Mega snel!

Gisteren besteld, vandaag in huis, mooie doos, leuk pakje, heel blij mee!

Goede kwaliteit en niet duur

Ik ben reuze tevreden met het pak dat ik gekocht heb.

THEMAKLEDING.NU- Grandioos geweldig!

~ Top service & material is van zeer goed kwaliteit! ~

snel en goede kwaliteit

leuke prijs snel geleverd en goedekwaliteit

Bestelling snel bezorgd, kwaliteit artikel als verwacht.

De bestelling was de volgende dag al binnen en de producten zijn prima. Precies zoals op de foto's. Goede service.

Geweldige online winkel!

Geweldige online winkel! Zelf alles met retoursturen en opnieuw bestellen top geregeld!

1e pak was te groot. Nieuwe besteld en andere terug gestuurd. Netjes alles gegaan zoals het hoort. Pak is prima.

supersnel

als ik wat bestelt is het sneller aanwezig

snelle service, goed produkt

zeer snelle levering, binnen 24 uur. goede, beschermende verpakking, waar de pakken na gebruik ook weer in bewaard kunnen worden. prima~!

Retourzending

Ik vind het echt heel vervelend dat als je iets moet rerugsturen omdat het te groot of te klein is dat je zelf 7,95 kosten moet betalen om het terug te sturen. Ik ga hier niet meer bestellen.

Ik heb optijd mijn pakket ontvangen. Goede kwaliteit zeer tevreden

geen pakket ontvangen

Hallo, Ik heb nog steeds niets ontvangen. Kan iemand met mij contact opnemen? Groetjes, Nathalie

Snelle levering maar niet altijd even goede kwaliteit

Binnen 24u geleverd. Spijtig dat de Tulle die onder het verpleegsterkleedje moest uitkomen net even lang is, en dus niet is zoals beschreven. Eigenlijk verdikt het enkel en geeft het geen enkele meerwaarde. Retourneren is geen optie omdat de retourneerkosten vanuit België duurder zijn dan de Tulle.

goede service

het was een vlotte bestelling

Snel bezorgd voor een goede prijs.

Zaterdag kostuum en attributen besteld en dinsdag geleverd. Degelijke kwaliteit voor een goede prijs.

Eerste ervaring goed!

Had iets besteld op de website en de volgende dag lag het al gelijk op de deurmat. Gelijk mijn goede maat. Hartstikke tevreden mee.

Pak ziet er prima uit, afwerking is goed. Maat is ook oké. Aflevering was prima.

Te laat pakket ontvangen

Te laat ontvangen. Pakket wordt terug gestuurd

Een zeer goede ervaring met deze site!

Het is een heel erg mooi pakje. Ik raad deze site zeker aan voor iedereen van elke leeftijd! Het kleedje ziet er helemaal hetzelfde uit als op de foto bij de site. De levertijd was ook super! Helemaal op tijd! En voor de prijs ziet het er erg mooi uit! Zeker aan te raden!

Laatste keer dat ik hier iets bestel!!

Eerste instantie gaf het systeem aan de vrijdag geleverd te worden en dit is zaterdag geworden. Te laat en eerlijk gezegd had ik er niks meer aan. Van de 2 artikelen leek de gevangen pak niet op de afbeelding. Slechte kwaliteit. Deze ook geretourneerd. Ik Heb verzendkosten moeten betalen om het te kunnen krijgen en heb moeten betalen om het weer te retourneren. Wat is dit een slechte service. Ben meer geld kwijt dan het eigenlijk had moeten zijn. Ik blijf de volgende keer bij de bedrijven waar ik weet dat dit niet hoef. Het maakt niet uit wat je allemaal in de assortiment knalt de kosten wat erbij komt kijken dat maakt het minder aantrekkelijk.

Top !!!

Bestelling snel en goed verpakt geleverd ! Hele blije klant hier !

Goed kwaliteit!

Mijn kostuum was snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Item voldoet aan de verwachtingen en de kleding is van goed kwaliteit. kan niet wachten om het aan te trekken en te gaan feesten..

Grote teleurstelling

Nog steeds geen bestelling ontvangen... Helaas was vandaag de laatste dag van Carnaval...

Boven verwachting

Mooi, snel en goede kwaliteit

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.