Pluspunten
Leuk assortiment
VerbeterpuntenLet op het versturen van de track and trace en followup naar klanten. Nu moest ik zelf bellen om de track and trace te krijgen. Mijn pakket lag al 3 dagen bij het Post NL punt.
Beste Simone, Wat fijn om te lezen dat je ons assortiment leuk vindt! Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Doordat de developer bezig was met de website waren er helaas geen orderbevestigingen en track en trace codes verzonden. Alles werkt nu gelukkig weer. Excuses voor het ongemak. Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Betaalbare meubels
VerbeterpuntenDe bezorgers hadden problemen met de navigatie naar ons huis. Zij hebben mij 6keer gebeld. Naast de tom-tom een check op Google Maps was handig geweest. Maar verder ging het prima, hoor.
Beste Esther, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met ons. Wij nemen de feedback zeker mee! Bedankt voor het doorgeven. Groeten, Janneke van DOK 2
Pluspunten
Beste prijzen, makkelijke bestelling en goede levering
VerbeterpuntenIk hoorde pas na het bestellen dat mijn lamp pas na 2 maanden leverbaar zou zijn
Beste Marissa, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Leuk om te horen dat je een goede ervaring met onze winkel hebt gehad. Wij nemen de feedback zeker mee. Bedankt voor het doorgeven! Groeten, Janneke van DOK 2
Pluspunten
De woonwinkel met de meeste keus voor trendy, industriële meubels. Bestellen op de webshop is erg overzichtelijk. De meeste meubels heb je ook nog eens snel in huis.
VerbeterpuntenMisschien bij een back order bestelling op de website al aangeven hoelang dit ongeveer duurt?!
Beste Monique, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze artikelen leuk vindt. De feedback nemen wij zeker mee. Bedankt voor het doorgeven! Groeten, Janneke van DOK 2
Beste Meralda, Wat een fijne beoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Groeten, Janneke van DOK 2.
Beste Barry, Wauw, wat een mooie beoordeling! Ontzettend bedankt voor deze dikke tien. Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop en hopelijk tot snel! :) Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooie producten voor eerlijke prijs. Goed bruikbare website. Goede service, snelle levering. Goede klantendienst. Positieve ervaring
VerbeterpuntenEerts verkeerde product geleverd gekregen, maar dit werd heel snel en prettig geregld.
Beste Tine, Wat een super beoordeling! Wij zijn erg blij om te lezen dat je een positieve ervaring bij ons hebt gehad. Jammer dat het verkeerde product was geleverd maar gelukkig ben je tevreden met hoe het is opgelost. Wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt!
VerbeterpuntenGeen negatieve punten bij de bestellingen opgemerkt
Beste Marijke, Bedankt voor dit mooie cijfer en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering. Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop! Groeten, Mariëlle van Dok 2.
Pluspunten
Snelle levering, super goed en netjes ingepakt Fijne websites Duidelijke communicatie
Beste Suzanne, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over de levering en de website. Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop. Groeten, Mariëlle van Dok 2.
Pluspunten
Mooie aanbieding, zeer snelle levering en netjes verpakt! Ik kom zeker de “echte” winkel ook eens bezoeken!
Beste Emmy, Wij vinden het super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en het prachtige cijfer. Groeten, Mariëlle van DOK 2.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, klant vriendelijk
VerbeterpuntenAfstemming bezorgtijdstip met vervoerder moet beter
Beste Edwin, Wij vinden het super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en het prachtige cijfer. Wij nemen de feedback zeker mee. Nog heel veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooie producten.
VerbeterpuntenFragiele onderdelen in wandlampen
Beste Steven, Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer en de beoordeling! Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens :). Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Dag na bestelling geleverd. Lamp was goed verpakt. Prima dus.
Beste Irene, Super om te lezen dat je tevreden bent. Wat een mooi cijfer, wauw! Wij willen je heel erg bedanken voor deze beoordeling en wensen je veel plezier van je bestelling. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Was iets fout gegaan bij PostNL. Na contact met Dok2 is dit zeer netjes en snel opgelost. Voor de rest duidelijk contact over bestelling.
Beste Bob, Wat een mooi cijfer! Fijn om te horen dat alles snel is opgelost met uw bestelling en dat er duidelijk contact is geweest. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Mariëlle van DOK 2.
Pluspunten
Mooie en duurzame artikelen.
VerbeterpuntenAssortiment tijdig aanvullen. Helaas was een aantal artikelen niet op voorraad.
Beste Marja, Wat leuk om te lezen dat je onze artikelen leuk vindt! Wij willen je heel veel plezier wensen van je aankoop. De feedback nemen wij zeker mee, bedankt voor het doorgeven! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
goede levering, prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Communicatie via mail goed.
Beste Karin, Wauw wat een mooi cijfer! Heel erg bedankt dat je deze tijd hebt genomen om deze beoordeling te schrijven. Wij willen je heel veel plezier wensen van je aankoop en hopelijk tot snel! :) Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooie tafels! Ik werd ook keurig op de hoogte gehouden van het verwachte levermoment.
Beste Margreet, Ontzettend bedankt voor deze review en het mooie cijfer! Wij vinden het super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en blij bent met de tafels. Wij wensen je nog heel erg veel plezier van je aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke foto’s op website, komt overheen met het product
Verbeterpunten-
Beste Daisy, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent en blij bent met het product! Wij willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Nog heel veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooi produkt. Snelle levering. Goede communicatie.
Beste Huub, Hier zijn wij erg blij mee. Bedankt voor dit mooie cijfer en deze beoordeling! Wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas geen retourformulier bij de zending.... Na een telefoontje direct via mail gekregen. Jammer dat ik al meer dan een week moet wachten op mijn geld retour ..........Dat is echt veel te lang.....jullie hebben het product retour en ik mijn geld nog steeds niet terug .........
Beste Margret, Wat jammer dat je niet tevreden bent! Wij hebben de bestelling opgezocht en een mail naar je gestuurd zodat het z.s.m. opgelost kan worden. Groeten, Anniek van DOK 2.
Beste Pascale, Wow, wat een mooi cijfer! Wij willen je bedanken voor deze review en deze dikke 10. Wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooie lamp gekocht voor een nog mooiere prijs Alles netjes volgens afspraak geleverd
VerbeterpuntenZo is her perfect
Beste Roger, Wat zijn wij blij dat je een goede ervaring bij DOK 2 hebt gehad! Ontzettend bedankt voor deze review en het prachtige cijfer. Nog heel veel plezier van de lamp en hopelijk tot ziens! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen via de webshop. Bij levering waren beide lampen beschadigd. Een mailtje gestuurd naar verkoop dok 2 . Deze hebben uitstekend gehandeld en gelijk 2 andere onbeschadigde lampen opgestuurd . Prima service.
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Ingrid, Wat super om te lezen dat je zo positief bent over DOK 2 ondanks dat de lampen beschadigd waren. Fijn dat het snel is opgelost en je nu veel plezier kunt hebben van de lampen. Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en de dikke 10! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Leuke producten, het geeft gelijk sfeer in huis, betaalbaar en een leuke showroom.
Beste Karin, Wauw, een 10! Super bedankt voor dit prachtige cijfer en deze beoordeling. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze winkel! We hopen je graag weer te zien. Met vriendelijke groet, Mariëlle van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Versteeg, Bedankt voor dit mooie cijfer en deze beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Mariëlle van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!