Niet echt blij met de levering, bepaalde zaken konden beter ( kwaliteit stof) maar keurig opgelost door klantendienst. De bestelde accessoires waren wel TOP! Een pluim voor het professionalisme en vriendelijkheid van klantendienst ondank mijn boze ondertoon in het begin van mijn melding. Uiteindelijk wel aan te raden
Originele beoordeling
Wij bestelde 2 ganster outfits 1 voor vrouw en 1 voor man. De SLECHTE kwaliteit die ik ooit gezien heb. (En ik bestel heel veel en vaak verkleed kleren!) Verschrikkelijke afwerking en het kostuum van de man is vol kreuken en dit in een niet strijkbare stof! Afschuwelijk zicht voor iemand die er stoer/knap/stijlvol zou moeten uitzien. De accessoires zijn wel leuk voor het gene je betaald, maar ik raad IEDEREEN AF hier te kopen!
ZO SLECHT! Contact gehad met Themakleding. En op de laatste mail van 21 februari is nooit meer op gereageerd (het is nu 4 maart). Daar stond ook een vraag in. Kleding zaten vlekken op. Sommaties gekregen waarvan ik gevraagd had om die on hold te zetten omdat wij nog in gesprek waren. Nooit geen reactie meer gehad. NOOIT MEER!!
Ik heb 2 keer een bestelling geplaatst en krijg tot 2 keer toe geen bevestigingsmail. Baal daar van.. geeft je meteen een slechte indruk en de vraag is dan of ik de bestelling wel binnen krijg. Contact opnemen met de klanterservice duurt ook best lang.
Artikel werd na 5 werkdagen geleverd, en bleek niet het juiste artikel te zijn. Na mail contact uiteindelijk opgelost en het juiste artikel gekregen.
Originele beoordeling
Artikel werd pas na 5 werkdagen geleverd, en was ook nog het verkeerde artikel. Mail over gestuurd, maar tot nu toe nog geen reactie.
Echt een verschrikking. De muts past nog niet op een klein kind zo klein. De broek is zo wijd daar pas je wel 3 keer in. En de kwaliteit is ook heel slecht. Het ‘shirt met stropdas’ is een slabbetje. Niet kopen!! Totaal niet tevreden.
Zeer slechte kwaliteit,... de muts valt bijna uit elkaar, zo slecht, nog nooit zo'n slechte kerstmuts ontvangen, dit is de slechtste Kerstmuts EVER!!! Valt verschrikkelijk tegen...
Hi Florence, Zoals persoonlijk gemeld waren wij nogal geschrokken van je beoordeling. We verkochten +100 stuks van deze muts met kerst en verder geen enkele klacht gekregen. We hebben geen foto's gekregen en geen mogelijkheid om een nieuwe op te sturen dan wel om te ruilen. Nu was omruilen niet tijdig mogelijk natuurlijk omdat het de avond na ontvangst al nodig was maar we bieden wel binnen onze mogelijkheden oplossingen aan. De levering was snel en goed en alle reacties op je e-mails binnen 1 werkdag. Zou je je beoordeling alsnog willen aanpassen? Dan wel ervoor willen zorgen dat de beoordeling een afspiegeling geeft van ons algeheel presteren? Inclusief klantenservice, levertijd, webshop gebruiksgemak, etc. Groetjes, Hilbert Klantenservice Themakleding.Nu
Nog geen kleding geleverd en amper updates hierover
Hi Dennis, Ik ben nog even in je order historie gedoken. Je order 100088596 is tijdig geleverd, order 100088357 had inderdaad een foutieve levertijd (de inkooporder werd later bij ons geleverd dan hoe hij in ons voorraadsysteem stond) en is 2 werkdagen later verstuurd dan aangegeven. Nogmaals excuses voor het ongemak. Ik hoop dat de rest allemaal naar wens is verlopen. Zou je je beoordeling willen aanpassen naar onze algehele performance nu de bestelling en levering is afgerond? Groetjes, Hilbert Themakleding.Nu
Snelle levering, snelle reacties , leuke kleding, maat past prima en heel behulpzaam! Wij zullen nog eens bestellen!
Besteld en snel in huis.
De kerstpakken waren veel te klein
Hi Erica, Jammer om te horen dat de maat bij de kinderpakken van Suitmeister niet overeenkwamen met je verwachting. We hebben je nog gevraagd wat er niet klopte, gaat het om de maten of alleen de leeftijdsindicatie? Zijn de kinderen waarvoor jij hebt besteld misschien relatief groot? Als tip zou ik willen zeggen om vooral naar de maten te kijken in cm. Mocht je nog terugkoppeling willen geven, dan horen wij het graag! Met vr. gr., Hilbert Themakleding.Nu
Wees heel netjes en snel verzonden! Was alleen al een feest om de nette en mooie doos te openen! Dank jullie wel!
Kerstpak besteld. Mankement met lichtjes, gebeld en gelijk kosteloos retour mogen zenden en nieuw pak ontvangen. Razendsnelle reactie op mijn mails. Pak helemaal top!
Leuk kerstpakket gekocht voor mijn zoon die net zo ver gaat van een kinder maat naar een volwassen maat. Dus een pakje besteld met maat S. Blijkt dat deze veel te klein is want het blijkt een kinder maat S te zijn. Retour sturen moet je verder allemaal zelf regelen. Ik bestel voortaan weer bij een gerenommeerd bedrijf.
Hi Jack, Jammer dat je niet hebt gezien dat het om een kinderkostuum ging welke je hebt besteld. Het productplaatje is een jongetje van +- 10 jaar en de maattabel is voor kinderen tot jongens. Als tip zou ik willen meegeven om de volgende keer het filter te gebruiken en op "heren" te klikken, dan zijn alle kinderkostuums uitgesloten. Alle retour informatie staat op de achterzijde van de pakbon. Je hoeft alleen alles weer compleet en in originele staat in de verzendverpakking te stoppen en te retourneren naar het opgegeven adres. We zijn een gerenommeerd bedrijf en verkopen ook via andere webshops en kanalen zoals Bol.com. We hebben geen reactie meer mogen ontvangen op onze email waarin we proberen om je alsnog een blije klant te maken en horen het graag als we nog iets kunnen betekenen. Met vr. gr., Hilbert Themakleding.Nu
Zelf een foutje gemaakt met een bestelling, had snel een outfit nodig ivm schoolactiviteiten. Themakleding.nu heeft zorg gedragen dat ik het pakket alsnog op tijd in huis had
Betreft aankoop verlicht kerstmuts: De muts was in een redelijk klein formaat geleverd maar door dit te melden aan het team van Themakleding.nu werd hier met spoed actie ondernomen en prima afgehandeld! Well done team Themakleding.nu!!!
Originele beoordeling
Veel te kleine muts en dit met de afbeelding van een volwassene. Ik krijg hem nog niet eens over mijn haar en ik heb GEEN groot hoofd!
Het foute kerstpak besteld voor mijn zoon. Blauw met witte ijsberen :) Maat L voor 12 jaar het pak past goed en de stof is precies zoals op de foto. Het enige nadeel blijft toch wel de bezorgsevice. Er staat op jullie website voor 16 uur besteld is de volgende dag geleverd, helaas klopt dit dus niet en blijft in mijn ogen nog steeds de klant misleiden. DHL laat de wensen over. Het duurde 2 dagen voordat het binnen was. Ik zou dit toch echt aanpassen op jullie site. Verder dik tevreden hoor!
Product lijkt niet op kwaliteit van de afbeelding Foto is rood oranje. Product is is rood rose Materiaal wijkt duidelijk af van de foto ( goedkope stof)
Beste Wim, Wij zijn nogal verrast met uw beoordeling. Het door u gekochte stewardessen kostuum is een van de meest verkochte kostuums en wij krijgen hier juist super positieve feedback over. Zeker voor deze prijs. De voorraad die wij hebben heb ik gecontroleerd en is in de kleur en stof van de foto. Kunt u ons anders een foto sturen voor de kleur? En wat voor stof had u verwacht? Wij horen het graag per mail naar de [email protected] Alvast bedankt!
Bestelproces eenvoudig, levering snel, kleding van goede kwaliteit en voor een prima prijs. Wordt netjes geleverd en retourneren (indien nodig) wordt makkelijk gemaakt doordat alle uitleg hieromtrent direct wordt meegezonden met je pakket.
Maat L besteld (pin-up jurkje) en deze past perfect, alles zit erbij en is mooi apart ingepakt. Snelle levering en achteraf betalen ging ook makkelijk. Mijn jurkje was met een hoge korting en dat is altijd leuk voor als het maar voor 1 feestje gebruikt gaat worden.
Ik had een sexy western outfit besteld. Meestal zit ik tussen de maat S/M, en de outfit op maat S/M sloot precies goed aan. Ik ben erg blij met mijn outfit en zal hier vaker bestellen wanneer de gelegenheid hiernaar is.
Beter dan de gemiddelde themakleding, voor een goed prijs. Maar DHL werd ik minder blij van..(Ze hadden het pakket teruggestuurd naar themakleding) maar het is goed gekomen...
Originele beoordeling
Ik wil mijn pakketje nog graag ontvangen! DHL heeft het aan jullie teruggestuurd omdat ik een paar keer niet thuis was (vakantie). Ze hadden het toch ook bij de buren kunnen afgeven? Ik ontvang het pakket graag alsnog of wil mijn geld 42. 85 teruggestort krijgen. Ik hoor graag van jullie.
Er staat voor 14:00 besteld, morgen in huis. Maar ik kreeg het een paar dagen later. Toen had ik er niets meer aan. Al denk ik wel dat het ligt aan DHL..
Beste Danique, Wij hebben inderdaad direct uw pakket verstuurd. Jammer dat DHL zoals aangegeven in de track en trace een sorteerfout heeft gemaakt en niet in 1 dag heeft kunnen leveren. Jammer dat wij daardoor een 3 krijgen ipv DHL. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag per mail naar: [email protected] Alvast bedankt!
Het artikel was te klein. Als ik retour zend kost het mij al 10,- en heb ik nog niks. Bestel helaas niet meer daar. Kost teveel.
Beste Lia, Jammer dat de maat niet goed was van het kostuum. Heeft u gelet op de maattabel? Helaas kunnen wij in deze branche geen gratis retourneren aanbieden, daarvoor zijn de producten te goedkoop (marges te klein). Het door u bestelde kostuum is echter zo klein verpakt dat deze als brievenbus zending kan worden verstuurd. Zonder track en trace met postzegels of als brievenbus pakketje met track en trace voor 4.-. De heen verzendkosten worden terugbetaald dus de max. extra kosten zijn in dit geval 4.-. Is dit antwoord naar tevredenheid? Wij horen het graag op [email protected] Alvast bedankt!
Elk artikel heb ik ontvangen zoals besteld. De bestelling is ook snel aan huis geleverd. Eén artikel van drie was in iets mindere staat.
Watervoort 6
1046BG Amsterdam
Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.