Heerlijk vlees!

Zeer tevreden over het vlees en de manier van afhalen. Wij eten niet anders meer. Daarnaast is het prettig dat we weten waar ons vlees werkelijk vandaan komt. Wij zijn erg blij met dit adres! Hanneke, ga zo door!

Niet okay!

Riblappen vol met water gespoten en daardoor geen smaak meer. Op hun website claimen ze juist dat zij dit niet doen. Niet ok! Aan een riblap van de jumbo zit meer smaak en is nog goedkoper ook.

• Would you recommend us? No

Goede eerste ervaring! Makkelijk bestellen en ophalen.

Rechtstreeks van de boer is toch heerlijk?! Het is ook nog eens makkelijk besteld en op alle tijden op te halen via een handig systeem. Of gewoon overdag bij de vriendelijke boer(in) zelf. Goede prijs voor een gevarieerd en smakelijk BBQ-pakket.

Aanrader! Goede kwaliteit vlees en geweldige service

Recent heb ik kennis gemaakt met dit bedrijf en het smaakt zeker naar meer. In een aantal bestellingen heb ik verschillende producten geprobeerd en ben enthousiast. Ik vind het erg prettig om ook 's-avonds mijn bestelling op te kunnen halen. De producten zijn handig verpakt en de porties zijn goed. Hierdoor past het goed in de vriezer. Ik vind het een erg fijn idee om bij een lokaal bedrijf te kunnen kopen en geen "anoniem" vlees uit de supermarkt te hebben. Goed vlees hoeft niet duurder te zijn. Ook de communicatie via whatsapp is super.

Goed vlees aangeboden in duidelijke website.

Eerste bestelling is goed bevallen, maar op dit moment nog niet alle vleesproducten verwerkt. Maar vertrouw erop dat die ook prima zijn. Jammer dat de soep niet meer voorradig was. Volgende keer hopelijk wel.

Goed vlees, goede service!

Snelle, persoonlijke reactie.

Gemakkelijk, lekker en vooral: recht van de boer.

Vriendelijk, goede kwaliteit en service gericht.

Goede service, heerlijk vlees

Heerlijk dichtbij voor ons, alles top geregeld. Afhalen werkt super handig!

Goede service, lekker vlees

De Ideal betaling op de site deed het niet. Dit werd snel door Hanneke opgelost met een tikkie. Top geregeld! En het is nog lekker ook :)

Heerlijk

Geweldige service en heerlijk vlees. Zo ook de worstenbroodjes, worstjes, kruiden en de soepen. Leuk die variaties erbij.

Heerlijk eerlijk!

Je moet er even een keertje voor op en neer rijden (ik woon in Waalwijk) maar wij willen echt geen supermarkvlees meer. Je proeft het verschil. Het is heerlijk en eerlijk!

Lekker vlees maar soms te zout gekruid.

Het BBQ vlees was voor ons te zout gekruid.

Heerlijk eerlijk vlees , klantvriendelijk

Elke BBQ wordt een feest ,👍🎉

Handig afhaalpunt

Lekker gebarbecued met de kleinkinderen

Gewoon goed!

Duidelijke website en afhandeling bestelling. Vlees was lekker 😊

Zeer goede vlotte afhandeling en 24 uurs service is zeer handig!

Bijzonder goed vlees lekkere smaak zonder toevoegingen. En.......rechtstreeks van de boer. Ook mooi klein verpakt handig stapelen in de vriezer.

Pluspunten

Duidelijke website, keuze en leuke reactie na de eerste bestelling

• Kwaliteit

Pluspunten

Mooi verpakt en leuk dat er tips voor recepten of bereiding op staan

Nvt

• Kwaliteit

Pluspunten

Service, vriendelijkheid en kwaliteit!

Pluspunten

Makkelijk bestellen betalen en vooral ophalen. Alles keurig netjes verpakt en je kunt het ophalen wanneer het je uitkomt.

Tas terugbrengen: je neemt hem mee als je de volgende bestelling haalt. Blíjft zo lang in huis. Misschien mogelijk om de tas eerder af te geven.

• Kwaliteit

Pluspunten

Super makkelijk bestellen. Ligt snel klaar en het vlees is heel erg goed en lekker!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk vlees online kopen en bovendien goed en eerlijk vlees voor een redelijke prijs

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie en het afhalen is erg simpel. Vlees is super vers en lekker.

• Kwaliteit

Pluspunten

vriendelijk, respectvol, snelle reacties, goede kwaliteit, redelijke prijs, fijn.

Kruishoeveweg 3

5263 NM Vught

06-41720208

Over PuurVleesKopen.nl

Wij verkopen ons eigen varkens- en rundsvlees vanaf onze boerderij. Ons vlees is eerlijk en puur. Dat merk je en proef je! Op onze website bestel en betaal je het vlees, waarna je binnen 24 uur een bevestigingsmail ontvangt. Het vlees ligt vanaf dan klaar in het afhaalpunt dat 24/7 geopend is. Je vind ons in Vught. Neem gerust een kijkje op de website en bel, app of mail ons bij vragen.