Jurkje voldoet aan de verwachting

Vlotte, goede levering. Jurkje voldoet aan verwachting: mooie kleuren, maat is goed.

Snelle levering en reactie klantenservice

Steampunk pakje snel geleverd. Echter bleek de rok te ontbreken. Na snelle reactie klantenservice bleek dit pakket zo afgeprijsd te zijn omdat het zonder rok werd geleverd (het belangrijkste onderdeel wat het pakje maakt) en daar had ik overheen gelezen. Ik had juist gelet op de andere onderdelen en accessoires omdat die vaak niet worden meegeleverd. Die waren er gelukkig wel allemaal bij! Daarnaast bleek dat de aansluitingen van de top niet passen; de nek zit veel te strak en de borsten veel te los. Ook is de ruimte tussen nek en borst veel te groot. Dit terwijl ik een behoorlijke borstmaat heb waardoor pakjes vaak juist te klein zijn! Na het nodige sleutel werk past het uiteindelijk toch en is het een leuk pakje. Blijft erg jammer dat er alsnog zelf aan gesleuteld moest worden en het niet compleet was zoals op de afbeelding werd aangegeven!

Top!!

Goed op de hoogte gehouden via mail wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. Hippiejurkje van goede kwaliteit en past super!

Prima levering

Snelle levering van het product. Product zoals afgebeeld en beschreven.

Goede kwaliteit, snelle levering

De kleding die ik heb besteld vindt ik van goede kwaliteit, de modellen zijn zoals op de foto's en een hele snelle levering. Dus geen stress voor carnaval !!

Top! Snel geleverd en mooie kleding. Goede prijs!

Snel in huis voor een zacht prijsje met voldoende keuze. Materiaal van kleding en accessoires beter dan ik verwachtte voor de prijs.

Kort maar leuk

Korte playsuit maar staat erg leuk en vrouwelijk. Het nadeel is wel dat je je armen moeilijk omhoog kunt doen anders kruipt het pakje omhoog.

Snelle levering. Mooie product

De website is duidelijk. Bestelling was makkelijk te plaatsen. En levering was snel. Kwaliteit van het product is geweldig. Wij zijn tevreden.

Snel!

Mijn carnavalsoutfit werd snel geleverd en daarnaast hield het bedrijf mij constant goed op de hoogte van de status. Wel was het jurkje dat ik besteld had een stukje langer dan op de foto, maar hier was hij dan ook wel erg kort. Kortom eigenlijk tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen mogen ervaren met dit bedrijf!!! Ik raad dan ook iedereen aan om net zoals ik hier voor carnaval een outfit te bestellen (die niet te lang meer kan duren voordat het binnen is).

Snel en goed

Snel geleverd. Prima kwaliteit, voldoet volledig aan de verwachtingen!

Snelle levering , duidelijke communicatie en kwalitatief goed en passend.

Super pakken voor weinig geld

Ipv een echt opposuits pak voor de carnaval hebben we deze gekocht. Dit is een zeer goed alternatief voor de helft van het geld! En een fijne snelle levering!

Ik heb een hele goede ervaring mogen ervaren met jullie dit heb ik dan ook als heel fijn mogen ervaren

Super mooi pak

Het pak is van zeer hoge kwaliteit en zit erg fijn. Echter heb ik er wel zelf wat aan moeten naaien om hem mooi passend te krijgen (maat 50 te klein en 52 net te groot). Maar dat is gelukt met een goed resultaat. Hier kan ik de carnaval wel mee doorkomen!

Fijne site met genoeg keuzes voor prima outfits

Fijne site keuze genoeg. Ook verschillende bijpassende accessoires. Mooie outfit is precies wat er op de site stond Broek schijnt een beetje door maar als je m aan hebt zie je het amper. Verder prima kwaliteit voor een carnavalsoutfit

Ik heb dit jaar voor het eerst iets besteld bij Themakleding.nu en dit is goed bevallen. De levering was zoals aangegeven was op site. En ik was op zoek naar een pak die zij uiteindelijk nog wel in de goede maat hadden.

Super eenvoudig bestellen en snelle levering

Snelle levering en goede prijskwaliteit van het product

Vlotte service Goede aangekomen Was er snel Goede en snelle reactie via mail

Snelle levering en goed kwaliteit

Ik heb een mooi pak besteld en kreeg het 2 dagen later al geleverd! Kwaliteit is goed en maatvoering ook.

Goede service! Sneeuwpop pakje besteld, ziet er goed uit. Enige mindere eraan is de sjawl. Op de foto een goede sjawl maar in het echt een veel kleinere en kleur aan 1 kant.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Eenvoudige zoeken, kiezen, bestellen en betalen. Snelle levering. Dus wij zijn erg tevreden.

Fijne webwinkel

Fijne website ,alles heel makkelijk en snel geregeld

Snelle levering en goede comunicatie.

Door de carnavals drukte had ik verwacht dat de levering langer duren maar deze was toch snel binnen. Bedankt.

Het is ene geweldige jurk

De jurk zit perfect, fijne stof. Alles is er gewoon perfect aan.

Een positieve ervaring en een leuke outfit binnengekregen!

De bestelling was makkelijk te plaatsen, de service was goed. Ook kwam de bestelling snel binnen. Het jurkje wat ik had besteld zag er precies hetzelfde uit als de foto. Het was een positieve ervaring.

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.