Nog nooit eerder hier besteld maar de pakken voor mannen geweldig. Goeie pasvorm. Snelle levering. Netjes verpakt.

Heel vlotte levering!

* Vlotte levering.

super snel en heel fijn

super sbel levering. Alles was zoals in de foto.

Fijne webshop met leuke items en snelle levering. Helemaal top

Slechte kleding

Ik had een pak gekocht voor carnaval in maatje L want dat is mijn maat. Het colbert en jasje daarover zijn zo strak dat ik niet eens kan bewegen erin. En dan is de broek zo groot en lang dat er nog 2 personen bij kunnen. Hun maten label op de website klopt niet.

Goeden kwaliteit en snel geleverd

Zoals boven kleding is van goeie kwaliteit, En snelle levering dus zeer tevreden.

Leuke kleding maar levering minder

De winkel heeft ruim assortiment en een goede website om te kunnen winkelen. Fe kleding die ik binnem kreeg is mooi, kwalitatief en netjes. Het enige wat mij teleurstelt is dat er staat vandaag besteld morgen in huis en ik 1,5 week heb gewacht. Ik snap volledig dat er drukte is rond carnaval maar om dan tussendoor een update of mail te krijgen dat het langer duurt zou gewaardeerd worden!

Snelle goede service

Goede service , snel verstuurd voor een goede prijs!

Top om je themakleding te kopen

Goede en zeer snelle service

Binnen een dag was mijn bestelling binnen. Dat was sneller dan verwacht gezien er stond dat het 2 dagen zou gaan duren. Hierop de site gelijk aangeraden aan vrienden die een carnavals outfit zochten.

Topservice

Had verschillende sites bezocht en deze was de goedkoopste

Makkelijk en veel optie

Het was super gemakkelijk om te bestellen en hele snelle en fijne levering. Ik had last minute een kostuum nodig en bij Themakleding.nu ben ik helemaal geslaagd!

Mooi materiaal en snelle bezorging

Ook vlak voor carnaval hele snelle levering en een fijne stof die niet doorscheen. Leuke outfit met pet en riem erbij!

Snelle levering nette prijs

Mooie jurk snelle levering

Jurk is zoals verwacht. Prijs kwaliteit in verhouding. Snelle levering.

Goede kwaliteit, super snelle levering!

Echt goede kwaliteit en super snel geleverd! Helemaal top! Volgende keren bestellen we gewoon weer bij Themakleding.nu!

Prijs/kwaliteit verhouding is prima, leuke carnavals outfit

Niet extreem duur, kwailiteit is prima. Zou wat uitgebreidere productomschrijving zien, alleen begrijpelijk dat met duizenden producten, dat niet reëel is.

Uitstekend! Zowel de service als de kleding.

Yes gister kwam mijn caranavals outfit binnen. Het is altijd afwachten wat de kwaliteit is maar ik zag al snel dat dit uitstekend was. De maatvoering op de site klopt perfect en de levering was razend snel. De suggesties ter aanvulling op je outfit vind ik echt top. Dankzij mijn outfit NOG meer zin in de carnaval. Houdoe en Bedankt! ALAAF.

Super snelle levering

Geweldig !!!

De jumpsuit ziet er precies zo uit als op het plaatje en de kwaliteit is erg goed wat ik niet had verwacht. Ook werd mijn bestelling in twee dagen geleverd. Ik ga in ieder geval een top carnaval tegemoet !

Uitstekend!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Super snelle levering dus! Het product zat goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen.

snelle levering, kwaliteit zoals beloofd

Het product werd in MINDER dan 24 uur bij mij thuis afgeleverd (besteld op vrijdag 15:30), het kwam om 14:00 bij mij thuis aan. (Ik woon in Nederland). De kwaliteit van het product was ook zoals beloofd. Ik zal zeker weer bestellen als ik het nodig heb!!

Nog niets mogen ontvangen

Het zou de dag erna geleverd worden echter twee dagen verder en niets meer vernomen.

Was wat ik ervan verwachtte

Product goed omschreven. Prijs - kwaliteit is prima Goed verpakt.

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.