Goede service en mooi product

Zeer makkelijk te bestellen snel geleverd en ook nog eens een goede kwaliteit-prijs verhouding. Petje af!!

Hele mooie lederhosen voor een prima prijs!

Mooie lederhosen voor mannen. Top product voor mooie prijs. Past perfect!

Snelle levering, goede communicatie

Uitstekende service

De website was benaderbaar en makkelijk te volgen. De bestelde items precies zoals verwacht en vermeld. Goede kwaliteit en zeker de prijs waard! Snelle levering.

Snelle levering, retour snel verwerkt. Een goede structuur van afwikkeling. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Was snel geleverd en goede kwaliteit van het product.

Goede website met dito informatie over de producten en een snelle levering.

Snelle levering. Mooi pak !

Prima in orde

Snel verzonden

Alles zoals beloofd

Het pakje kwam inderdaad de volgende dag al. Het was alleen handig geweest als ik had geweten dat het door de brievenbus paste. Nu heb ik voor niks thuis gezeten

snelle levering en de kleding ziet er heel mooi uit

Zeer goed, snel geleverd

Pak ziet er goed uit en was zeer snel geleverd erg blij mee

TOP-service

Mijn outfit zat mooi verpakt en werd snel geleverd. Ik ga in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen!

Goede prijs/kwalieit

Heel blij met mijn steampunk kostuum. Snel geleverd en aangenaam verrast door kwaliteit.

Mooi kostuum snelle levering

Mooi kostuum snelle levering top!

Mooie qualiteit en snelle levering

Heel blij met onze pruiken. Ze zien er mooi uit, en zitten goed. De levering was snel (1 dag) . Prijs verhouding netjes.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer snelle levering. Kleding van goede kwaliteit. Erg blij mee!

Mooi, snel en goed!

Mooi, snel en goed!

Goede organisatie met snelle service.

Ik had mijn bestelling erg snel in huis en heb 0 problemen gehad in dit traject. Helaas past de outfit mij niet dus wellicht dat de maten iets beter aangegeven kunnen worden, maar dat is een tip. Ik laat iemand anders de outfit passen en kan het wellicht aan die persoon overdragen. Past het niet dan stuur ik het terug en hoop/verwacht ik dat dit traject net zo vlot verloopt als het bestellen.

prima klantenservice , snel en goed geholpen

Ik had een vraag over kostuums, deze werd snel per mail beantwoord, bestelling gedaan en volgende dag in huis. Super

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Mooie kwaliteit kleding. Heel tevreden.

Fijne klantenservice!

Goed geholpen, zeer vriendelijk!

Uitstekende en persoonlijke service.

Er was iets mis met de eerste bestelling van een pak. . Daar werd direct op gereageerd en vervolgens werd er snel gehandeld door een nieuw pak op te sturen. Heel tevreden!

Verloren retour

Leuke pakken netjes en snel verzonden Verloren retour , hebben we uiteindelijk netjes kunnen oplossen

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.