Pluspunten

Tevreden over de afhandeling van mijn bestelde producten.

Er zijn wat dit betreft geen wensen

Pluspunten

Geweldige service en keurige bezorging!!!!

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering.

Kleur van de lamp wordt op de foto niet correct weergegeven. Is in werkelijkheid een stuk donkerder.

Pluspunten

Hele snelle levering , tafel is super !!!

Geen verbeterpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Totaal niet goed geholpen en wordt zelf gelogen tegen de klanten. Gebeld met de winkel, met de vraag of een bepaald type stoel op voorraad is, deze waren ruim op voorraad. De dag erna zag ik dezelfde stoel via Bol.com en via de website in de aanbieding, van 129 voor 59 euro. Ik heb er 6 besteld en in de middag kreeg ik een annulering omdat er geen voorraad zou zijn. Direct de klantenservice gebeld en uitgelegd, maar wordt niet goed geholpen en krijg alleen maar te horen dat er geen voorraad was wel kon ik een andere kleur voor de normale prijs kopen. Vervolgens ik direct na dit gesprek gebeld met de vestiging en volgens de medewerker Marielle, was er genoeg voorraad in het magazijn in Tiel, namelijk 145 stuks. Ik voel me kortom belazerd en heb het gevoel dat ze met acties de klanten proberen binnen te halen, vervolgens te annuleren en een duurder product laten kopen. Ik geef Dok2 nog een kans om de producten alsnog te leveren, anders zal ik dit verder verspreiden op het internet en vrienden en kennissen in de buurt van Veenendaal inlichten. betreft bestelnummer; 2328092020 Label51 Floor Bruin PU 6x

Pluspunten

Goede communicatie over de bestelling, snellere levering, betrouwbaar product, kundig advies, prijs kwaliteit verhouding prima, unieke producten!

Pluspunten

Duidelijke afbeeldingen en omschrijving. Snelle communicatie via de mail en je wordt accuraat op de hoogte gehouden van het bestelproces

Pluspunten

Rechtreeks contact

Achteraf betallen zou fijn zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie winkel ... maar verder houdt het wel op.

Dit bedrijf communiceert uitermate slecht. Eerst had ik communicatieproblemen betreffende de levering, later met een klacht over het geleverde artikel en tot slot reageren ze niet op mijn opmerkingen betreffende de afhandeling van de klacht ... ik hoor gewoon niets!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle service , product goed verpakt precies wat ik hoopte te ontvangen

Pluspunten

Duidelijke site. Perfecte service.

Pluspunten

Had al zo’n tafeltje masr zocht er nog 1 bij, Makkelijke site, snelle service en snel geleverd. Afgeprijsd plus nieuwsbrief korting dus TOP!!

Niet teveel mails sturen over 1 produkt

Pluspunten

snelheid leveren

geen

Pluspunten

Overzichtelijk Ruim Fris/ schoon

Pluspunten

Klantvriendelijk

Communicatie

Pluspunten

Super service Snelle levering Vriendelijk personeel Leuke artikelen Goeie prijs kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke website en een zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle service, heerlijk als je een nieuw huis aan het inrichten bent.

Geen idee, mmmm misschien iets helderdere foto’s van de kleuren. Ik heb tocht ven getwijfeld over de kleur van de door mij gekozen poef. Ik vond de kleur in het echt toch dieper dan op de foto.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website.. Mooie producten.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede website; fijne winkel

De transporteur! Gewoon een drama. Komen eerst tussen 09 en 14, dan weer niet. Je kan je spullen niet zelf ophalen daar...

Pluspunten

Snelle levering, artikel voldoet aan de verwachtingen. Top!

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke benadering.

1 blik is niet helemaal goed geleverd. Rubberen ring in het blik is kapot. Waardoor sluiting niet helemaal goed is.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!