Tevreden

Snelle levering waar we heel tevreden over zijn. Ook makkelijke website. Bij 1 pakje ontbrak 1 stuk, wat del wat jammer is.

Superveel keuze en snelle afhandeling voor een goede prijs!

Gebruikersvriendelijk site.

top ene dag besteld volgende dag in huis

perfecte spullen

Snelle en goede service

En je wordt ook goed op de hoogte gehouden als er iets van vertraging is . Ben dik tevreden !!!

goede kleding

Het pakje kwam snel en de maat was goed.

gewoon goed!

Vlotte bediening, makkelijke site

Snelle levering. Goede productomschrijving en maatadvies!

Duidelijke overzichtelijke website. Product die kwalitatief zeer goed zijn tegen goede prijzen. De productomschrijving en maatadvies is ook correct. Hierdoor bestel je eenvoudig je goede maat. De bestelling wordt keurig verpakt en verzonden.

Geweldig!

Wat een toffe themakleding, ik heb meerdere outfits gekocht. Heel erg leuk en snel geleverd.

Fijn dat ze ook grotere maten hebben. Het zelfde pak was op andere sites niet in maat 62 leverbaar. En niets duurder dan de kleinere maten .

duidelijke site, goede kwaliteit en goedkoop

Ik zocht een leuk Oktoberfest jurkje en alleen op deze site zag ik hem. Mooie & goede kwaliteit en nog goedkoop ook!

Netjes afgehandeld

Ik dacht dat een bepaald product om een compleet kostuum ging, maar dat bleek bij de levering niet zo te zijn. Themakleding heeft het product terug genomen en netjes mijn geld terug gestort.

Een 10 zou TE zijn maar is het wel!

Snelle levering, mooie en goede omschrijving.... kortom perfect

Zonder twijfel weer bestellen!!!

Fantastische service en alles is duidelijk en helder.

Delay levering

Werd Wo om 20.00 besteld zou dus vrijdag in huis moeten zijn Vrijdag bericht Dhl levering binnen was daar en zaterdag dus dag later dan gepland Zaterdag bericht dat levering verlaat was met 1-2 dagen Zaterdagavond was t feest dus kostuum nodig. Kleding moet nog geleverd worden dus kan ongeopend retour Helaas Delay 1 dag bij themakleding en 3 dagen bij Dhl

Kapot

Kostuum is zoals beschreven en past, maar is al kapot aan beide kanten.

Snelle levering en prima in orde

De beschrijving is heel correct, duidelijke informatie over de maten. Heel snel geleverd.

Ruime keus, duidelijk website snelle verzending

De website is goed en duidelijk, maten kloppen ook in het echt. Er is veel keus en voor ieder wat wils. Verzending is echt super snel volgende dag had ik het al in huis

Snel, fijne website, voldoende keuze.

Snel, fijne website, voldoende keuze.

Super service!

Goede spullen en super geholpen via de mail

Goede kwaliteit! Zit precies op maat en heelmaal compleet. Super snelle levering

Mooie tirolerjurk

De jurk past goed en ziet er netjes uit!

Netjes

Mooie oktober jurk gekocht heel netjes verpakt maar ik haalde hem uit de verpakking en zat een vlek in dat heb ik netjes gemeld en ik werdt meteen netjes geholpen Ik beveel deze winkel echt aan super

Snel en onzorgvuldig

Het pakket is open binnengekomen, het plastic was al open, zowel van het pak als van het zakje waar de jurk in zat. Daarnaast is de jurk totaal slordig in resultaat. Ene mouw heeft strak sliertjes los zitten andere mouw zijn de sliertjes erg los. Ook de lijnen lopen niet correct. Kortom heel erg slordige levering. Snel afgehandeld zonder zorg. Aangezien ik deze jurk bij een feestje aan heb waar meer kapot gaat dan heel blijft, zal het waarschijnlijk niet zo erg zijn. Maar ik ga niet zo snel meer iets kopen hier

Zeemeerminnenstaart, topje met 2 kettinkjes. Snelle levertijd, jurk zag er mooi en compleet uit, kwam goed overeen met de foto op de site. 2 naadjes van de staart lieten wel snel los. Die heb zelf met wat steekjes steviger gemaakt. Verder perfect! Ik beveel deze site u zeker aan.

Redders in nood

Ik zat met de handen in het haar omdat ik een bepaald pak van de Opposuits nodig had die ik nergens meer kon krijgen. Overal uitverkocht of niet maat, maar toen was daar ineens... Themakleding.nu You guys saved my ass. Duizend maal dank en ook bedankt voor de snelle levering, volgende keer ga ik als eerst naar jullie toe!!

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.