Pluspunten

Goede ervaring snel geleverd

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was snel geregeld..netjes verpakt.

Pluspunten

Groot assortiment tegen scherpe prijzen

Pluspunten

Men heeft mij het verkeerde dienblad toegestuurd: een bruin houten dienblad i.p.v. het bestelde zwarte houten dienblad. Het mailcontact over deze vergissing was vriendelijk. Ik wacht nu nog op het terugstorten van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten door DOK 2

Pluspunten

De levertijden zouden iets specifieker mogen

Pluspunten

Groot aanbod, met leuke spullen!

-Het is soms wat onoverzichtelijk

Pluspunten

super snelle levering. En het gekochte product (salontafel) is exact zoals verwacht.

Pluspunten

Ik vond alles prettig en snel verlopen. De website ziet er netjes en geordend uit. Alles ging makkelijk en dat vind ik persoonlijk fijn, als ik teveel moeite moet doen, laat ik het al snel afweten. Positief

Pluspunten

Prachtig producten, ruim aanbod, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede service en leuke betaalbare producten!!

Pluspunten

Had een beschadigd product ontvangen maar super opgelost en binnen 2 werkdagen!

Geen!

Pluspunten

Bestelling verliep perfect, ook al was het tussen de feestdagen in!

Pluspunten

Goede persoonlijke service telefonisch Snelle levering

Voorraad beheer beter beheersen (maar kan toeval zijn op de producten die ik wil)

Pluspunten

Vlotte levering en keurige informatie over het hoe, wat en wanneer van de bezorging. De geleverde goederen waren goed beschermd en prima ingepakt.

Ga zo door!!

Pluspunten

Goede website snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Super snelle levering en zn gaaf tafeltje!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Bij beschadiging pakket (lag bij koerier en niet bij dok 2) snel en netjes geholpen

Ligt misschien aan mij, maar via webshop lukte het niet om cadeaubonnen te verzilveren.

Pluspunten

Uitgebreide collectie, snelle levering.

Lagere verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice, staan je netjes te woord, boden coulant aan om product thuis te laten bezorgen

Wanneer een order veel langer op zich laat wachten is het fijn als hier tussentijds ook een bericht over komt. Nu moest ik zelf bellen, waar mijn product bleef, waar eerst 2 maanden wachttijd voor stond en wat uiteindelijk bijna 6 maanden werd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en goede informatie omtrent levering met meerdere mailtjes

Juiste product informatie kapstok is geen 90 cm maar 74 cm dat scheelt nog al een stuk en is teleurstellend.

Pluspunten

Dok 2 had een goede service en snelle reactietermijn

Het is lastig om met Het transportbedrijf wat door dok 2 is ingeschakeld een afspraak te maken. Ik werd door een medewerker gebeld en we kwamen overeen dat de tafel op vrijdag tussen 10 en 1 werd geleverd. Vervolgens was er om half 2 nog niemand waarna ik heb gebeld, toen bleek de afspraak er niet in te staan! Uiteindelijk is er wel nog iemand gekomen (na aandringen)

Pluspunten

Super leuke winkel met hele goede service. Ik kom er graag.

Pluspunten

Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op je vragen via de mail. Ook komen ze met goede oplossingen. Erg prettig! En natuurlijk hebben ze gewoon heel veel leuke spullen!

Pluspunten

Mooie actie (6 halen 5 betalen). Snel en vriendelijk geleverd. Stoelen voldoen aan de verwachtingen. Zijn niet alleen mooi maar zitten ook heel comfortabel. Uitstekende prijs-kwaliteit!

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief en je krijgt hiervoor een kortingscode van 5€ dan zou het leuk zijn als deze werkt. Voor de rest geen opmerkingen.

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!