Pluspunten

Eigen bezorgservice, mooie spullen voor een leuke prijs.

Pluspunten

Super snelle levering. Netjes verpakt. Helemaal top

Geen verbeterpunten in mijn geval

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi aanbod

Meer duidelijkheid over verzending en levertijd. Klopt nu niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Zoeken maar producten met filter opgave is niet duidelijk. Hier staan dan ook andere producten tussen . Tevens de mogelijkheid bieden het omruilen van producten, welke via de webshop zijn geleverd, in de winkel.

Pluspunten

Zeer goed geholpen goede service direct antwoord op je mail ,zeer mooie artikelen en niet duur

Pluspunten

Grote showroom

Betalen bij aflevering

Pluspunten

Het is goede service en een prachtig spiegel ik heb er erg veel plezier van

Pluspunten

Perfecte levering binnen de tijd die op de site werd aangeboden

De verpakking was niet van top kwaliteit graag nog extra verstevigingen aan brengen voordat deze verzonden wordt. de doos was bij ons stuk gegaan maar gelukkig geen beschadingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb snel antwoord gekregen via de mail. Dat is positief.

De verpakking was waardeloos! Alle bouten en schroeven lagen door de doos ! En er ontbraken 2 schroeven& bouten. Dus meer aandacht hoe het een &ander te leveren.

Pluspunten

Goeie service en vriendelijk personeel! Als er een probleem is denkn ze mee, er wordt gedacht in oplossingen. Heel tevreden! En snelle levertijden

Nee

Pluspunten

een goede service in de winkel en de webwinkel is ook uitstekend. ben nog niet in de nieuwe winkel geweest door omstandigheden maar hoop snel te kunnen gaan kijken.

op dit moment niet.

Pluspunten

Mooi gemaakte kussens met een fijne prijs. Op mijn vraag per contactformulier om een van de kleuren te veranderen werd meteen gehandeld zodat er niets meer bij de aflevering retour moest, prima gehandeld!

Pluspunten

Snelle levering, uiteindelijk op kunnen halen bij transportbedrijf.

Pluspunten

Boven verwachting is mijn bestelling binnen 1 week verzonden,terwijl er een levertijd was van 4 tot 6 weken. Super !!!

Pluspunten

-handig dat er een winkel is, om de spullen ‘in het echt’ te bekijken. -snelle levering -goed verpakt -klantvriendelijk in de winkel

-geen voorraad in de winkel. Maar gelukkig wel gratis verzonden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes geleverd

Jullie kleurbeleving is anders dan de mijne.Ik kreeg geen beige maar een bruin kussen Ik bestelde een gebreid kussen,maar alleen de voorkant was gebreid.De achterkant een bruin katoentje Dat stond niet bij de beschrijving

Pluspunten

- snelle reactie via de mail op vragen - goede update over status bestelling - afspraak over korting, gemaakt in de winkel, snel verwerkt bij online bestelling.

- wat verwarrend is dat online en winkel bestelling apart verlopen - advies: er zijn nog zoveel artikelen in voorraad.

Pluspunten

Top hoe jullie alles hebben opgelost! 6 stoelen besteld maar kreeg ze niet gemonteerd. Binnen 3 dagen 6 nieuwe stoelen gemonteerd gebracht!

Pluspunten

Laagste prijs, goedverpakt en snel bezorgt.

Pluspunten

Tijdens verzending waren een aantal artikelen beschadigd. Keurig opgepakt en zeer snel opgelost, de volgende dag al nieuwe exemplaren in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prachtig artikel (hanglamp) gekocht. Ruime keus.

Bij koop afgesproken (op website) dat product door PostNL bezorgd wordt bij afhaalpunt. We zijn veel afwezig dus dat is voor ons ideaal. Echter na betaling van artikel komt bericht dat bezorgdienst Van de Hoef uit Ede gaat bezorgen. Na 3 x een latere datum van bezorging doorgekregen te hebben uiteindelijk 13 dagen later bestelling binnen!!! Dus GEEN snelle bezorging. Tevens andere bezorgwijze dan bij aankoop aangegeven.

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke communicatie over levering

Leveringkosten afschaffen bij een bedrag > 40 euro (bijvoorbeeld)

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!