Beste Gerda, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Stond in eerste instantie in backorder en levertijd was drie weken. Toch sneller geleverd dan die drie weken.
Beste Monique, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug! Groeten, Janneke van DOK 2.
6x eetkamerstoel besteld, alles compleet en het zit comfortabel en snel geleverd.
Beste Raymondo, Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat de bestelling in goede orde is ontvangen. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Alles vlot verlopen volgens afspraak. Degelijk verpakt
Beste Wilfried, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Snel besteld, snel verzonden. Alhoewel 1 lampenvoet toch scheef is wel tevreden over de hele bestelling
Beste Annemarie, Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelling. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Helaas was mijn bestelling een aantal maanden vertraagd door Corona perikelen bij leverancier. Werd echter super opgelost door DOK2 en verkoopbinnendienst hield me goed op de hoogte van status. Dus ondanks dat het wat langer duurde, TOP geregeld.
Beste John, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met de bestelling. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Uitstekende service
Beste Sonja, Een 10! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Zeer snelle en keurige levering. Prima afgewerkt product. Zeer stevig.
Beste Henk, Een 10! Bedankt voor deze super beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over ons en het product. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Stoel besteld. Geen track en trace ontvangen. Stoel bleek verdwenen daarna gelukkig heel snel een ander opgestuurd
Beste Marcella, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
fijne site
Beste Maria, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Bestellen gaat makkelijk, duidelijke site. Mooi kwaliteit tafel en goed verpakt geleverd. Levering ging wel erg stroef. Eer bericht gekregen dat ze zouden komen leveren tussen 12 en 3. Dus hele middag thuis gebleven, geen tafel. Om 4 uur gebeld, bleek de tafel niet meer te zijn gegaan met de transporteur. Dus dok 2 gebeld, die hebben ook naar de leverancier gebeld en die zouden bellen voor een nieuwe afspraak. Volgende dag weer geen telefoon. Rond half 5 maar weer gebeld. Ik zou een mailtje krijgen om een afspraak te kunnen maken op vrijdag. Linkje gekregen, kon je alleen afspraak maken voor zaterdags... dit uiteindelijk maar gedaan.
Beste Niels, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de afspraak voor levering niet helemaal goed ging. Onze excuses hiervoor! Wij zullen deze feedback terugkoppelen naar onze logistieke partner. Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Vanaf de website besteld. Mooie salontafel met een correcte en snelle levering. Vooraf netjes gebeld voor afstemming van bezorgdag en tijdstip. Ook via e-mail tussentijds track & trace. Erg tevreden!
Beste Wim, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Een 10 zien wij natuurlijk graag :). Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met jouw bestelling en de levering. Wij wensen je veel plezier van de nieuwe salontafel en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Goeie service,word vriendelijk geholpen
Beste Wendy, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij natuurlijk graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Ik heb een vloerlamp besteld bij dok 2 op 2e kerstdag! Via mail werd ik goed en volledig op de hoogte gehouden. Via mail heb ik 2 maal contact gezocht omdat de bezorging via post.nl niet soepel verliep. Ik kreeg meteen een duidelijke mail terug met de antwoorden op mijn vragen. Vandaag heb ik mijn vloerlamp geleverd gekregen door post.nl en ben er zeer tevreden over en superblij mee.
Beste Angelique, Wauw, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons en de bestelling. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Het product voor de lockdown al uitgezocht in de winkel en vervolgens tijdens de lockdown besteld omdat we simpelweg niet naar de winkel konden. Als je weet wat je koopt, kan dat dus niet tegenvallen. Wat ik wel heel vervelend vond is dat ik er toevallig zelf achter kwam via de track&trace wanneer er geleverd ging worden. Dat ik niet (zoals in de bevestigingsmail stond aangegeven) gebeld werd voor het maken van een leveringafspraak. Maar simpelweg een mailtje met leveringsinformatie was ook al netter geweest. Een dag voor levering dus per toeval gezien dat Packs.nl mijn karpet ging leveren op een dag dat er niemand thuis was. Op de website van Packs las ik dat ze bij "niet thuis" je bestelling afleveren bij de buren. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Dok2 om aan te geven dat er op de leverdag niemand thuis was en dat ik absoluut niet wilde dat mijn dure karpet bij de buren afgeleverd zou worden. De dame aan de telefoon heeft naar aanleiding daarvan contact opgenomen met Packs en belde mij keurig terug. Zij zei dat Packs bij leveringen zoals deze nooit een levering bij de buren afleverd. Dat ze bij "niet thuis" een briefje in de brievenbus doen met daarop een telefoonnummer dat je kunt bellen voor het maken van een leveringafspraak op een dag dat je wel thuis bent. Er werd mij nog specifiek gezegd dat ik mij geen zorgen hoefde te maken dat een bestelling als deze bij de buren zou worden geleverd. Toen ik vervolgens op de leverdag, op mijn werk nog eens naar de track&trace keek zag ik tot mijn grote verbazing dat het pakket toch bij de buren was afgeleverd. En niet eens bij mijn eigen directe buren, maar maarliefst 5! huizen verderop. Dit maakte mij echt heel erg boos en ik ben dan ook zeer teleur gesteld door de manier waarop dit gelopen is. Ik heb nota bene precies daarvoor gebeld. Dat ik niet wilde dat het bij de buren geleverd ging worden. Dit is voor mij zeker een reden nooit meer een groot, duur product online te bestellen bij Dok2
Beste Alique, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de levering op deze manier is gelopen. Onze excuses hiervoor! Wij hebben contact voor je opgenomen met de leverancier. Zij gaven inderdaad bij ons aan dat het transportbedrijf niet uit hunzelf bij de buren levert. Wij zullen dit doorgeven aan de leverancier zodat zij geen foutieve informatie meer zullen geven. Wij hopen dat je veel plezier hebt van de bestelling ondanks het ongemak. Mochten er nog vragen zijn kun je ons uiteraard altijd mailen via [email protected]. Groeten, Janneke van DOK 2.
Beste Maurice, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat je een bestelling bij ons hebt gedaan en het product niet op voorraad blijkt te zijn. Wij willen hier nogmaals onze excuses aanbieden. Wij proberen onze levertijden zo goed mogelijk up to date te houden. Met de veel veranderende levertijden van alle leveranciers kan het momenteel soms zijn dat deze niet helemaal kloppen. Groeten, Janneke van DOK 2.
We keken uit naar deze poef. Een kleine teleurstelling was het toch wel dat op de beschrijving stond dat je er niet op kon zitten. Nu pas snap ik ook dat de poef die in de winkel stonden lager en ingedeukt waren....
Beste Roberto, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de bestelling niet aan de verwachtingen voldoet. Mocht je niet tevreden zijn met het product, kun je ons altijd een e-mail sturen naar [email protected]. Mocht je wel tevreden zijn met de bestelling, wensen wij je er veel plezier van! Groeten, Janneke van DOK 2.
Via telefoon afspraak nagekomen , snel . Top ga zo door .
Beste Richard, Een 10! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Beste Margarita, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij zien je graag nog eens terug en wensen je veel plezier van de bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Stoelen online besteld. Snelle reactie van DOK 2 en ondanks dat Post NL problemen heeft met bezorgen toch zeer snel binnen. Stoelen zijn zeer mooi, zitten lekker en mooie kwaliteit.
Beste Rien, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de nieuwe stoelen en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Prettig om iets aan te kopen, gemakkelijke site, levering ging niet goed maar met goede service opgelost.
Beste Rene, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat je wat problemen hebt ondervonden met de levering, maar fijn dat je vindt dat het goed is opgelost. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
2 x artikel besteld die op voorraad zou moeten zijn, maar beide werden de volgende dag op backorder gezet, voorlopig bestellen wij niets meer bij doc 2.
Beste Loes, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de levertijd anders is geweest dan er eerst werd aangegeven. Hiervoor willen wij nogmaals onze excuses aanbieden. De feedback nemen wij uiteraard mee. Groeten, Janneke van DOK 2.
Tot de dag van vandaag nog steeds mijn lamp niet ontvangen . Terwijl jullie site adverteren dat volgend dag gestuurd wordt.
Beste Gabby, Bedankt voor jouw beoordeling. Zou je ons een e-mail willen sturen via [email protected]? Wij zullen vervolgens de orderstatus nakijken. Alvast bedankt! Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle levering goede service
Beste Gerard, Een 10! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug! Groeten, Janneke van DOK 2.
Erg blij mee!
Beste Jorieke, Een 10! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!