Levering zou plaatsvinden op dinsdag. Dus vol vertrouwen een bestelling geplaatst letterlijk en figuurlijk voor de kerst. Helaas; bestelling is zelfs nog niet verzonden.
Hi Rienk! Wat jammer dat je tot deze beoordeling bent gekomen. Mag ik vragen hoe dat kan? U heeft op zondag besteld en maandag is uw order verstuurd. Bij de verzending is een verzendbevestiging verstuurd met track en trace code. Ook DHL verstuurd een email met de tracking informatie. Heeft u deze niet ontvangen? Ik zie verder ook geen contact met de klantenservice. Het pakket was helaas wel vertraagd geraakt in het sorteer proces. Ik kan niet helemaal inzien waardoor dit is gekomen, wellicht een sorteer fout. Het pakket is 27 december gelukkig alsnog geleverd bij de buren op nr 6. Gelukkig nog net op tijd voor de kerst! Zou u uw beoordeling willen aanpassen? Wij horen graag van u per mail op: [email protected] Alvast bedankt!
Jammer genoeg is de beloofde levertijd niet nagekomen. Mail gekregen dat de zending aan DHL overhandigd was, terwijl DHL track & trace 1 dag later nog aangaf dat de zending nog niet ontvangen was. Gezien het zeer specifieke kledij voor een zeer specifieke gelegenheid betrof, zeer ontgoochelend.
Beste Stefaan, Wat jammer dat u tot deze beoordeling bent gekomen! Ik kan u verzekeren dat ieder pakket dat is ingepakt, dezelfde dag met de afhaaldienst van DHL mee gaat. Het gebeurd een aantal keer per jaar dat er een pakket geen scan heeft gehad gedurende de avond/nacht bij DHL waardoor de status blijft staan op "zending gereed maar nog niet ontvangen". Het pakket heeft 3 maal een sorteer scan gekregen waar 1 maal gebruikelijk is. Wellicht dat dit met een sorteer fout te maken heeft wat uiteindelijk ook voor de vertraging heeft gezorgd. Helaas is dit buiten onze macht om. Gelukkig is het pakket de 23e alsnog geleverd (21e was de locatie gesloten). Was dit nog op tijd voor u? Kunnen wij verder nog iets voor u betekenen? Wij horen het graag per mail naar [email protected] Alvast bedankt!
Je krijgt wat je koopt maar met carnavals kleren is het altijd (waar je het ook koopt) koop 1 maat groter. Dat heb ik bij deze ook gedaan en hij zit perfect.
Mijn pak gaf ontzettend af, de witte bontrand was helemaal verkleurd en het koord kapot. Over de levering was al veel verwarring. Veel geld voor een kwalitatief slecht product.
Beste Sanneke, Wat jammer dat de bestelling niet goed is bevallen! Wat was de verwarring over de levertijd? U had vrijdag avond besteld met de levertijd: "Dinsdag" en uw bestelling is de volgende werkdag (maandag) verstuurd en dinsdag geleverd. Het kostuum: Dank voor de terugkoppeling, het mag natuurlijk niet gebeuren dat u een kostuum in deze staat ontvangt. Het ontwerp is hartstikke leuk maar dan moet de kwaliteit uiteraard wel naar behoren zijn. We zullen de gehele voorraad nalopen en indien nodig uit de verkoop halen. Excuses voor het ongemak. Kunnen wij verder nog iets voor u betekenen? Wij horen het graag per mail naar: [email protected] Alvast bedankt!
Op de site stond voor x u besteld, de dag nadien geleverd. Over de effectieve Besteldatum zijden ze, staat op je bestelbevestiging. Hier stond die inderdaad, hij was onbekend. Intussen geen idee wnr het pakketje toekomt, hopelijk optijd. Maar allesinds, leuk vond ik het niet. De bestelling zelf ging vlot en gemakkelijk, nu nog het leveren :-) Ohja, en dit scherm is maar voor 3/4 leesbaar op een smartphone.
Hi Maarten, Bij deze nogmaals de link naar de beoordeling. Een 5 is nog steeds een onvoldoende maar beter dan een 3... We streven naar 10'en! Krijgen we 5 punten aftrek doordat de herhaling van de getoonde levertijd niet in de email stond? (Dit werkt overigens bij de meeste klanten wel maar blijkt af en toe de tekst “onbekend” te geven. Hierdoor is de oorzaak vinden ook iets lastiger, maar wordt hard aan gewerkt!) Mochten we verder nog iets kunnen beteken horen wij het graag! Met vr. gr., Hilbert Klantenservice
Originele beoordeling
Verder een duidelijke beschrijving op de website, en een goede beschrijving vwb de maat. Top!
Ik had zelf een fout in mijn adres gemaakt, waardoor het pakketje nooit geleverd zou kunnen worden. Helaas door de slechte communicatie van de leverings partners kwam dit pas 4 dagen na het bestellen naar boven waardoor ik men pakje niet meer kon gebruiken (kerstoutfit). Themakleding zelf was altijd heel responsief en heeft ook niet moeilijk gedaan om te retourneren. Hiermee hebben we hun professionaliteit wel getoond.
Levering was te laat, artikel daar door overbodig. Op mijn verzoek de verzendkosten te vergoeden is niet gereageerd. Ik bestel hier nooit weer.
Beste Mark, Hoe heb je contact met ons opgenomen? Wij reageren altijd binnen uiterlijk 1 werkdag op berichten. Ik kan ook helemaal geen email van u vinden. Heb je wel het juiste email adres gebruikt? Wij hebben ook een contactformulier op de site die je kunt invullen. Je bestelling was binnen 1.5 uur verstuurd. Jammer dat DHL niet in 1 dag maar 2 dagen heeft geleverd en die speling er niet meer was. Jammer genoeg hebben wij daar geen invloed op en gelukkig gaat het goed in 98% van de gevallen. Door de afhankelijkheid van het sorteercentrum en de bezorger spreken wij ook over een verwachtte levertijd. Spijtig om je beoordeling te ontvangen op basis van bovenstaande. Zou je willen reageren op onze emails of zelf contact op willen nemen met de klantenservice? Dat kan naar: [email protected] Alvast bedankt! Met vr. gr., Klantenservice
Website is duidelijk en werkt goed, product is conform verwachting. Levering is conform toezegging (dus inderdaad ondanks kerstdrukte dag na bestellen geleverd). Alleen tracecode DHL werkte niet dus we wisten niet zeker wanneer t pakje geleverd zou worden. Dus dat was even spannend! Maar prima op tijd!
Nu 2 x iets besteld maar het is zo fijn dat deze maten ook echt kloppen. L is L M is M Heel anders dan al die Chinese bende👍
M'n kerstpak was snel gevonden. En online besteld, betaald en snel in huis. Heel blij mee, zo kan ik zeker opvallen op het "foute" kerstfeest.
Goed service
De bestelling was netjes ingepakt, met voldoende ruimte om het product niet te beschadigen. De levering gebeurt op de doorgegeven dag. Correcte info....
Zelfs in deze drukke tijd voor de feestdagen is mijn bestelling mooi op tijd geleverd. Zeer net verpakt ook, mooie kwaliteit van her product!
Zeer snelle service. Indien op voorraad voor 16.00 uur besteld de andere dag in huis.
Mooie spullen , snel geleverd zelfs in de decembermaand!
Goed en niet duur. 1 dagje te laat geleverd, maar dat begrijp ik perfect met die drukke feestdagen. Ik ben een tevreden klant
Een overzichtelijke website. Leuk stoer galapak voor goede prijs voor puberzoon gescoord. Hij is er helemaal blij mee. Mooi aansluitend pak. Snelle levering en keurig verpakt. Achteraf betalen is een optie, fijn!
Snelle levering! Het zilvergrijze jurkje is erg leuk, en mooi van kleur De grijze boa komt helaas een beetje groen over. Maar al met al een heel leuk Charleston setje.
Voor de eerste keer besteld op goed geluk, super tevreden !! Snelle service en producten zeer mooi van kwaliteit en goede pasvorm. Indien nodig bestel ik zeker terug bij jullie
Zeer snelle levering! Erg leuk kostuum alleen heel jammer dat de petticoat onder het jurkje er niet bij zit, deze staat wel op de foto en had verwacht dat deze erbij hoorde. Zeker voor het Bedrag dat ik betaald heb.
Geen goede feedback met betrekking tot zending die zoek is en geen aangeboden oplossing. Heb 85 euro betaald voor product en wordt nu aan mijn lot overgelaten. Geen telefoon nummer waarop je kan bellen. Zeer teleurstellend.
Beste Jacob, Jammer dat de levering vanuit DHL niet in 1 dag ging zoals in 95% van de gevallen voor Belgie. Wel fijn dat de bestelling in ieder geval nog tijdig is geleverd! Wij hadden uw order zelfs een dag eerder verstuurd dan aangegeven. Het klopt dat we door de verhuizing ons net nummer niet mee konden nemen en tijdelijk geen telefoon hebben. Ik zie dat onze reactie op de emails tussen de 23 minuten en 1 werkdag was. We hebben wel pressie gezet zover mogelijk op DHL om zo snel mogelijk uw pakket geleverd te krijgen maar doordat wij geen verdere oplossingen of informatie ontvingen hebben wij dit ook niet door kunnen sturen. Jammer dat u het gevoel heeft gekregen dat u aan uw lot was overgelaten. We zullen dit bespreken tijdens ons overleg. Doordat er nog speling was naar de datum waarop u het kostuum nodig had en het onderzoek naar de huidige zending nog liep, hebben wij nog geen nieuwe order verstuurd. Excuses voor het ongemak. Ik hoop dat bovenstaand enig inzicht en vertrouwen geeft om ons in de toekomst nog een kans te geven! Is dit ook voor u een reden om de beoordeling aan te passen? Wij horen het graag! Dat kan per mail naar: [email protected] Alvast bedankt! Met vr. gr., Klantenservice
Ik had 2 pakken besteld waarvan er eentje geruild moet worden. Is even afwachten hoe dat verloopt. Wanneer we het juiste product ontvangen, loopt de score natuurlijk op.
Beste Faas, Zou u de beoordeling willen aanpassen zoals aangegeven? Mocht er nog iets zijn, horen wij het graag! Dat kan per mail naar [email protected] Alvast bedankt! Met vr. gr., Klantenservice
Ik had iets bestelt van jullie, wat de volgende dag binnen zou moeten komen. Er is nu zeker een week over heen en ik heb niks binnen. Dit was een verjaardagscadeau, en zoals ik eerder had gemeld is er niks binnen gekomen. En dan krijg ik nu dit in mijn mail, zwaar teleurgesteld.
Beste Stefan, Ik heb uw bestelling nagekeken. Uw bestelling is 26 november om 22.18 uur besteld en de volgende dag verstuurd. Op 28 november stond DHL voor een vaste deur en op 29 november is het pakket afgegeven bij de dichtstbijzijnde parcelshop. Hier heeft u het pakket niet afgehaald en is het pakket weer terug gekomen naar ons. Bij de verzending heeft u direct een verzendbevestiging ontvangen met track en trace code. Daarna heeft u een email van DHL ontvangen over de aflevering. U heeft 1 maal ons gemaild met de vraag waar het pakket is, wij hebben daarop binnen 1 dag gereageerd met de locatie van de parcelshop waar u het pakket kon afhalen. Op basis van bovenstaande is alles verlopen zoals het hoort en is aangegeven. Kunt u mij uitleggen hoe u dan toch tot deze beoordeling bent gekomen? Wellicht is er ergens een misverstand. Wij horen het graag! Dat kan per mail naar [email protected] Alvast bedankt! Met vr. gr., Klantenservice
Ik deed een bestelling in twee pakketjes. Een van beide pakketten zelfs nog niet ontvangen. Als antwoord op melding dat pakket niet geleverd is krijg ik enkel melding dat pakket zich in sorteercentrum bevindt en dus vertraging heeft opgelopen. Levering dag erna kan blijkbaar absoluut niet waargemaakt worden. Maat van herenkleding veel te ruim.
Beste Natalie. Dank voor je reactie. Ik zie dat de bestellingen beide binnen 5 uur zijn verzonden na plaatsing. Wij hebben met DHL de afspraak dat zij de volgende dag leveren, ook in België. Bij 96% van de pakketten wordt dit ook behaald, helaas zie ik dat dit bij u niet gelukt is. 1 pakket heeft 1 dag vertraging opgelopen bij DHL en is na 2 ipv 1 dag geleverd. Het andere pakket is in het sorteercentrum hier hebben we een case voor aangemaakt bij DHL, zodra we reactie hebben zullen we u op de hoogte brengen. Ik begrijp van mijn collega dat u de bestelling afgelopen weekend nodig had en zal vragen of ze het pakket kunnen retourneren. Excuses voor het ongemak. Jammer dat we in uw beoordeling worden afgerekend op onze afhankelijkheid aan DHL. Wat zouden wij nog kunnen doen om u toch tot een tevreden klant te maken? Wij horen het graag per mail naar: [email protected] Alvast bedankt!
Watervoort 6
1046BG Amsterdam
Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.