Super snelle levering.

Prima kwaliteit correct geleverd

Goed product met een snelle levering.

Snelle levering, product zoals omschreven.

Snelle levering, product zoals omschreven.

Weinig op aan te merken

Een paar puntjes van advies, is om iets duidelijker op de website aan te geven bij een product of het in voorraad is of alleen leverbaar, daar was wat verwarring ontstaan. Verder zou het fijn zijn geweest om iets eerder te weten in welke week de tafel zou worden geleverd. Verder ging alles heel goed. De tafel is nog mooier dan ik had gedacht en goed verpakt aangeleverd.

Super blij mee& goede service

Snelle levering. Netjes opgebeld om een tijd af te spreken. De side table moest na de eerste verdieping maar geen lift aanwezig. Dit was geen probleem. Super service. Heel blij mee!

Goede levering

Goede service en snelle levering

prima kwaliteit voor, weinig geld mooi afgewerkt

Prima en vlotte service

Meteen binnen! En ook naar wens! Bedankt.

Dok2 heeft niet geluisterd.

Ik had 2 tafeltjes besteld en ik heb telefonisch doorgeven dat ze pas begin maart geleverd mochten worden. Toch werden ze een week eerder geleverd en had de bezorger ze gewoon voor de deur gezet terwijl er dus niemand thuis was!

Klopt wat wordt toegezegd

Goede kwaliteit, mooie prijs, snelle levering.

Buitengewoon goed.

Dok2 is een leuk ideeën winkel, plus niet alledaagse dingen.

Kwaliteit,levering alles top

We hebben een banktafel gekocht en deze voldoet aan alle wensen. Goede stevige banktafel van goed materiaal.

Mooie kwaliteit

Mooi hout

ik ben tevreden over het artikel en de levering aan huis

het staat heel leuk als je zoals ik niet zoveel ruimte hebt

prima levering mooie artikelen, goede info

mooie kwalitatief prima artikelen

geweldig

meubels kwamen ruim binnen de afgesproken termijn. de York bank en de grote ronde tafel. Heel netjes gemonteerd door de bezorgers. en zelfs de filtjes tegen krassen werden geplaatst. Ook het verpakkings materiaal werd netjes mee genomen. Een heel tevreden klant.

Binnen paar dagen heb ik mijn bestelling ontvangen, heel goed ingepakt zelfs.

Ik ben heel blij met het mooie kastje, op zondagavond besteld en op vrijdag al in huis

Prachtig industrieel wandrek

Wat me werd beloofd, is ook geleverd. Een prachtig, stevig en mooi-ogend wandrek waarop mijn collectie staat te pronken. Een heus kwalitatieve eyecatcher. Bedankt voor de info, alvorens aan te kopen, snelle service en een vlugge correcte levering van een zeer degelijk verpakt item. Super.

Mooie product supersnel geleverd

Ik zou zeker hier weer bestellen. Mooie producten. Super snelle levering door vriendelijke transporteur. Met een fijne track en trace.

Nette afhandeling

Ik heb eerst jullie bedrijf gemeld over hoe lang de levering zou duren, ivm. verjaardag van mijn moeder. Snel en vriendelijk daar bericht op gehad. Toen besteld en volgende dag levering. Het pakket zeer netjes verpakt, zodat de tafeltjes ongeschonden zijn gearriveerd.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!