Pluspunten
Snelle levering en mooie artikelen.
Beste Mirjam, Een 10! Super bedankt voor dit mooie cijfer en deze beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat je onze artikelen mooi vindt en je bestelling snel is geleverd. Heel veel plezier van je aankoop en we hopen je graag weer terug te zien! Groeten, Anniek DOK 2.
Pluspunten
Beste Danny, Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Wij willen je hartelijk bedanken voor deze beoordeling en wensen je heel veel plezier van je aankoop. Tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Wij hebben een tafel gekocht bij Dok2. Helaas blijkt de informatie die de adviseur in de winkel gaf onjuist. Het middel dat erbij werd aangeraden om de tafel vlekvrij te houden blijkt onvoldoende te werken. De service zegt achteraf dat we maar beter in het meubelpaspoort hadden moeten kijken, en geeft nu aan dat er eventueel een ander middel beschikbaar is. Maar dan moeten we natuurlijk wel eerst de tafel weer schoonschuren. Ik zou onwille van de service kiezen voor een andere winkel. Als er iets is met je spullen krijg je niet de service waar je op rekent.
Beste Bart, Bedankt voor uw review! Zoals onze serviceafdeling en de verkoper hebben vermeld is teakfix het juiste behandelmiddel. U hebt een houten eettafel aangeschaft en vet is een substantie dat op hout snel een vlek achterlaat. Wij adviseren het gebruik van onderzetters, tafelkleden etc. Dergelijke informatie staat ook in het meubelpaspoort. Geen enkel houten meubel is 100% beschermd tegen vet(vlekken). Het ontstaan van vetvlekken, door invloeden van buitenaf, valt niet onder de garantievoorwaarden. Er is u een alternatief aangeboden en nogmaals uitleg gegeven. Wij vinden daarmee een passende service te hebben aangeboden. Groet, Melanie van DOK 2
Pluspunten
Snelle levering en goed ingepakt.
VerbeterpuntenIs goed zo
Beste Adri, Wow, een 10! Wat zijn wij blij met deze beoordeling en het mooie cijfer. Ontzettend bedankt. Wij willen je heel veel plezier wensen van je aankoop. Hopelijk tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Nette webshop, overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering en goed verpakt geleverd, geen beschadigingen
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Beste Sabien, Wat een mooi cijfer! Heel erg bedankt voor deze beoordeling. Super om te lezen dat je tevreden en zo positief bent over onze webshop en de levering van de bestelling. Wij willen je veel plezier wensen van je aankoop en hopen je graag weer terug te zien in onze winkel of webshop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Keurig netjes op de afgesproken tijd geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van de order status. En nog veel belangrijker in plaats van 8-12 weken levertijd al binnen 4 weken geleverd
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Colin, Wauw, een 10! Super bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij zijn erg blij om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd en je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij wensen je veel plezier van de tafel en hopelijk tot de volgende keer! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
6 maanden gewacht op de bestelljng omdat de lampen niet meer te leveren waren. 2 updates gehad van de status van de levering bij uitstel. Helaas hebben we eindelijk de lampen en bleek de sticker bij het verwijderen een beschadiging achter te laten. Een financiële compensatie gekregen hiervoor. Snel en netjes afgehandeld
VerbeterpuntenSchort bij lange levertijd de betaling op door geld terug te storten terwijl de levering in back order staat.
Beste Domien, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je klacht snel en netjes is afgehandeld. Wij gaan de aangegeven verbeterpunten zeker meenemen en willen je bedanken dat je de tijd heb genomen voor deze beoordeling. Veel plezier van je aankoop! Groeten, Melanie van DOK 2.
Pluspunten
netjes ingepak en goede kwaliteit lampen voetjes.
Verbeterpuntengeen ga zo door..
Beste Cees, Wat goed om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling en het prachtige cijfer. Wij wensen je veel plezier van je aankoop! Hopelijk tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Yvette, Bedankt voor dit prachtige cijfer en de beoordeling! Communicatie is erg belangrijk, wij zijn blij om te horen dat je goed op te hoogte bent gehouden van de status van je bestelling. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je graag weer terug te zien in onze winkel of webshop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering, mooie website
Beste Corry, Wauw een 10! Wij willen je bedanken voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Erg fijn om te lezen dat je onze website mooi vindt en jouw bestelling snel is geleverd. Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop. Tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Goede communicatie toen product niet op voorraad was.
VerbeterpuntenWel jammer dat het product niet op voorraad was.
Beste Dorine, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling en dit mooie cijfer! De lampen waren helaas tijdelijk uitverkocht omdat deze niet meer op voorraad waren bij de leverancier. Gelukkig hebben wij deze een week eerder dan verwacht aan je kunnen uitleveren. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Duidelijke webshop. Na onduidelijkheid over levertijd netjes antwoord op mijn email.
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken. Misschien de voorraad opbouwen van deze lamp. Of sneller voorraad aanvullen.
Beste Adriaan, Wat zijn wij blij met dit mooie cijfer en de beoordeling! Bedankt hiervoor. Goed om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij doen ons uiterste best de voorraad op peil te houden, helaas komt het weleens voor dat een product tijdelijk uitverkocht is omdat wij afhankelijk zijn van onze leverancier. Wij willen je heel veel plezier wensen van de lampen en hopen je graag weer van dienst te kunnen zijn. Groeten, Anniek van DOK 2.
Beste Resy, Wat een mooi cijfer, bedankt! Wij willen je bedanken voor deze beoordeling en wensen je veel plezier van jouw aankoop. Tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Beste Esther, Een 10, wauw! Super om te lezen dat je onze website duidelijk vindt en je bestelling snel is geleverd. Veel plezier van de lampenkap en hopelijk tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Prima service goed aanbod
VerbeterpuntenVervoerder communiceerd slecht komt afspraken niet na.
Beste Dennis, Hartelijk bedankt voor deze beoordeling en het mooi cijfer! Fijn om te horen dat je onze service en aanbod goed vindt. Wat vervelend dat onze externe vervoerder niet goed heeft gecommuniceerd. Bedankt voor het doorgeven en wij zullen je feedback zeker meenemen. Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groeten, Anniek van DOK 2.
Beste A. Tiggelman, Wat een mooi cijfer, bedankt! Wij vinden het fijn dat je zo tevreden bent en willen je erg veel plezier wensen van jouw aankoop. Tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle GRATIS levering en scherpe prijs! een absolute aanrader.
Beste Fred, Wow wat een super leuke beoordeling en een geweldig cijfer! Heel erg bedankt. Wij zijn blij dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en willen je veel plezier wensen van je aankoop! Wij hopen je graag weer van dienst te kunnen zijn. Groeten, Anniek van DOK 2
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Bij problemen keurig te woord gestaan.
VerbeterpuntenDe collectie uitbreiden!
Beste Carolien, Wat zijn wij blij met dit mooie cijfer en deze beoordeling! Heel erg bedankt hiervoor. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij willen je veel plezier wensen van je aankoop en hopen je graag terug te zien in onze winkel of webshop. Groeten, Anniek van DOK 2
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, proberen door zelf te leveren opnieuw defect te voorkomen.
VerbeterpuntenWeinig flexibiliteit wanneer geleverd kan worden. Weekplanning max week vooruit.
Beste Alieke, Bedankt voor je beoordeling en goed om te weten dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Wij proberen altijd de meest economische route te rijden tijdens ons transport. Hierdoor maken wij een week van te voren een planning. Het is altijd mogelijk om een voorkeur voor dag door te geven, hier zullen wij dan zeker rekening mee proberen te houden. Wij willen je veel plezier wensen van je aankoop! Met vriendelijke groet, Anniek van DOK 2
Pluspunten
Heel mooie winkel, is onlangs helemaal vernieuwd, wist niet wat ik zag. Bezoek is zeker de moeite waard.
Beste Jose, Ontzettend bedankt voor deze leuke beoordeling en het cijfer! Erg fijn dat je de winkel net zo mooi geworden vindt als wij. Hopelijk tot snel. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
snelle levering, zorgvuldige verpakking
Beste Linda, Wat super om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Wij willen je heel veel plezier wensen van je aankoop en hopen je graag terug te zien in onze winkel of webshop. Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Mooie meubels
VerbeterpuntenKlanten service - bezorgingen - administratie
Beste Jessica, Wij vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent. Het eerste gedeelte van je bestelling die wij op voorraad hadden hebben wij gelijk geleverd. Het tv-meubel die in bestelling stond had een levertijd en was op tijd bij ons binnen. De eerste leverdatum die wij hadden ingepland kwam helaas voor jou niet uit. Gelukkig hebben wij dit op een andere manier kunnen oplossen. Wij hopen dat je veel plezier kunt hebben van de meubels. Groeten, Melanie van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede klantenservice, perfecte service
Beste Astrid, Super om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Wij willen je bedanken voor dit mooie cijfer en deze beoordeling. Hopelijk tot snel en wij wensen je veel plezier van jouw aankoop! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een goed product!
VerbeterpuntenGeen..
Beste Odilia, Wat zijn wij blij met deze beoordeling en deze 10! Super om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij willen je veel plezier wensen van jouw aankoop. Hopelijk tot snel! Groeten, Anniek van DOK 2.
Pluspunten
Bestellen is duidelijk en goed via de website. Product is goed verpakt en snel bezorgt. Het product is ook na verwachting!
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Beune, Wauw, een 10! Bedankt voor dit mooie cijfer en dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te schrijven. Wij vinden het erg fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en wensen je veel plezier van jouw aankoop! Tot snel. Groeten, Anniek van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!