Nog niet zo goed

Zending was incompleet. En heb de rest van de zending nog niet ontvangen. Wel ben ik vriendelijk te woord gestaan.

Goede snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Heel erg goed!

Fijne service en goed contact

perfect!

uitgebreid aanbod, eenvoudige bestelwijze en snelle levering. Niets op aan te merken.

Mooi effect van licht

Bevestiging was een gedoe. Moest extra gaatje boren in het plaatje. Jammer dat dit niet wat makkelijker ontworpen is. Eindresultaat is top. Dochtertje van 9 maanden kijkt elke keer vol verwondering naar het effect op plafond en muur. (Lamp hangt in haar babykamer)

goede service

Product was beschadigd. Er werd direct actie ondernomen, nadat ik de beschadiging gemeld had. Dezelfde dag werd een nieuw product opgestuurd.

zeer goed

Zondag besteld, dinsdag in huis. Top. Ook het product zag er in het echt precies hetzelfde uit als op de website.

Goede service en levering

Erg klantvriendelijk en meedenkend

Bij het bestellen van kussens waren deze niet meer leverbaar. Na een telefoontje van jullie dat ik een ander en bijna hetzelfde product kreeg aangeboden zonder extra kosten. Super klantvriendelijk!

Prima Winkel

Leuk geholpen door Jolanda, goeie tips, voldoende tijd en niet pushen voor de aankoop.

Top winkel!

4 eethoekstoelen Elba gekocht, vanmorgen geleverd....oh wat zijn ze mooi en de kleur Taupe helemaal geweldig, past helemaal in het interieur. Zit geweldig! Heel erg blij mee. Bij Dok2 toch al verschillende dingen gekocht en nog nooit een teleurstelling gehad. Top winkel!

Leuke spulletjes En een goede service van retourneren

Goed geleverd, lamp mooi maar toch orijzig

Wij hebben een hanglamp besteld (zwart touw) met lichtbron. Voor wat je right een te dure lamp. Het ophangen was echt een drama, door de te kleine schroefjes. De levering door dok2 was prima!

Prima.

8 eetkamerstoelen Matz gekocht die elders 10 euro per stuk minder kostten. Bedrag werd op de totaalprijs in mindering gebracht en stond enkele dagen later al op mijn rekening. Snelle levering binnen twee dagen na bestelling.

Gewoon netjes geregeld !

Besteld betaald 2 dagen later netjes bezorgd. Te volgen via Track en trace. Gewoon goed.

00k goed

Zeer tevreden!

Netjes ingepakt. Communicatie zeer tevreden. Alleen vond ik jammer dat de verzending wat langer duurde. Op de website een andere levertijd dan wat er later na bestelling wordt doorgegeven.

Prima! Makkelijk bestellen en snel bezorgt

Website is duidelijk, betaling gaat eenvoudig en veilig, bestelde artikel geleverd zoals afgesproken. Alles prima zoals het hoort

Niet stabiel rek, geen top afwerking

Het rek werd geleverd zoals afgesproken, maar het is niet afgewerkt zoals het hoort: vijzen van de leg-plankjes werden er scheef ingedraaid & het rek staat niet stabiel op de grond.

Het gaat

Jammer dat het kussen een lelijke stof aan de achterkant heeft

Erg goed & professioneel

erg goed geholpen met de aankoop. het product zou eigenlijk pas eind april geleverd kunnen worden, maar ik kreeg na bestelling een e-mail dat deze toch nog in het magazijn lag! erg fijn! Verder fijn geholpen via klantenservice en goed stevig ingepakt en verzonden.

Leuk assortiment, juiste hulp

Geen opdringerige assistentie, maar bij vragen de juiste hulp. Meubels en snuisterijen niet rommelig door elkaar

Contact erg prettig

Ik werd erg goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, het contact hierin was erg prettig.

Fantastische hulp !

Na het aanschaffen van mijn eerste huisje kwam ik er niet uit qua inrichting en styling. Een medewerker van dok2 heeft mij ontzettend geholpen met het uitkiezen van mijn interieur. Een echte aanrader dus!

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!