Snelle service op aankoop

Eerder dan verwacht was bestelling beschikbaar. Het was een aanvulling op een eerdere asnkoop

Artikel was zoals beschreven op het internet. Goed verpakt, geen beschadigingen.

Goed en snel geleverd

Heb een setje van 3tafeltjes ontvangen super mooi en blij mee

Ik ben zeer tevreden over het producten en tevens de wijze waarop gecommuniceerd is over de levering. De stoelen zijn netjes afgeleverd.

Snelle levering. Heel goed verpakt zodat het niet kan beschadigen. Erg blij met wat we hebben besteld. Mooie kwaliteit.

Producten continue kapot

We hebben twee maanden op onze producten moeten wachten, deze kwamen vervolgens kapot aan. Natuurlijk hadden we direct gemaild en van het ene product kregen we twee keer een nieuwe, natuurlijk beide kapot. Van het andere product hadden we nooit wat gehoord. Uiteindelijk na een half jaar hebben we besloten onze volledige order te annuleren en hier werkte ze goed in mee. Dat zijn dan ook de twee extra sterren. Voor de rest is het pure bagger, helaas.

Mooie lamp, snelle levering.

Snel en accuraat

Snelle service. Duidelijk wat betreft de leveringstermijn

prima bedrijf doen wat ze moeten doen

tafeltje besteld en dat is zoals opgegeven. netjes bezorgt in goede verpakking niets mis mee

Teleurstelling

Lamp is prachtig maar ik mis de bouten waardoor ik de lamp niet in elkaar kan zetten.... dat levert dan weer hoop gedoe op om die te krijgen...

Maken levertijd niet waar.

Kleed besteld met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Werd pas na 7 werkdagen geleverd. Dat zorgde voor ongemak omdat het levermoment nu op een dag viel waarop niemand thuis was.

Goede service en op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachting en een snelle levering.

Erg lang wachten en niet op de hoogte worden gehouden

Steeds bellen en vragen waar mijn bestelling blijft. (leverancier heeft niks ontvangen...)Dan op de site zien dat mijn product (na maanden wachten) leverbaar is en dan te horen krijgen dat je product kwijt is geraakt bij Postnl. maar dan niks nieuws sturen geen track and trace krijgen...mijn vertrouwen in en de geloofwaardigheid van Dok2 is totaal verdwenen. Aan de telefoon ook geen excuus van sorry dat u zolang heeft moeten wachten of iets van dien. Ik ben er even klaar mee!

Heeft echt veel te lang geduurd 14 weken

Ik had een stoel besteld, de stoel heb ik nu eindelijk binnen en die is echt heel fijn, maar de bezorgtijd, 14 weken, dat is wel erg lang, snap dat jullie er niets aan konden doen maar even wat laten weten of een kleine tegemoetkoming had ik wel gewaardeerd.

Mooie fijne stoel, was het wachten waard

DOK2 is een prettige winkel om inspiratie op te doen. We hebben hier een mooie stoel gevonden en deze besteld. Levering liet wel even op zich wachten, mogelijk mede door corona. Detail: De stoel wordt zwaar ingepakt geleverd. Zeker weten goed beschermd, maar ook heel veel plastic en karton over. Als dit direct weer meegenomen wordt is het 5 sterren.

Hele goede service

Eetkamerstoelen besteld, mooi op tijd geleverd. Er bleek eentje te zijn met een productiefout en na contact met de klantenservice is dit keurig opgelost.

Ik had een hele leuke lamp besteld, maar helaas was het te groot en te zwaar voor het plafond. Mailverkeer netjes, site netjes en retour netjes. Dus prima!

Hele slechte klantenservice

Begin dit jaar een boxspring gekocht bij Dok2, toen hij na een aantal dagen al kapot was heb ik geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice. Die houden vervolgens hun handen ervan af en wordt er gezegd dat ze het met de leverancier gaan regelen. Vervolgens nooit meer wat van ze gehoord.

Mooie salontafels. Één beetje scheef. Netjes weer opgehaald

Blij met de aanschaf van mijn salontafel. Staat erg leuk in huis. Had in eerste instantie twee bij elkaar passende salontafelels aangeschaft. Maar de grote variant stond scheef. Deze kon ik zonder problemen retourneren en werd zelfs netjes weer opgehaald. Kortom zeer tevreden met de dienstverlening en blij met de salontafel die ik nu heb.

Goede prijs/kwaliteit

Mooie producten op voorraad en daardoor super snelle levering.

heel lange levertijd maar mooie vakkenkast

mooie vakkenkast van zwart staal, er zat heel veel fijn zaagsel in, goed en stevig verpakt in karton, levertijd was 12 weken ipv 6-8 weken

Tevreden

Bestelling op tijd geleverd en voldoet aan de verwachting

Slechte kwaliteit eetkamer stoelen

3 eetkamer stoelen besteld. De levertijd was 5 werkdagen maar uiteindelijk zelf opgehaald omdat dit beter uitkwam. Thuis de stoelen in elkaar gezet maar daar bleken de schroefgaten zo scheef te zitten dat de stoelkussens helemaal scheef zaten. Ook zaten er zwarte vlekken op 1 van de stoelen. Meteen terug gereden en mijn geld terug gevraagd. Dit is weer op mijn rekening gestort.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!