Ik moet overal zelf achteraan

Meubel zou in de showroom staan volgens tekst op de website. Leugen. Dit gemeld en de tekst is nooit veranderd op de site. Meubel kwam beschadigd aan. Ik moest zelf blijven mailen en bellen over wanneer deze opgehaald zou worden. Daarna of het doorgekomen was dat hij opgehaald was en nu ben ik al dagen aan het wachten op de retour betaling. Met het bankieren van tegenwoordig hoeft dit niet dagen te duren als geclaimd wordt dat het geld over is gemaakt. Ik bestel hier niets meer.

Keurig behandeld in de winkel.

Snel en keurige afhandeling van mijn bestelling.

Veel keuze

Stoelen gekocht, tevreden mee

TOP

Tot nu toe alles goed verlopen, levering perfect na leveringsafspraak. meubels en lampen goed verpakt voor vervoer

Alles in orde!

Vlotte levering, producten helemaal top!

Snelle levering en goede service

Doen wat ze beloven

Helaas staan de stoelen nog in de verpakking maar snelle levering. Netjes verpakt.

Bepaalde aanbieding waren ze vergeten offline te halen. Na telefonisch contact wel voor de aanbiedingsprijs gekregen.

Goede snelle service

Besteld en binnen een paar dagen geleverd.

Fijne winkel, bezorging goed geregeld

Bestelling ging gemakkelijk. Bezorger belde een half uur voor aankomst, wat fijn was. Mooi spul!

Bestelling, levering en product - prima prijs/kwaliteit

Hele bestelproces verloopt vloeiend, productfoto's mogen beter vanuit verschillende perspectieven, zodat kiezen gemakkelijker wordt. Soms net niet goed te zien hoe bijv. een tafelblad eruit ziet (hoe licht- of donker). Levering keurig op tijd en product voldoet aan verwachtingen.

Goede vriendelijke service

Vlotte oplossing probleem.

Mooi product en snel geleverd

Nog nooit eerder besteld, maar is goed bevallen. Mooie wandlampen besteld en snel geleverd.

Jammer, pakket niet ontvangen

Niet ontvangen helaas!!!!!

Prachtig product

Enige problemen met levering. De volledige partij was beschadigd en kon daarom niet geleverd worden. Enkele weken later ontving ik het product toch. Product is echt prachtig, boven verwachting!

De goedkoopste van wat wij van meubels zochten

Super helpful helpdesk. Lovely chairs

They were really helpful in delivery and when things did not arrive with the chair they immediately responded and sent us the extra part.

Uitstekende service

Goede service en levering, duidelijk qua contact en wanneer de levering plaatsvind

Snelle en accurate levering

Verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend!

Slechte ervaring

Ik heb een tijd geleden een salontafel besteld. Ik zou mijn salontafel op in een bepaalde week krijgen tot mijn verbazing in dezelfde week niks ontvangen. Ik moest zelf contact opnemen met Dok2. Zij gaven aan dat er wat vertraging zou zijn, hierbij kreeg ik wel 10 procent korting op de salontafel. Ze gaven aan dat de salontafel toch in week 44/45 zou komen. In week 44 weer zelf contact opgenomen. Wat blijkt de salon tafel heeft vertraging en gaat in week 47 komen. Nu in week 47 blijkt van alles mis te gaan tussen dok2 en postnl hierdoor is mijn salon tafel nog steeds bezorg. De medewerkers hebben mij telefonisch wel goed opgevangen alleen het jammere ervan is dat ik zelf overal achteraan moest gaan.

Goed, levering volgens levertijden, prettige website

3 artikelen besteld, 2 artikelen (nachtkastjes) werden los van elkaar op verschillende dagen zonder aankondiging vooraf bezorgd. Dit was niet zichtbaar op ons account. Dat was niet zo prettig. Voor het laatste artikel (kastje) werd wel een telefonisch afspraak van levering met ons overlegd.

deze was goed

Ik heb mijn bestelling nog niet dus geen oordeel nog

Ik heb mijn bestelling nog niet geleverd gekregen dus ik kan nog niet oordelen. Tot dusver verloopt mijn bestelling volgens verwachting

Zeer snelle levering

In de winkel eerst het artikel gezien , en toen via internet besteld

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!