Pluspunten
de klantenservice reageerde snel en vriendelijk. De winkel zelf vind ik erg leuk . mooie producten.
Verbeterpuntenmijn bestelling was verkeerd geleverd, en de dag erna ( wel heel snel!) was het helaas weer de verkeerde. Eerlijk is eerlijk, de klantenservice wilde het goede product alsnog sturen, maar voor mij was het klaar, 3 keer een pakketbezorger voor 4 kussens vond ik te gek.
Beste, Bedankt voor deze beoordeling! Wat jammer om te lezen dat de verkeerde kussens bij je zijn geleverd, onze excuses voor het ongemak! Wij willen je nog veel plezier wensen van jouw aankoop. Groeten, Anniek DOK 2.
Pluspunten
Heel blij mijn bestelling gedaan en werkelijk ook geleverd de volgende dag, heb regelmatig bij andere shop gehad iets toch niet leverbaar, netjes verpakt, ik ben tevreden.
Beste Melanie Wauw een 10! Super bedankt voor deze beoordeling. Wij willen je nog heel veel plezier wensen van jouw aankoop. Hopelijk tot ziens! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service.
Beste, Een 10! Super bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Wij zijn erg blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad bij DOK 2 en zo tevreden bent over onze service. Nog heel veel plezier van jouw aankoop gewenst! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Leuke producten. Snelle levering van bestelde bank. Aardig te woord gestaan bij telefonisch contact.
VerbeterpuntenNa bestellen van de bank zou er contact met ons worden opgenomen, maar het was ons niet duidelijk wanneer we dit konden verwachten.
Beste Esther, Een 9, wauw! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat de bank snel is geleverd en je goed bent geholpen. Wij wensen je nog veel plezier van de bank! Hopelijk tot de volgende keer :). Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Toen de voorraad op internet niet bleek te kloppen en de lamp die ik wel had besteld ineens op was heeft men alle moeite gedaan er nog 1 in een winkel te vinden en deze gratis bij mij thuisbezorgd! Dat is nog eens service!
Beste Joyce, Wat zijn wij blij met deze beoordeling en het mooie cijfer! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij willen je nog veel plezier wensen van jouw aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle bezorging ,
VerbeterpuntenAlles in orde
Beste, Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor het mooie cijfer en deze beoordeling. Wij willen je nog heel veel plezier wensen van jouw bestelling en hopen je graag weer te zien in onze winkel of webshop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Beste G, Super bedankt voor deze dikke 10! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je een goede ervaring bij DOK 2 hebt gehad. Wij wensen je nog erg veel plezier van jouw aankoop en hopelijk tot de volgende keer :). Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Product werd snel geleverd. Nadat bleek dat beide lampen stuk waren, werd vanuit het magazijn de lampen bij de winkel in Veenendaal afgeleverd. vanuit Zeist hebben we de lampen opgehaald.
VerbeterpuntenHad best een vergoeding/cadeaubon tegenover kunnen staan. Heb moeten mailen, telefonisch contact met magazijn en winkel en een half uur heen en een half uur terug om uiteindelijk het onbeschadigde product te verkrijgen.
Beste Linda, Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over de bestelling. De ringen van de lampen waren helaas afgebroken. Je hebt contact met ons opgenomen en wij hebben toen direct aangeboden om de lampen bij je thuis om te ruilen. Je gaf aan dat jullie de lampen liever zelf in onze winkel wilde omruilen. Wij hebben vervolgens de lampen laten controleren in ons magazijn in Tiel en deze naar de winkel in Veenendaal laten brengen zodat je deze kon omruilen. Wij willen jullie nog heel veel plezier wensen van jullie aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Super snelle service en onwijs tevreden met mijn bestelling
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Beste Leonie, Een 10, wauw! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Wij willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te schrijven. Nog heel veel plezier van jouw aankoop gewenst! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Geleverd zoals beloofd. Goede prijs.
Beste Annet, Wat super om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
Beste G. Rens, Super bedankt voor deze beoordeling en het prachtige cijfer! Wij zijn erg blij om te lezen dat je bestelling netjes en snel is geleverd en willen je nog veel plezier wensen van jouw aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Goede service kan niet anders zeggen 5 sterren waard
VerbeterpuntenGeen tips vind het goed zo
Beste Marie, Wauw, super bedankt voor deze dikke 10 en de beoordeling! Wij zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent en een goede ervaring bij DOK 2 hebt gehad. Wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Groeten, DOK 2.
Pluspunten
Goede berichtgeving over de levering van het product. Keurig verpakt en goede kwaliteit
VerbeterpuntenHad niet gezien dat het product een levertijd had. Misschien niet heel duidelijk op de site.
Beste Ed, Wat een mooi cijfer! Goed om te lezen dat je tevreden over de communicatie, levering en de kwaliteit. Bedankt voor de tip! Hier zullen wij zeker naar kijken. Wij willen je bedanken voor deze review en wensen je nog veel plezier van de salontafel. Groeten, DOK 2.
Pluspunten
Positief contact via de mail. Snelle levering
VerbeterpuntenLampen toesturen met juiste formaat doos inclusief retourinformatie. Betere communicatie vanuit de winkel met artikelnummers.
Beste, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de bestelling! Helaas is in de winkel het verkeerde artikelnummer aan je doorgegeven waardoor het formaat niet klopte. Onze excuses hiervoor! Je hebt ons antwoordnummer ontvangen. Wij zullen het bedrag z.s.m. terugstorten wanneer de bestelling bij ons retour is gekomen. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering, er was iets fout gegaan maar super en ook weer snel opgelost! Voor herhaling vatbaar!!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Pamela, Bedankt voor dit super mooie cijfer en de beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat de fout snel is opgelost zodat je snel kon genieten van je bestelling. Wij wensen je nog heel erg veel plezier van je aankoop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
We zijn erg blij met onze lampen en vonden de service heel goed. Wij vonden het heel netjes dat jullie een mail stuurden nadat er een paar lampjes uit de winkel opgehaald moesten worden en niet direct verzonden konden worden.
Beste Niek en Dineke, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Wij willen jullie heel erg bedanken voor deze beoordeling en natuurlijk voor het prachtige cijfer. Wij wensen jullie nog heel veel plezier van jullie aankoop. Hopelijk tot ziens! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Heel erg tevreden over de service,wordt goed en netjes te wordt gestaan.Ik heb geen verbeter punten.De service is top.
Beste Lia, Een 10! Super bedankt voor dit mooie cijfer. Ook willen we je graag bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij wensen je nog heel erg veel plezier van jouw aankoop en hopelijk tot ziens! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Heel blij met mijn aankoop, werd snel geleverd en helemaal naar tevredenheid.
Beste M. Kragt, Bedankt voor deze beoordeling en het super mooie cijfer! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je nog veel plezier van jouw aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
“Vandaag besteld, morgen in huis” het klopt helemaal. 3 enorme grote dozen met lampenkappen.... mooie kwaliteit en dat voor €15,-. Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven. Ga zo door!
Beste Willem, Wauw, wat een super review! Wij willen je bedanken voor deze dikke 10 en deze beoordeling. Wij wensen je nog ontzettend veel plezier van de lampenkappen en hopelijk tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Tijdige levering, netjes verpakt
Beste Chantal, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te plaatsen. Wij wensen je nog heel erg veel plezier van je aankoop en hopen je graag terug te zien in onze winkel of webshop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Beste Frans, Wauw, een 10! Super bedankt voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring bij DOK 2 hebt gehad. Nog heel veel plezier van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Veel keus en goede kwaliteit
VerbeterpuntenIets minder artikelen dan oIs het overzichtelijker
Beste Ankie, Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Wij zullen je feedback zeker meenemen en wij wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Correcte en snelle levering. Goede communicatie
Beste Gerrit, Wauw, een 10! Geweldig om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en je zo positief bent over onze communicatie. Wij willen je nog heel veel plezier wensen van je aankoop en hopen je graag snel weer terug te zien in onze winkel of webshop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Fijne en leuke winkel om in rond te neuzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb mijn bestelling online geplaatst dit ging erg makkelijk. Tijdig geïnformeerd wanneer ik mijn product zou ontvangen.
VerbeterpuntenAfhalen in de winkel in Veenendaal zou ik een fijn verbeterpunt vinden. Dat had ons verzendkosten gescheeld.
Beste Sharon, Super bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer! Heel fijn om te lezen dat je zo positief bent over DOK 2. Ons magazijn zit in Tiel, het is mogelijk hier de bestelling gratis af te halen. Wanneer je de bestelling toch liever in Veenendaal zou willen ophalen kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering op afspraak. Heel tevreden.
Beste Nancy, Wat zijn wij trots op deze dikke 10! Super dat je heel tevreden over onze communicatie en levering bent. Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!