top

mooi en super snel geleverd

Top geregeld

Bestelling een dag later gekregen, maar wel netjes per mail doorgegeven. Producten zijn zoals op de afbeelding van de site. Daarom een dikke 10

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding. Omschrijving klopte met product.

Mijn pakketje was mooi op tijd aangekomen en in goede conditie

Al vrij snel had ik gevonden wat ik zocht op de website. Ik bestelde mijn jurkje op een zaterdag en ontving het de dinsdag daarna. Het was in prima staat en ik ben er erg tevreden over.

Super tevreden

Super tevreden met mijn bestelling. (Schoolmeisje) snelle levering, en maat klopt ook

Het pakje is precies zo gekomen als hoe hij eruit zag. Sterker nog, Hij zag er beter uit in het echt. Maat klopt ook en dat vindt ik echt fijn want ik heb vaak problemen met de maten. Ik ga vaker mn outfits hier bestellen!

Heb een pak besteld, ging allemaal heel makkelijk. Het ziet er goed uit, maat is goed, en de volgende dag meteen in huis!

Het valt me tegen helaas

Ik heb een leuk hippie pak besteld maar jammer vind ik dat de kleur niet overeen komt. Ik snap dat de kleuren anders er uit kunnen zien op de site. Het patroon van de stof is zelfs anders en ook de hals lijn. De haarband heeft kralen in de verpakking niet. Erg jammer dat het anders is. En ik snap dat ik het terug kan sturen maar dan betaal je weer voor de retourkosten

Zeer tevreden met t product en de levering

Zondag besteld en dinsdag geleverd dus keurig op tijd. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit en t model van het verpleegstersuniform. Mooie stof en t staat erg leuk en sexy. Kleine investering voor veel leuke feestjes. De witte netkousen maken t helemaal af !!!

Bestellen was eenvoudig en ik had (zoals beloofd) het de volgende dag mijn bestelling in huis! Ik miste alleen de bevestigingsmail, omdat deze in mijn spam terecht kwam.

Een dikke 9.9 (omdat ik geloof dat er altijd wel iets verbeterd kan worden, hoewel ik hier niks heb kunnen vinden). Product ziet er precies zo uit, misschien zelfs beter, dan op de foto. Past perfect. Levering de volgende dag met up to date track and trace. Betalen kan op veel verschillende manieren.

Eerder geleverd dan verwacht

Mooi pak en maat is prima. Het zit lekker is mij verteld. Nog niet gewassen dus weet niet hoe de kleuren blijven. Mooi verpakt in doosje binnen gekregen en eerder dan verwacht.

Prima kwaliteit/prijs

Kwaliteit is niet geweldig, maar opzich ok voor de prijs... Maat bodysuit viel wel iets te groot. Snelle levering.

Wachten was langer dan verwacht. Maar kwaliteit is super!

Het kan natuurlijk door mijn eigen schuld zijn of niet goed de mail hebben doorgelezen. Zondag besteld (en ik snap ook best wel dat hij dan niet behandeld wordt) Maar uiteindelijk vier dagen moeten wachten. Dat neemt niet weg dat het product dat ze geleverd hebben niet goed is. Dit is keurig verpakt gestuurd en de kleding is dan ook echt wel van top kwaliteit. Daarvoor mijn complimenten. Of ik hier nog een keer wat zal bestellen? Dat is zeker wel een JA waard! Nog bedankt voor het snelle reageren op mijn vragen via de mail. Vriendelijke groet, Gerard T.

Leuke themakleding!

Prima ervaring met de webshop. Ik ga nog wat retoursturen en ben benieuwd hoe vlot de afhandeling daarvan gaat verlopen. Bedankt alvast!

Helemaal blij

Ben zo blij dat ik een halloween kostuum heb gevonden die naar werkelijkheid net zo goed is als op de foto. Kan niet wachten tot het zover is.

Blij met mijn bestelde artikelen, zijn erg degelijk!

Snelle bezorging, voordelig, maten iets te ruim

Mooi Alice in wonderlandkostuum. Ik heb normaal maat 36-38 maar deze S (36-38) Alice jurk was te groot.

Heel mooi pak gekocht :) heel blij mee goede maat :)

Positief

Snelle levering & mooi product

Mijn kostuum werd supersnel (na 1 werkdag) geleverd en is precies zoals ik verwachtte op basis van de foto! Heel tevreden.

Retour gestuurd,contact geen bericht van themakleding

Heb mijn pakket terug gestuurd, is aan gekomen bij themakleding geen bericht van hen ontvangen e mail gestuurd geen antwoord telefoon nr doet het niet. Communicatie dus nihil. Weet nu niet hoe ik mijn geld terug krijg. Jammer 😢

Snelle levering en goed aansluitende maat

Het pakketje dat ik besteld had (army girl carnaval outfit) werd meteen de volgende dag geleverd, toen ik voor 16:00 bestelde. Alles in het pakketje was aanwezig en in goede staat. Het pakje paste precies en zag er net zo mooi uit als op het plaatje!!! Dankjewel voor de goede service :)

Ik ben heel goed geholpen toen mijn bestelling misliep, snelle service. Mooi werk.

super bedrijf

wanneer je mail stuurt wordt je uitstekend geholpen

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.