heerlijk en stipt ,snelle levering en goed verzorgd doe zo verder
Snelle & correcte service voor een mooie prijs. Een aanrader!
Bedankt voor de mooie review Carl. Goed om te lezen dat je ons aanraad, niet alleen om de service maar ook om de scherpe prijzen. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ook de after sales was uitstekend, ik had een foutje gemaakt in m'n bestelling en dit werd snel en correct aangepast.
Bedankt Adries voor de review! Goed om te lezen dat niet alleen artikelen op onze website eenvoudig te vinden zijn, maar ook onze after sales als uitstekend worden ervaren. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
X
Een goed correct bedrijf
Bedankt voor de mooie review Geert-Jan! Voor nu succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede materialen en veel keus. Snel geleverd.
Verzendingskosten 100 eur is een hoog bedrag voor gewone particulier. Mvg jos
Bedankt voor de review Benjamin! Goed om te lezen dat de kwaliteit en prijs super zijn en de verzending bijna super is. Doordat wij dus onze artikelen zo goedkoop mogelijk willen (en kunnen) aanbieden hanteren we een iets hogere "gratis verzendkosten" drempel. Voor nu succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Pakketje snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen,
En brabants.
Bedankt voor de review Bram. Valt het op dat we een Brabants bedrijf zijn? ;) Goed om te lezen dat je ons vriendelijk en flexibel vindt. Voor nu succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Op mijn zoektocht naar vervangende kraantjes stuitte ik op de webshop van Leidingenshop. Overzichtelijke website en niet onbelangrijk voordelig. Besloot tot aankoop van kogelkraantjes i.p.v. een stopkraan. Snel bezorgd. Prima verpakt. Een aanrader.
Bedankt voor de review Cor! Goed om te lezen dat je onze website overzichtelijk en zoals je zelf aangeeft: voordelig is. Succes met het plaatsen van de kogelkraantjes en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snel geleverd, goed product
perfecte, snelle levering
Gewoon netjes geregeld en geleverd
Bedankt voor de review Patrick, goed om te lezen dat alles zowel netjes is geregeld en geleverd. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Er was 1 onderdeel niet geleverd. Achteraf bleek dit ook een verkeerde bestelling te zijn. Na 1 keer contact te hebben gehad met Heidi van de klantenservice werd dit goed en meteen hersteld. Een dag later heb ik het juiste onderdeel thuis gekregen.
Prima prijs en kwaliteit
Ook bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alleen tijdens de lunch pauze niet, maar dat snap ik heel goed! Even lekker ontspannen om er daarna weer voor te zorgen dat alles nog de deur uit gaat! Gewoon doorgaan zo, zeg ik!!
Bedankt voor de mooie en leuke review Erwin. Allereerst heel goed om te lezen dat de website duidelijk is, de prijzen scherp zijn en dat de bestelde artikelen ook nog eens snel bij je geleverd zijn. En zoals je zelf al aangeeft: we gaan zeker zo door! Nogmaals bedankt voor de review Erwin, succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
zie boven
Snelle levering.
De bestelling werd veilig geleverd .
Bedankt voor de review Kristien! Goed om te lezen dat de levering snel bij je afgeleverd is. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Heb al meermalen wat besteld en nooit teleurgesteld. hebben een ruime aanbod en veelal heel scherp geprijsd. geef wel toe dat hier en daar je goed moet kijken want soms kun je elders het toch nog voordeliger krijgen en dan doe ik dus een deel bestelling. deel hier en het andere elders. Maar qua snelheid en verzorging goed
Alles wat ik besteld heb binnen een paar dagen thuis en compleet netjes ingepakt
Bedankt voor de review Niek! Goed om te lezen dat je bestelling snel en compleet bij je bezorgt is, en ook nog eens netjes is ingepakt. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bestelling werd geleverd zoals afgesproken Het product voldoet aan mij eisen Prijs kwaliteit in orde Een aanrader
Bedankt voor de review Francois, goed om te lezen dat de bestelling zoals afgesproken is geleverd en het product voldoet aan jouw eisen. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Original recension
pak zou vandaag 6 februari geleverd worden maar krijg nu mai dat er vertraging is en het later geleverd word het packet is AT DELIVERY CENTER vriendelijke groeten f Keustermans
Bedankt voor de review. Ik heb je bestelling er even bij gepakt, maar ik ben bang dat er spraken is van een vergissing. De bestelling die je bij ons geplaatst hebt is netjes op 31 januari al afgeleverd, op het aangegeven leveradres. Wellicht heb je elders een bestelling geplaatst waar de levering van is vertraagd? We horen het graag! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
De levering van de leidingen was ronduit slecht. De doos was besmeurd met verf en hierdoor zaten zowel de trap als de gang onder de verfvlekken. De bezorger was snel weer vertrokken en dus hierop niet aanspreekbaar. Hierover is ook al een klacht bij de bezorgdiensten ingediend maar tot op heden hebben ze geen reactie gestuurd. Zowel in de gang als op de trap zijn nog steeds verfvlekken te zien. De bestelling via leidingshop verliep soepel
Bedankt voor de review Hans. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er verf op het pakket zat waardoor nu zowel de trap als gang onder de verf zitten. Het lijkt er op dat het bij de pakketdienst niet helemaal is goed gegaan. Wij willen jouw klacht dan ook graag doorzetten naar de pakketdienst, wellicht komt er dan wat meer schot in de zaak. Zou je ons foto's kunnen sturen van het pakket en de verfplekken in de gang en trap? Dit mag naar [email protected]. Hopelijk komen ze snel met een reactie en passende oplossing! Desalniettemin is het goed om te lezen dat de bestelling via ons soepel is verlopen, dat horen we graag. Voor nu succes met de klus en we zien je mailtje graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop --- Hoi Hans, helaas hebben we geen mail van je ontvangen met de nodige informatie zodat we je kunnen helpen bij je klacht over PostNL. Mocht reactie uitblijven dan gaan wij er vanuit dat dit inmiddels netjes is opgelost voor je.
Afspraak geheel nagekomen
1 Eijkenakker