niet zo positief

een eerste keer besteld via Bol.com en alles OK. voor een tweede artikel rechtstreeks bij U besteld maar tot op vandaag nog geen levering gezien. Op 25/01 naar jullie gebeld en behalve de mondelinge mededeling dat het pakket door post NL zou afgehaald zijn, geen verdere info. tot op vandaag nog altijd niets geleverd. Contact met post NL: levering zou voorzien zijn voor morgen of vrijdag, maar nog steeds geen bevestiging. Ik weet dat het niet rechtstreeks met jullie te maken heeft, maar een goede transportfirma draagt ook bij tot de perceptie van uw firma mvg marleen

Fijne stoelen

De stoelen, die wij besteld hadden, werden vlot geleverd, waren goed verpakt en in uitstekende conditie.

snelle levering van een goede stoel

Een minpunt was wel het lastig bevestigen van de schroeven om de zitting vast te zetten

Levertermijn onbekend

Ik heb bestelling geplaatst op 17-1 en betaald, krijg heel veel mails van Dok2 maar voorlopig geen duidelijkheid over lever termijn. PostNL trackand trace zegt bezorgtijd onbekend. Nu evaluatiemail alsof alles geleverd is maar ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Prima product en prima levering

Precies wat ik had gehoopt

Goede en snelle service

Goede ervaring!!!

Supersnel

Zeer snel binnen en uitstekend bezorgd

Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Snelle en goede levering.

Perfect!

Snelle levering. Keurig ingepakt.

Helemaal top!

Snelle bezorging, groot aanbod, goede service. Erg tevreden.

Lampen kwamen zoals beloofd volgende dag, lichtbronnen ontbraken bij een lamp, werden volgende dag prompt geleverd

Goede en snelle levering.

De door mij bestelde producten waren de volgende dag, veilig en goed verpakt, al in huis. Prima service dus.

Mooie spulletjes

Ik wordt goed op de hoogte gehouden, wat de levering betreft

Vlotte afhandeling van de bestelling. Fijn telefonisch contact voor afstemming van de levering. Tevreden over de kast. Voldoet aan de verwachting.

Goede klantenservice

Ik had een kapstok met een fabrieksfout. Werd zonder problemen omgeruild. Ook het retourneren van 1 rekje wat ik niet nodig had ging heel soepel. Kon t opsturen of zelf brengen. Super

Ik heb een bijzet tafeltje gekocht en ik ben er helemaal weg van . Vind het zo mooi ik heb het ook nog nergens anders gezien . Tafeltje is echt super ben er heel blij mee.

Goede service! En top kwaliteit

Goeie service, en top kwaliteit!

Leuke webshop en goede klantenservice!

Na het bestellen van een aantal Acacia houten wandplanken zijn er na ontvangst wat punten geweest die aandacht nodig hadden. Hierbij ben ik uitstekend en zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Ben zeer tevreden over deze webshop en zou hier zonder twijfel weer items bestellen!

Mooi lamp,makkelijk en snel te bestellen

Dok2 heeft mooie aparte spullen in huis, voor iedereen de moeite waard om er eens te gaan kijken. ( als het weer kan.)Ze hebben zoveel keus, het is een meerwaarde voor je intérieur.

Correct en snelle levering

Zeer tevreden over snelle service. Tafel kwam sneller toe dan opgegeven. Niets aan te merken.

Maakt levertijden niet waar

Stoelen besteld. Op website stond levering 1-5 werkdagen. Maar dan duurt het veel langer voordat je e-mail krijgt dat je de stielen op kan halen bij magazijn in Tiel.

Goede terugkoppeling

Ik heb een lamp gekocht bi DOK2, prijs/kwaliteit verhouding is perfect en fijn dat ze je netjes op de hoogte houden van de levering van de lamp, zeker ook omdat ze wat vertraging had opgelopen.

Top materiaal, top service

Even moeten wachten op een uniek meubelstuk. Goede communicatie van klantendienst hierover en geen moment getwijfeld wanneer het toe ging komen.

Snelle en keurige levering

Het bestelproces en de betaling verloopt gemakkelijk. Daarna wordt je direct op de hoogte gebracht van de verwachte leverdatum. Ook krijg je een bericht van de transporteur zelf. De dag voor levering ontvang je een tijdslot van de transporteur. Op de dag zelf krijg je een nog nauwkeurigere tijd van de verwachte levering. De levering was volgens planning. Product was uitstekend verpakt en voldoet geheel aan de verwachtingen. Al met al zeer tevreden en ik kan DOK2 dan ook aanbevelen.

Prima winkel..een aanrader

Afgelopen half jaar veel spullen voor onze woning gekocht bij Dok2. In de winkel prettig geholpen waarbij op alle vlakken werd meegedacht in mogelijkheden. Alles werd keurig op de afgesproken datum geleverd. Prima service en goede winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!