Levering was erg snel en goed geregeld. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Me pakketje was er heel snel!

Prima bedrijf

Product was boven verwachting... prima hanteerbare site.. betaalbaar en een snelle levering!! Kom er zeker terug

Zeer tevreden over het hippie pakje!!

Het pakje dat ik binnen heb gekregen zit goed. Wel jammer dat Small maat 36-38 is. Ik heb maat 36 dus hij valt wat groter bij mij en zit dus ook wat losser. Verder ben ik zeer tevreden over de stof en de kleuren. Ik heb heel veel zin om te gaan carnavallen in dit leuke ding!

De door mij bestelde producten werden volgens afspraak geleverd.

In verband met de foto-tentoonstelling 'K26 geeft zich bloot' was ik op zoek naar een pak van een gorilla en een masker. Het masker heeft de mysterieuze naam 'Mask Walking Man Of The Dead'. Ik zal het 'pak gorilla' en het masker weliswaar dragen - alleen voor het maken van de foto, daarna niet meer - maar toch geef ik me ook bloot. De opening van de tentoonstelling is op zondag 17 mei 2020 te 15:00 uur en deze wordt gehouden aan Kruisstraat 26 in Oss tot en met 21 juni 2020. U kunt ook https://www.paulusspijkers.org raadplegen. Vanaf de opening zal de foto ook op die website te bekijken zijn. Bent u al net zo benieuwd als ik?

Snelle levering, leuke kostuums

Snelle levering Leuke kostuums Past zoals omschreven

Goed en snel

Eerste keer dat ik hier bestel, vond hier zelfs een artikel die ik al lang tevergeefs overal zocht. Normale prijs en snel thuis. Top!

Nijs te klagen

Pakktje netjes op tijd en in goede staat. Heel blij mee!

Zoals op de foto, maar kwam gekreukt aan.

Kwaliteit is prima! De kleur is hetzelfde als op de foto, maar het kartonnen stuk van het petje was omgevouwen. Het kruis zit ook vrij laag, dus een klein maatje groter is aanbevolen.

goede kwaliteit

Snelle levering. Goede omschrijving en eventuele aanbevelingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Volgende dag al in huis en gelukkig niet te duur!

Ik weet jullie volgend jaar carnaval weer te vinden!

Snelle afhandeling , snelle levering en optijd geleverd , goede kwaliteid.

Het was heel vlug geleverd.

Heel mooi kostuum, broek aan de grote kant

Levering was zeer snel. Mooi blauw kostuum. Blazer past perfect. Broek aan de grote kant.

zeer tevreden

Zondag middag besteld en dinsdag al in huis. Super service.

Retourneren is voor eigen rekening

Als het kan vermijd ik deze website liever. Ik bestelde een artikel in de verkeerde kleur en dat kostte 13 euro en nig wat en toen kwam ik erachter dat de retourkosten voor eigen rekening zijn à 7,25. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk dus waarschijnlijk bestel ik hier nooit meer.

snelle levering!

De producten zijn enorm zijn geleverd en ze zijn helemaal naar wens

Super tevreden

Product naar wens!

Snelle levering, en kleding zoals de foto. Perfect

Mwa

Ik had maandag een pakje besteld zou dinsdag geleverd worden maar het kwam niet nou zou het vandaag geleverd worden kwam ook niet ik hoop dat het morgen komt anders heb ik er officieel er niks echt meer aan

Snelle goede realistische levering

Op zondag besteld en op dinsdag al kunnen halen. Product ziet er goed uit zoals op het plaatje

Verschillende pakjes besteld. Goede retour service! Vervolgens iets nieuws besteld.

De producten zin zoals ze op de website staan en zijn van goede kwaliteit. En snelle levering!!

Snelle levering, duidelijke informatie en achteraf betalen

Voor Carnaval op korte termijn een outfit nodig. Themakleding was niet alleen de goedkoopste maar ik had het pakket na 1 dag in huis en zelfs de optie om achteraf te betalen. Zeker een aanrader.

super !

Duidelijke bevestiging. Snelle bestelling. Ik had een pak besteld, aangezien het een S was, gehoopt dat hij iets beter zou aansluiten. Maar verder ben ik zeer tevreden.

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.