Was verbaasd dat despyllen zo snel geleverd werden.

Mooie meubels en kwalitatief echt degelijk. Goed verpakt. Netjes bezorgt. Snel bezorgt. En prijs valt reuze mee.

Snelle levering product zoals omschreven

Goede tekst en uitleg gekregen.

Voor paar weken terug al de lamp gezien die ons aansprak, maar toch kijk je ook even deurtje verder. Nare tussenstappen gehad en uiteindelijk toch weer terug gekomen op deze lamp, helaas was in de winkel niet meer op voorraad maar de medewerkster zei als u hem nu online besteld is ie morgen in huis. Top informatie!

Snelle en goede service!

Snelle levering, top service!

Leuke tafel besteld. Dezelfde week in huis. Snelle service! Prima!

Mooi product, duidelijke levering binnen het aangegeven termijn.

Snelle, nette levering

Wij hadden online een tv meubel besteld. Deze werd zoals aangegeven binnen 1-3 weken netjes geleverd. Het mail contact verloopt soepel.

Mooi product slecht communicatie

Heel tevreden met de twee salon tafels. Echter werden deze beloofd week 32. In week 32 had ik nog niks vernomen waarna ik zelf maar even heb gebeld. Er werd mij verteld dat deze donderdag geleverd zouden worden .. de volgende dag kreeg ik een mail waarin stond dat het product 2 weken later geleverd zou worden .. niet heel netjes ... in week 34 zelfde verhaal weer niks vernomen weer even gebeld werd mij verteld dat het in week 46 geleverd zou worden bijna 14 weken later als beloofd... Echter kreeg ik de dag erop weer een mail Deze keer van post nl dat mijn salon tafels werden geleverd een paar uur later een mail van dok 2 waarin stond dat de medewerker mij verkeerd had geïnformeerd en er een mail zou komen van post nl... kortom beetje slordig en mosterd na de maaltijd aangezien ik er zelf achter aan moest .. verder zijn we erg blij met de tafels ze zien er werkelijk prachtig uit! Los van de communicatie de belofte waar gemaakt.

Makkelijk te bestellen, goede service

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Mijn bestelling was helaas vertraagd, daar kreeg ik netjes een mailtje over. Ook een mailtje ontvangen wanneer het product onderweg was naar mij. Product was goed verpakt. Pakket wel later ontvangen dan gepland, maar dat lag meer aan de vervoerder dan aan Dok 2.

Prima product aangeschaft

Snelle levering, goed verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten. Mooi product tegen een goede prijs. Kortom, mijn ervaring met Dok2 is prima!

We zijn enorm blij met onze nieuwe tafeltjes

Door de corona duurde het wat langer dan verwacht, maar DOK 2 heeft dat helder en goed gecommuniceerd. We zijn enorm blij met onze nieuwe salontafeltjes. Mooie kwaliteit, bedankt!

top

mijn bestelling was niet op voorraad maar ik werd steeds goed op de hoogte gehouden hoe en wanneer het geleverd zou worden. gaf een goed gevoel.

Snelle levering helaas niet compleet

Ondanks dat op de site werd aangegeven dat de bestelling compleet geleverd, ontvingen we alleen de lichtbron en niet de lamp. Na zelf gemaild te hebben kreeg ik de terugkoppeling dat ik nog 2 weken moest wachten. Ik hoop dat ik volgende week de lamp ontvang. Het was netjes geweest dat dit van te voren was gemeld of bij verzending.

Snelle levering. Product volgens beschrijving.

Lange levertijd maar voor de rest prima

Lange levertijd maar voor de rest prima.

Stoel is met drie weken verzonden.

Levering

Producten zijn uitstekend goed. Maar de levering en afspraken daarover is heel rommelig. Zelf heb ik de hele tijd contact op moeten nemen om op de hoogte te zijn. Van uit de verkopers zelf hoorde ik niks. Ook zou er een leverdatum afgesproken worden, ook dat is niet gebeurd. Ben blij dat ik eindelijk mijn nachtkastjes heb, maar het heeft wel erg lang geduurd.

De communicatie

Ik moest zelf contact met jullie opnemen om te kijken wanneer mijn order zou worden geleverd. Kreeg daar geen pro actieve informatie over.

Leveringstijd was lang

We moesten weken wachten totdat het product geleverd werd. We werden we steeds via mailop de hoogte gehouden van de leveringstijd

Geweldige Service !!

Er ging vanalles mis met onze bestelde stoelen , maar....Dok2 (Vooral Janneke) zorgen voor goede service en lossen alles keurig op !! Ga zo door , jullie hebben een tevreden klant erbij !! Gr Cees

Snelle levering, klantvriendelijke serviceafdeling

6 mooie stoelen besteld die snel en netjes geleverd werden. Contact met de service afdeling (Janneke) verliep ook heel per mail en telefoon.

Heel lange levertijd

Ik moest lang wachten, het artikel was niet op voorraad

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!