3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de klantenservice reageerde snel en vriendelijk. De winkel zelf vind ik erg leuk . mooie producten.

mijn bestelling was verkeerd geleverd, en de dag erna ( wel heel snel!) was het helaas weer de verkeerde. Eerlijk is eerlijk, de klantenservice wilde het goede product alsnog sturen, maar voor mij was het klaar, 3 keer een pakketbezorger voor 4 kussens vond ik te gek.

Pluspunten

Heel blij mijn bestelling gedaan en werkelijk ook geleverd de volgende dag, heb regelmatig bij andere shop gehad iets toch niet leverbaar, netjes verpakt, ik ben tevreden.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service.

Pluspunten

Leuke producten. Snelle levering van bestelde bank. Aardig te woord gestaan bij telefonisch contact.

Na bestellen van de bank zou er contact met ons worden opgenomen, maar het was ons niet duidelijk wanneer we dit konden verwachten.

Pluspunten

Toen de voorraad op internet niet bleek te kloppen en de lamp die ik wel had besteld ineens op was heeft men alle moeite gedaan er nog 1 in een winkel te vinden en deze gratis bij mij thuisbezorgd! Dat is nog eens service!

Pluspunten

Snelle bezorging ,

Alles in orde

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product werd snel geleverd. Nadat bleek dat beide lampen stuk waren, werd vanuit het magazijn de lampen bij de winkel in Veenendaal afgeleverd. vanuit Zeist hebben we de lampen opgehaald.

Had best een vergoeding/cadeaubon tegenover kunnen staan. Heb moeten mailen, telefonisch contact met magazijn en winkel en een half uur heen en een half uur terug om uiteindelijk het onbeschadigde product te verkrijgen.

Pluspunten

Super snelle service en onwijs tevreden met mijn bestelling

Die heb ik niet

Pluspunten

Geleverd zoals beloofd. Goede prijs.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd.

Pluspunten

Goede service kan niet anders zeggen 5 sterren waard

Geen tips vind het goed zo

Pluspunten

Goede berichtgeving over de levering van het product. Keurig verpakt en goede kwaliteit

Had niet gezien dat het product een levertijd had. Misschien niet heel duidelijk op de site.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Positief contact via de mail. Snelle levering

Lampen toesturen met juiste formaat doos inclusief retourinformatie. Betere communicatie vanuit de winkel met artikelnummers.

Pluspunten

Snelle levering, er was iets fout gegaan maar super en ook weer snel opgelost! Voor herhaling vatbaar!!

Geen!

Pluspunten

We zijn erg blij met onze lampen en vonden de service heel goed. Wij vonden het heel netjes dat jullie een mail stuurden nadat er een paar lampjes uit de winkel opgehaald moesten worden en niet direct verzonden konden worden.

Pluspunten

Heel erg tevreden over de service,wordt goed en netjes te wordt gestaan.Ik heb geen verbeter punten.De service is top.

Pluspunten

Heel blij met mijn aankoop, werd snel geleverd en helemaal naar tevredenheid.

Pluspunten

“Vandaag besteld, morgen in huis” het klopt helemaal. 3 enorme grote dozen met lampenkappen.... mooie kwaliteit en dat voor €15,-. Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven. Ga zo door!

Pluspunten

Tijdige levering, netjes verpakt

Pluspunten

Veel keus en goede kwaliteit

Iets minder artikelen dan oIs het overzichtelijker

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Goede communicatie

Pluspunten

Fijne en leuke winkel om in rond te neuzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb mijn bestelling online geplaatst dit ging erg makkelijk. Tijdig geïnformeerd wanneer ik mijn product zou ontvangen.

Afhalen in de winkel in Veenendaal zou ik een fijn verbeterpunt vinden. Dat had ons verzendkosten gescheeld.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering op afspraak. Heel tevreden.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!