natuurlijk op te lossen. In plaats daarvan heb je gekozen om de ontbrekende artikelen op 6-2 elders te halen en ons op 13-2 een mail te sturen met de vraag of we een voorstel willen doen omtrent deze gemaakte kosten. De mancomelding richting leverancier is wettelijk niet meer te maken, gezien het onmogelijk is om na al deze tijd nog na te gaan of deze buizen daadwerkelijk niet geleverd zijn of misschien (gezien de afwezigheid zoals aangegeven bij bestellen) zelfs door een derde is meegenomen. We vertrouwen erop dat je begrijpt dat wij zonder enig onderzoek of bewijs niet zomaar een credit kunnen maken. Los van deze - naar onze mening - correcte afhandeling begrijpen wij dat het vervelend is om het artikel elders te hebben moeten halen. Desalniettemin blijven wij bij ons standpunt en hopen wij je natuurlijk nogmaals te mogen ontvangen bij Leidingshop. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
ik vond vooral de bijnamen van de werknemers leuk .
Bedankt voor de review Machiel! Goed om te lezen dat alles snel en duidelijk geregeld is. En natuurlijk leuk om te lezen dat onze "bijnamen" zijn opgevallen ;) Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snel en goede website. Levering was top.
Ik had wat hulp nodig en deze werd snel en duidelijk gegeven. Erg goede ervaring.
Bedankt voor de review Toine, goed om te lezen dat je goed geholpen bent! Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Had bestelling gedaan (na sluitingstijd). Was niet juiste diameter leiding. Direct nieuwe besteld met opmerking dat oude bestelling kon vervallen. Had ruim voor openingstijd al bericht dat het werd gecorrigeerd. Snel en compleet geleverd.
Bedankt voor de mooie review Marty! Goed om te lezen dat we je nog hebben kunnen helpen bij het aanpassen van de order, en dat deze uiteindelijk snel bij je geleverd is. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Onderdelen waren niet op voorraad en moesten worden bestel waardoor voormijn de onderdelen te laat kwamen en elders heb moeten halen om mijn project niet in de problemen te laten komen. Laat de klant weten als iets niet op voorraad is
Bedankt voor de review Daan! We hebben inderdaad wat leveringsproblemen gehad met de artikelen welke je besteld hebt, vandaar dat dit een stuk langer op zich heeft laten wachten dan normaal. We hebben je hier inderdaad eerder van op de hoogte moeten brengen, onze excuses daarvoor. Hopelijk is de klus inmiddels geklaard en mogen wij je nog eens verwelkomen bij Leidingshop. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Het vinden van producten is gemakkelijk met zo'n goede website. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Nette communicatie, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De producten worden snel geleverd vanwege een prima voorraad beheer.
Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen voor deze uitgebreide review Jan! Goed om te lezen dat niet alleen het vinden van de juiste artikelen op onze website gemakkelijk is verlopen, maar ook dat je tevreden bent over communicatie nadat je de bestelling hebt geplaatst. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Prijs, levertijd en contact is super.
Was goed
Snelle levering en deskundige uitleg tijdens montage.
Bedankt voor de review Antonius! Goed om te lezen dat je onze service uitstekend vind en dat je voorzien bent van deskundige uitleg tijdens de montage. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goed geprijst top.
Producten zoals omschreven en super snelle levering
Bedankt voor de review Gerrit, goed om te lezen dat de producen als omschreven zijn en dat je bestelling snel is geleverd! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede sevice
1 Eijkenakker