Pluspunten

Leuk assortiment, ik zie elke keer weer iets nieuws!

Zo doorgaan!

Pluspunten

netjes en duidelijke website. levering netjes op tijd

nvt zeer tevreden

Pluspunten

Mooi produkt en bestelling goed begeleid.

Pluspunten

De levering ontzettend snel en het product geweldig

Pluspunten

Levering was erg snel, al na een paar dagen na de bestelling. Klantensercice goed bereikbaar en snelle reactie op mijn email. Na levering bleek de aankoop beschadigd te zijn. Dit probleem werd snel door dok2 opgelost en na een paar dagen vervangen door een nieuwe onbeschadid product.

Je wordt vooraf gebeld om een afspraak voor de levering te maken. Je krijgt helaas geen mailtje ter bevestiging.

Pluspunten

Goed product, snel geleverd

Pluspunten

Nadat er iets mis ging met bestelling hebben ze dit super opgelost. Goede snelle communicatie. Zeer tevreden over deze shop!

Checken wat er gestuurd wordt en of dit correct is.

Pluspunten

Snelle levering. Prima klantenservice en vriendelijke mensen bij het afhaalpunt.

Pluspunten

Snelle levering ondanks de feestdagen. Goed verpakt

Geen. Top

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site

Ga zo door ik ben een tevreden klant

Pluspunten

Snelle service. Ook bij bezoek winkel zeer vriendelijk deskundig personeel

Pluspunten

Na de bestelling bleek uit de bevestigingsmail dat ik de verkeerde kleur stoel besteld. Dit heb ik via de mail aangegeven en werd vervolgens zonder enige problemen aangepast naar de juiste kleur. Ik kreeg binnen enkele dagen de juiste stoelen geleverd.

Tijdens het bestelproces was niet duidelijk dat ik de verkeerde kleur stoel had besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De medewerkers waren altijd erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Er ging wel eea mis met de bestelling van mijn buffetkast; de mail bleek niet van Doc2 bij de leverancier terecht te zijn gekomen. Tenslotte werd na 3 weken besloten dat hij direct van de leverancier naar mijn huis worden gebracht. daarna kwam er 1 man en die zetten de 2 (enorme) onderdelen los in de kamer en ging weer weg. Hij kon de kast niet alleen in elkaar zetten. Ik kreeg (na een telefoontje met Doc2 ) wel mijn 50 euro terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks dat de bestelling niet goed was de eerste keer, goed en snel geholpen aan de telefoon

Pluspunten

Super snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering, prima product.

No

Pluspunten

Snelle en nette afhandeling. Klantenservice is goed bereikbaar. Nadat we een niet complete lamp hadden ontvangen, heeft de klantenservice snel gehandeld. Twee dagen later hadden we een nieuwe lamp in huis. Super service!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Snelle levering. Hele goede service. Er was een klemmetje afgebroken bij een spotje,na een mailtje werd meteen een nieuw onderdeel verzonden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zitten allemaal deuken in de kap, kan ook zien dat deze waarschijnlijk eerder weer retour zijn gestuurd. Niet blij mee

Pluspunten

Super dit bedrijf. De levering was heel snel. En de lampen waren perfect. Ze,hangen al in de woonkamer.

Nee

Pluspunten

Nu al een aantal lampen bestelt, snelle levering en uitstekende producten voor een goede prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kapstok erg netjes verpakt en van goede qualitijd

Op de website staat 2-5werkdagen Op werkdag 5 zelf contact opgenomen omdat er nog geen verzend bericht was...uit eindelijk zou dit de dag erna komen echter was dit niet zo, wederom moeten bellen en werkdag 9 pas gekregen naar dat ik wederom gebeld had. Verbeterpunt is dus, levertijd moet een reële levertijd worden aangegeven ookal betekend dit dat het i.p.v. 2-5, 2-10 Is. Dan weet je waar je aan toe ben

Pluspunten

Goede snelle levering

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!