Zeer snelle levering en goed verpakt.

Heel tevreden

Snelle levering leuke prijzen prima kwaliteit

Top afhandelen klacht

De tafel die we hadden gekocht bij Dok2 in Veenendaal had meerdere problemen. Door een constructiefout een gebarsten balk en na enkele dagen beschadigingen aan blad en poot. Binnen een week met foto’s terug naar de winkel. Binnen een kwartier geregeld. Mochten meteen een nieuwe uitzoeken en bij levering zou de “oude” weer meegenomen worden. Geen gezeur, geen smoesjes. Gewoon goed geregeld en begrip dat we een andere wilden en excuses voor de slechte tafel. Complimenten voor de top-service.... 👍

Het is wat het is

Duidelijk, snel, en klaar

nog nooit slechte ervaringen

al meerdere keren bij Dok 2 gekocht. Goed bevallen. Prettige service en prima levering

Online besteld ,kreeg netjes een bericht dat mijn bestelling verzonden was . Salon Tafel ziet is erg goed uit

Slechte communicatie en service

Wij hebben een bank gekocht waarvan de stof van ons hoekkussen te los in de stoffering zit. Veel mail contact en telefoontjes gepleegd en het probleem is nog niet opgelost. Ook gaat er een hoop mis met de communicatie en service! Voor ons nooit meer.

Uitstekend geholpen door verkoper René

Wij kunnen Dok 2 aan iedereen aanbevelen. We hebben mooie meubels gekocht en zijn super goed geholpen door medewerker René. Hij is ontzettend klantvriendelijk en neemt de tijd om je te helpen.

Zeer deskundige en klantvriendelijke verkoper René van Wakeren van DOK2.

Wij zijn fantastisch geholpen bij DOK2 door verkoper René van Wakeren en hij krijgt daarom van ons een dikke 10 voor zijn deskundige advies en hulp. René is wat ons betreft een fantastische aanwinst voor het team van DOK2. Wij zijn blij met onze aankopen en komen zeker nog terug! Fam. Kouwenberg

Laatste drie aankopen, niks ging / gaat goed!

Klok gekocht, was achteraf gezien kapot. Bankstel gekocht, was kwijt geraakt bij Dok2. Nu weer 10 weken wachten na al die weken wachten. Ondertussen wel al betaald. 4 eetkamerstoelen gekocht. Er stond een melding bij "Snelle levereing"..., 5 Weken wachten. Bij levering verkeerde kleur armleuingen geleverd. Werd week later gebeld dat ze morgen komen leveren. Wordt een dag daarna gemaild dat het 2 weken gaat duren. Rommeltije daar! Nooit meer naar de Dok. Ps/ waaom zou ik een aanbetaling doen ipv het volledige bedrag in een keer betalen. Als je net voor leveren de rest moet betalen in de winkel. Dat is dus 2x rijden naar de winkel, en dus uiteindelijk gewoon in zijn geheel vooruitbetalen. hahaha lachen allemaal joh. NOT!

Snelle verzending, goed product en tevreden klant.

Zeer correct

Snel geleverd. Leuk tafeltje. Goed verpakt.

Was de eerste keer dat ik hier bestelde. Zeker de moeite waard.

Mooie poef

Poef ziet er mooi uit, precies zoals op de foto. Is alleen wel hard dus meer voor decoratie dan om echt te gebruiken

Zeer vlotte en prima levering. Goed verpakt, dus schadevrij aangekomen. We zijn er erg blij mee. Ga zo door, mooie en aparte accessoires

We hebben hier een salontafel besteld,gratis vervoer en de volgende dag al in huis. We wonen op de wadden en vaak worden er extra bezorgkosten gerekend of kan er dan helemaal niet bezorgd worden. Bij Dok2 totaal geen probleem. Prima service

Goede service, levering goed in te plannen

Het was geen probleem om de meubels na 3 maanden pas uit te leveren terwijl het op voorraad was

Tafel geleverd waarbij blad niet past. Dit kan gebeuren, binnen 2 dagen tafel vervangen 1 telefoontje was er maar nodig en tijdens het proces goed op de hoogte gehouden per mail. Wat een service!

Pluspunten

Snelle levering!! Top

Pluspunten

Ik bestelde de salontafel Carmen als cadeau voor familie. Deze moest dus niet bij mij maar elders bezorgd worden en in een week waarvoor ik de voorkeur had aangegeven. Dit is allemaal prima verlopen. Maar wat ik heel bijzonder vond is dat ze het in telefonisch contact met me eens waren dat de bezorgkosten in verhouding duur was. Ze zouden proberen dat te wijzigen op de website maar toen dat niet lukte, werd gelijk een bedrag na bestelling en betaling op mijn bankrekening terug gestort! Bravo!

Pluspunten

Bestellen is eenvoudig. Afhandeling correct en snelle levering

Pluspunten

Supersnelle service & kwaliteitsproducten. Echt fantastisch

Pluspunten

Mooie eigentijdse meubels en accessoires.

Soms zijn prijzen accessoires iets aan de hoge kant.

Pluspunten

Hele snelle bezorging

Geen verbeterpunt

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!