Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Ruim voldoende

Twee stoelen besteld wel wat lange levertijd maar het is goed gek

Service kan beter

Service kan beter. Je wordt matig op de hoogte gehouden. Opeens heb je een mail mat alleen een track and trace nummer erin verder niets van tekst. Erg slecht

Voldoet aan verwachting.

Positieve ervaring bij zowel telefonisch contact als bij het ophalen bij het afhaal magazijn in Tiel.p

Mooie aanbieding, goed product, snelle levering.

Voor de eerste keer meubels online besteld. Mooie en duidelijke website. Tafels voldoen echt. Verrassend snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Alles pico bello geregeld

Alles pico bello geregeld

Erg tevreden

Snel en netjes en alles erg goed verpakt.

Veel keuze

Leuke winkel met ruime keuze, kwaliteit voor een betaalbare prijs. Netjes thuis bezorgd en vriendelijke mensen. Tevreden

Slecht!

Vreselijk! Wij gaan nooit meer naar dok2. Een bank besteld met een in eerste instantie toegezegde 10 weken levertijd. Vervolgens werd dit 12 weken. Continue gebeld en gemaild.. overal zelf achter aan moeten gaan. Elke keer verwijzen ze naar de leverancier...Uiteindelijk 21!!!! Weken moeten wachten.. Ze kwamen ons tegemoet met een korting. Erg fijn. Maar dit neemt niet weg dat het veel te lang is. Wij hebben de bank binnen gekregen, erg gave bank! Nog erg blij mee. Alleen is na 5 weken de stof al geplooid.. De bank kraakt alsof hij al 20 jaar oud is.. gemaild en wederom word de leverancier genoemd.. ondertussen bijna 4 weken verder en nog geen antwoord.. Voor kleine spullen die je direct daar koopt prima. Maar voor ons NOOIT MEER!!

Ontzettend lange levertijd en waardeloze service.

Mooie producten. Helaas laat zowel de kwaliteit van de producten als de service te wensen over. Met name dat laatste is niet om over naar huis te schrijven. Afgelopen zomer hebben wij nieuwe eetkamerstoelen en een bank besteld met 8-12 weken levertijd. De eerste stoel was helaas binnen een maand kapot, hier zijn we gelukkig goed uitgekomen met de winkel. Twaalf weken later hoorden wij echter niets van DOK2. Bij navraag bleek dat deze een maand vertraagd was. Een maand later wederom de winkel moeten vragen wanneer de bank bezorgd zou worden, maar ook nu moesten wij weer genoegen nemen met het feit dat de bank wederom een maand vertraagd was. Uiteindelijk dus 20 weken later moesten wij wederom zelf contact opnemen met DOK2 om te vragen wanneer ze de bank zouden leveren. Maar zoals wellicht inmiddels wel te verwachten: de bank is weer een maand vertraagd. Ze blijven er echter bij dat zij hier niets aan kunnen doen en dat zij daardoor ook geen compensatie kunnen geven. Uiteindelijk na 20 weken de bank geannuleerd omdat DOK2 geen verantwoordelijkheid lijkt te nemen voor hun verkochte producten. Al met al de eerste en laatste keer dat wij deze winkel hebben bezocht.

Te lang op zich laten wachten

De procedure en de bestelling ging vrij snel alleen bleek onze tafel op dat moment niet leverbaar. We werden zeer goed op de hoogte gehouden en na ongeveer vier maanden (zou zes weken zijn) werd de tafel geleverd. Helaas zat er een kleine beschadiging op en weet nog niet hoe dat opgelost is. Bij het bellen werd ik altijd keurig te woord gestaan. Ook DOK 2 kon waarschijnlijk niet aan de wachttijden doen omdat geschreven werd dat de fabriek deze niet kon leveren.

Goed Genoeg

zonder problemen mijn bestelling ontvangen

Zeer snelle levering en product netjes goed ingepakt. Ben zeer tevreden. Zou jullie zeker aanbevelen en weer bij jullie bestellen.

Ik had met bestellen rekening gehouden met twee weken levertijd zoals gezegd op de site. In ene een mail dat de kast de volgende dag bezorgd wordt en daar was niks meer aan te wijzigen. Gelukkig ben ik flexibel met werk, maar dat was even schakelen. Verder prima levering, netjes verpakt, mooie kast, erg blij mee!

Mooie producten

Blij met de mooie salontafels en vitrinekast. Het in elkaar zetten van de vitrinekast kostte wel wat moeite, de instructie was niet helemaal duidelijk. Verder erg tevreden en de levering verliep ook goed.

Helemaal niks op aan te merken

Keurige bezorging. Mooi meubel

Duidelijk en zoals afgesproken

Makkelijk om te bestellen. Bestelde product komt overeen met de foto's en omschrijving. Voldoet aan onze wensen en werd keurig geleverd. Duidelijk gecommuniceerd wanneer ze dit kwamen leveren en waren ook op tijd.

Leuke winkel, aardig personeel, snelle levering

zie boven

Het waren uiteindelijk niet de stoelen die bij mijn tafel paste. Heb ze terug kunnen sturen. Omdat de pakketten (6 stuks) niet in mijn auto paste, kwam de Post ze in opdracht van Dok2 ophalen. Super geregeld!

Veel te lange levertijd!!

Levertijd was niet normaal lang. Bestelling geannuleerd.

Slecht levering

Besteld stoel Mitchell eerst 3weken levertijd daarna weer 4 erbij en toen in week 3 Order afgezegd geld retour snel dat is goed Stoel besteld bij meubelplaats levering 2 dagen nu in huis

Prima.

Het product en de levertijd voldoen aan de verwachting.

Onwijs gave lamp, precies zoals op de afbeelding

Snel enduidelijke communicatie

Werd goed op de hoogte gehouden. Webshop zoals het hoort te zijn.

Bestelling gedaan en gratis afhalen in tiel perfect

We zijn 100% tevreden over de werkwijze van Dok 2

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!