Netjes en snel geleverd

Top service, en snelle leveringstijd

Ik moest last minuten een outfit hebben maar niets leverde optijd, behalve hier! Echt top en een zeer geslaagd feestje gehad

Kleding en accessories verschrikkelijk gekreukt

Zeer slordig opgevouwen, alles zat in een zakje gepropt en inhoud is enorm gekreukt. Pakket retour gezonden.

Product kwam overeen met bestelling, geen op- of aanmerkingen. Het was goed.

Top service!

Ik bestelde nog een dag voor carnaval, dit was al heel laat en toch kwam de bestelling optijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Super tevreden!

Goede kwaliteit en super snelle service

Super goed, snelle levering

Goed, niks op aan te merken, de levering was snel en het pakje viel erg goed!

Jammer

Mijn collega en ik dachten in de bedrijfskleuren te gaan carnavallen. Hij in oranje, ik in groen. Dus besteld en betaald. Door een 'voorraadfout' kon het oranje pak echter niet worden geleverd. Volgens de website dus wél. Nu - 2 dagen later - nog steeds! Jammer. Maar eerlijk is eerlijk: zehebben daar wel fantastische pakken.

Top service !

Geweldig outfit en wat een top service! Echt een aanrader

Super! Mooie producten snel geleverd

Ik heb onlangs een opposuit pak besteld voor mijn dochter. En het pak is super! Ze heeft er veel complimenten over geregen. Voor mezelf nog accessoires besteld in 20er jaren stijl. Die zijn ook mooi!

Goede site, artikelen zijn prima!

Dikke prima

Op tijd prima spul!

Slecht, maar het kon slechter

Laatst heb ik hier een pak besteld van Suitmeister. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat het pak uitverkocht was, en dat ik dus een ander pak mocht kiezen. Geld terugkrijgen was niet mogelijk. Gister is t andere pak binnen gekomen. De kwaliteit was zeer teleurstellend; een knoop was al direct kapot uit de verpakking, en in mijn broekzakken zat een gat. Het gaat, maar ik ga zeker niks meer bestellen hier

Het pak is van slechte kwaliteit

De stof van het pak schijnt door, en de bandjes klittenband onder de voeten zijn na een paar uur dragen gelijk kapot gegaan.

Prima, maar net iets te klein

Mn pakje is net iets te klein, en een maat groter zal weer een stuk groter vallen. Misschien handiger als er meer maten zijn ipv s/m etc.

Super snel super handig

Super kwaliteit die evenaart met de prijs! Overigens heel snel bezorgd ondanks alle carnaval drukte!

10 / 10

Prima aanbod - goede maten voor alle leeftijden. Niks op aan te merken feitelijk.

overzichtelijk

overzichtelijke site snelle en correcte levering direct reactie via mail prijs kwaliteit is oké

Duidelijk wat je krijgt voor een redelijke prijs

Snelle reactie op mail en goede compensatie als er iets niet in orde is

Eindelijk carnavalskleding die past.

Na verschillende pakjes en jurkjes elders besteld te hebben die allemaal te kort waren voor onze dochter en vriendin van 14 jaar, nu eindelijk geslaagd. We willen geen billen zien...!

Snelle levering, mooie complete pakken voor een goede prijs!

Makkelijk bestellen, heel vlot thuisbezorgd zelfs in de carnavalstijd!

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Na 1 dag bestelling al binnen, er fijn en zonder gedoe!

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Simpel en een goedkoop pakje voor een avondje carnaval ! Past redelijk goed, stof valt niet tegen en de prijs is top!

Geweldige service

Heel veel pluspunten. Enorm aanbod Snelle levering Snelle service bij vragen over je aankoop Kleding zit precies zoals op de foto Goede verhouding in prijs en kwaliteit

Hele snelle levering. Stond bij dat een item pas een aantal dagen later zou komen maar dat item was er ook al de volgende dag! Hele fijne website

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.