Ik ben zeer tevreden over de poef van label 51. En ook over de super snelle levering
Beste Ineke, Bedankt voor deze super beoordeling! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Goede service, levertijd stond op 8-12 weken en was binnen 1 week geleverd. Kreeg 3 keer plaatsing backorder in mail, maar levering stond in kleine letters. Dit aanpassen met duidelijkere omschrijving zou prettig zijn.
Beste Lukas, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden over ons bent. De feedback zullen wij zeker meenemen! Groeten, Janneke van DOK 2.
Mooie ijzeren kast gekocht. We zouden deze half augustus geleverd krijgen. De levering is 2 x uitgesteld. De kast is week 47 half novembernummer geleverd. Veel te laat. Wil een mooie kast dat wel.
Beste Joke, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je lang hebt moeten wachten op de bestelling. Momenteel ondervinden wij helaas veel vertragingen wegens het coronavirus. Hierdoor kunnen wij niet alle bestellingen op tijd leveren. Fijn om te horen dat je de bestelling alsnog hebt ontvangen en er tevreden over bent. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug bij ons. Groeten, Janneke van DOK 2.
Het duurde erg lang totdat de kast geleverd was. Nadat hij inklaar gezet was waren we wel iets minder tevreden qua kwaliteit van de kast helaas. De kast heeft oa. veel ''ingedeukte'' schade puntjes. Verder wel blij met de kast.
Beste Sandra, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat je lang op jouw kast hebt moeten wachten. Fijn om te horen dat je deze nu wel hebt ontvangen. Mocht de schade storend zijn, kun je ons altijd foto's sturen via [email protected]. Wij kunnen vervolgens kijken wat we voor je kunnen doen. Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle reactie op mail en keurig geholpen
Beste Anita, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Duidelijke informatie op de website, bleef op de hoogte gehouden worden van de status van mijn bestelling en levering kwam overeen met de website.
Beste Gaby, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelling en ons contact met jou. Wij wensen je erg veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Op 19 mei van dit jaar een kast besteld, kreeg te horen dat hij voorlopig niet te leveren was. Een aantal maal een mailtje gehad met de mededeling dat de bestelling weer later kwam. Nu wordt hij eindelijk op 16 November bezorgd maar geen mailtje gehad over een tegemoetkoming voor het lange wachten. Had toch op zijn minst verwacht dat zij een aanbieding gedaan zouden hebben om voor het lange wachten iets uit te komen zoeken.
Beste Gert, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling zo vertraagd is. Wij snappen uiteraard dat je de bestelling zo snel mogelijk wilt hebben en het niet leuk is dat je er zo lang op moet wachten. Zou je ons een mail willen sturen naar [email protected] met daarin de naam waarop de bestelling staat en het ordernummer? Alvast bedankt! Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle verwerking en hierdoor levering van de bestelling.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en zien je graag nog eens terug! Groeten, Janneke van DOK 2.
Netjes contact gehouden over de levering en volgens afspraak geleverd.
Beste Jolanda, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Daar worden wij blij van. :) Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Kast was groter dan vermeld en paste daardoor niet het huis in. DOK2 heeft daarna enorm fijn meegedacht en we konden de kast retourneren. Erg fijne ervaring daardoor.
Beste Rolf, Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Dat horen wij graag! Uiteraard zien wij je graag nog eens terug bij DOK 2. Groeten, DOK 2.
Beste meneer/mevrouw Heythuysen, Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Ik had 4 kussens besteld en 2 ervan zouden tussen week 40/42 na geleverd worden. In week 43 heb ik gebeld met de klantenservice hoelang het nog ging duren ik heb toen tijdens dit gesprek duidelijk gemaakt dat ik me erg teleurgesteld voelde en dat ik het idee had dat ik een bankstel had besteld ivm de lange levertijd voor een paar kussens. Diezelfde dag kreeg ik via een mail te horen dat ze tijdens verzending kwijt waren geraakt wat ik als smoes zag omdat ik zowel van Dok2 als van PostNl geen bericht had gehad van levering. Toen ik dit via de mail liet weten kreeg ik een antwoord dat dat mijn probleem was dat ik ze niet geloofde wat ik als zeer klant onvriendelijk heb ervaren. Ik heb de kussens na 10 dagen ontvangen.
Beste Marian, Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van de bestelling. Vanuit DOK 2 streven we naar heldere en uiteraard eerlijke communicatie en vinden en we betreuren het dan ook dat je de communicatie als vervelend hebt ervaren. Wel is het helaas zo dat door de huidige situatie rondom de crisis levertijden van artikelen die gewoonlijk een zeer korte levertijd hebben, door voorraadproblemen erg kunnen oplopen. We gaan de feedback doorgeven aan de betreffende afdeling. Groeten, Melanie van DOK 2
Leuke spullen en snelle levering
Beste Jan, Bedankt voor deze 10! Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling! Groeten, Janneke van DOK2.
Via de mail snel reactie gekregen op vragen pakket goed afgeleverd
Beste Lois, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle levering en goede service. Product was niet goed, ruilen en een nieuwe was geen probleem. Contact via mail verloopt soepel en snel.
Beste Steven, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat vervelend dat jouw product in eerste instantie niet goed was. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de manier hoe het probleem is opgelost. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug! Groeten, Janneke van DOK2.
Bestelling&levering zeer goed.
Beste meneer/mevrouw de Jong, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Ik had iets besteld dat niet meteen in voorraad was. Dit komt wel meer voor als je een uniek meubelstuk wil zoals deze verkoper in de aanbieding heeft. Kreeg duidelijke informatie dat dit een een aankoop in backorder was met een schatting van de leveringstermijn. Alles is correct verlopen.
Zeer goed verpakt correct geleverd mooi product
Beste Peter, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We wensen je veel plezier van je nieuwe aanwist. :) Groeten, Melanie van DOK 2.
Denkt mee over bezorgtijd. En de bezorger belde netjes van te voren even op. Nu twee keer iets besteld maar is allebei de keren goed bevallen! Een aanrader!
Beste Rianne, Een 10, wat een mooi cijfer! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag :) Groeten, Melanie van DOK 2.
Beste Andrea, Wat fijn, een 10! Dankjewel voor deze beoordeling en hopelijk tot ziens bij DOK 2 Groeten, Melanie van DOK 2.
Een bestelling die aanvankelijk niet goed liep is door verschillende medewerksters op een zeer klantvriendelijke manier toch geweldig goed opgelost. Vooral zo doorgaan. Een zeer tevreden klant.
Beste Wim Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice, dat horen we graag! Groeten, Melanie van DOK 2.
De tafeltjes zijn vrij snel geleverd wat uiteraard top is. Maar helaas zijn de tafelbladen niet he allemaal glad. Ze golven erg. Lijkt mij niet de bedoeling.
Beste meneer/mevrouw Tiegelaar, Bedankt voor jouw beoordeling! Vanuit onze collega hebben wij vernomen dat je een mail hebt ontvangen van ons waarop je kunt reageren. Wij vernemen graag de reactie! Groeten, Janneke van DOK 2.
Zie boven
Beste Ineke, Bedankt voor dit mooie cijfer. Daar zijn wij zeker blij mee! Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel of via de webshop. Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle levering van hele mooie stoelen die ook top zitten !
Beste Marja, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar worden wij zeker blij van. Wij wensen je veel plezier van de nieuwe stoelen en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Ondanks dat op de website stond dat hij wegens succes tijdelijk uitverkocht was had ik hem al binnen 1 werkdag in huis. Geweldig!
Beste Laura, Een 10! Bedankt voor deze super beoordeling. Wij wensen je erg veel plezier van jouw bestelling. Zien wij jou nog eens terug? Groeten, Janneke van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!