Echt puur en lekker

Altijd heerlijk vlees en goede prijs voor zo’n kwaliteit

misschien op een na ons beste adres

Zuivere groente en vlees heeft onze absolute voorkeur. Vandaar ons huidige vleesadres.. Ons vorige adres (in drenthe) bood ons iets meer mogelijkheden, zoals het bestellen van procureur-rollade, die wij nu node missen, evenals hausmacher als broodbeleg. Wij sluiten er vrede mee, dat we nu eenmaal niet alles kunnen hebben in het leven. Maar wie weet?

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees, makkelijk thuis te bestellen, groot assortiment, en op te halen wanneer dat het je uit komt.

vlees prima maar to good to go

hadden half varken en had er naast 2 to go good to go gekocht, vlees is kwalitatief echt top. maar wat je krijgt voor 2 to goog to go is bedroevend. 3 hamburgers en twee pakjes fricandeau voor bijna 14 euro is nogal.

Erg goed verzorg en heerlijk vlees!

Na de bestelling een duidelijke mail met uitleg. De ruimte waar het vlees op te halen is is erg netjes en verzorgd. Het vlees is erg goed. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!

Top kwaliteit

Heerlijk vlees van goede kwaliteit. Snel besteld, ophalen op een tijd dat het jou uitkomt. Blij mee!

Geweldig!

Heerlijk eerlijk vlees van de boer zelf. Afhalen kan 24/7 wanneer het mij uitkomt. Zoveel beter en gezonder dan bij een supermarkt...

Goede kwaliteit vlees

Het vlees is altijd heerlijk. En in mooie porties verpakt. En snel af te halen. Ook een mooie en overzichtelijke site.

Goede service en kwaliteit

De bestelling ligt altijd snel klaar, je kan het ophalen wanneer je jou uitkomt en de kwaliteit van het vlees is beduidend beter dan uit de supermarkt

Super lekker vlees en een snelle en makkelijk manier van bestellen.

Super lekker vlees zoals vlees het hoort te smaken . Makkelijk te bestellen en te halen wanneer het jouw uitkomt.

Heerlijk puur vlees

Wat een verschil met het vlees uit de winkel, eerlijk en heerlijk vlees , er is nog niets van wat we gegeten hebben wat niet lekker was. Wij zijn er superblij mee.

Heerlijk eerlijk vlees

Ik ben een groot liefhebber van stoofpotjes en het stoofvlees van PuurVleesKopen van de familie Van den Corput is hier altijd de heerlijke basis van. Aanraders zijn ook de sucadelappen en de varkenswangetjes. Mooi vlees en heerlijk zacht en mals. Ik kan het bestellen en op halen wanneer het mij uitkomt en dat is voor mij ideaal. Ik kan het iedereen die van goed en lekker vlees houdt aanraden.

Gied vlees, betaalbaar en snelle service.

Makkelijk en gezond

Bestellen middels de webshop, overzichtelijk en makkelijk. Het vlees ophalen wanneer het jezelf uitkomt en een mooi, gezond en lekker product. Top!!

De dieren hebben een goed leven gehad, komen allemaal uit de buurt en worden in de buurt geslacht, dus geen lang transport. Door dit alles is het kwaliteit van het vlees erg goed. Als je zelf ideeën het wordt hier meteen werk van gemaakt. Zo hebben ze sinds kort ook heerlijke dikke burgers. Makkelijk online bestellen en makkelijk op te halen uit een vriezer. Voor ons geen vlees meer uit de supermarkt. Ga zo door.

Heel tevreden

Duidelijke lijst met artikelen en prijzen. Prima hoeveelheden. Prijs/kwaliteit is goed. Praktisch afhalen wanneer het uitkomt. Keurig verpakt. En een lekker stuk vlees.

Heerlijk en smaakvol vlees, precies zoals de naam: Puurvlees

Heerlijk en smaakvol vlees, precies zoals de naam: Puurvlees. Vriendelijke en persoonlijke service! Ik ben super tevreden!

Heerlijk vlees shoppen vanuit je stoel

Vanuit thuis op de bank je vlees bestellen en ophalen wanneer jou uitkomt! Heerlijk vers vlees en andere producten. Goede service, goede kwaliteit en makkelijk te bestellen.

Goede prijs én kwaliteit

Makkelijk te bestellen, ophalen wanneer je wilt: erg handig! Het vlees is van goede kwaliteit en in handige porties voor ons gezin. Wij bestellen meestal een mix van varken, rund en kip, lekker gevarieerd eten.

Goed vlees en snel besteld

Erg tevreden. Bestellen en je kunt het snel ophalen.

Ge-Wel-Dig

Wat een top bedrijf, super lekker vlees voor een hele mooie prijs! Ik bestel altijd mergpijpen en in de opmerkingen zet ik dan altijd "zo groot mogelijk ivm de honden" wat een mooie stukken krijg ik dan thuis en de jongens zijn er dolgelukkig mee en we horen ze de hele avond niet meer.

Ik kan niet meer zonder! Eerlijk stuk vlees, weet wat je eet!

Perfecte service, goed vlees

Goede prijs kwaliteit! Bedankt

Heerlijk vlees. Met smáák!

Wat een verschil met vlees uit de supermarkt. Hier zit echt smaak aan. En niet waterig. Nu weet ik tenminste waar mijn vlees vandaan komt.

Smaakt super.

Veel lekkerder als vlees uit de supermarkt. Ik ga het zeker meer halen. Je proeft het verschil.

Kruishoeveweg 3

5263 NM Vught

06-41720208

Over PuurVleesKopen.nl

Wij verkopen ons eigen varkens- en rundsvlees vanaf onze boerderij. Ons vlees is eerlijk en puur. Dat merk je en proef je! Op onze website bestel en betaal je het vlees, waarna je binnen 24 uur een bevestigingsmail ontvangt. Het vlees ligt vanaf dan klaar in het afhaalpunt dat 24/7 geopend is. Je vind ons in Vught. Neem gerust een kijkje op de website en bel, app of mail ons bij vragen.