Pluspunten

Snelle levering en mooie artikelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wij hebben een tafel gekocht bij Dok2. Helaas blijkt de informatie die de adviseur in de winkel gaf onjuist. Het middel dat erbij werd aangeraden om de tafel vlekvrij te houden blijkt onvoldoende te werken. De service zegt achteraf dat we maar beter in het meubelpaspoort hadden moeten kijken, en geeft nu aan dat er eventueel een ander middel beschikbaar is. Maar dan moeten we natuurlijk wel eerst de tafel weer schoonschuren. Ik zou onwille van de service kiezen voor een andere winkel. Als er iets is met je spullen krijg je niet de service waar je op rekent.

Pluspunten

Snelle levering en goed ingepakt.

Is goed zo

Pluspunten

Nette webshop, overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering en goed verpakt geleverd, geen beschadigingen

Op dit moment geen

Pluspunten

Keurig netjes op de afgesproken tijd geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van de order status. En nog veel belangrijker in plaats van 8-12 weken levertijd al binnen 4 weken geleverd

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

6 maanden gewacht op de bestelljng omdat de lampen niet meer te leveren waren. 2 updates gehad van de status van de levering bij uitstel. Helaas hebben we eindelijk de lampen en bleek de sticker bij het verwijderen een beschadiging achter te laten. Een financiële compensatie gekregen hiervoor. Snel en netjes afgehandeld

Schort bij lange levertijd de betaling op door geld terug te storten terwijl de levering in back order staat.

Pluspunten

netjes ingepak en goede kwaliteit lampen voetjes.

geen ga zo door..

Pluspunten

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, mooie website

Pluspunten

Goede communicatie toen product niet op voorraad was.

Wel jammer dat het product niet op voorraad was.

Pluspunten

Duidelijke webshop. Na onduidelijkheid over levertijd netjes antwoord op mijn email.

Kan ze niet bedenken. Misschien de voorraad opbouwen van deze lamp. Of sneller voorraad aanvullen.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Prima service goed aanbod

Vervoerder communiceerd slecht komt afspraken niet na.

Pluspunten

makkelijk bestellen, snelle GRATIS levering en scherpe prijs! een absolute aanrader.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Bij problemen keurig te woord gestaan.

De collectie uitbreiden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, proberen door zelf te leveren opnieuw defect te voorkomen.

Weinig flexibiliteit wanneer geleverd kan worden. Weekplanning max week vooruit.

Pluspunten

Heel mooie winkel, is onlangs helemaal vernieuwd, wist niet wat ik zag. Bezoek is zeker de moeite waard.

Pluspunten

snelle levering, zorgvuldige verpakking

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie meubels

Klanten service - bezorgingen - administratie

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede klantenservice, perfecte service

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en een goed product!

Geen..

Pluspunten

Bestellen is duidelijk en goed via de website. Product is goed verpakt en snel bezorgt. Het product is ook na verwachting!

N.v.t.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!