Via de website een vloerkleed uitgezocht. Duidelijke foto's en goede beschrijvingen. Enkele dagen later, lag het vloerkleed op zijn plaats.
Beste André, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij natuurlijk graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Door het personeel aan de telefoon in het bijzonder Janneke en het personeel in de winkel aan de balie in het bijzonder Jolanda werden wij vriendelijk en hulpvaardig ontvangen en geholpen. De benadering klonk en was warm. Dit zijn uitnodigingen om te kopen!!!!!
Beste Jacques, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug bij ons. Groeten, DOK 2.
Ik heb mijn meubels online besteld , wat best een uitdaging was, maar ik ben zeer tevreden. Ik ben altijd telefonisch goed ter woord gestaan en de mannen die mijn meubels bezorgden waren vriendelijk en deskundig hebben ze alles in elkaar gezet.
Beste Syliva, Bedankt voor jouw leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij natuurlijk graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Goede service. Duidelijke communicatie.
Beste Donevan, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij natuurlijk graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog een keer terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Prima service voor levering en terug betaling
Beste Antoinette, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij zien je graag nog eens terug bij DOK 2. Groeten, Janneke van DOK 2.
Na een vertraging van de levering van onze bestelling werden wij netjes op de hoogte gehouden en kregen de mogelijkheid onze bestelling te annuleren. Nu hebben we onze wandplanken toch nog wat eerder gekregen en zijn heel tevreden.
Beste Jo, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Erg goed om te horen dat je tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Artikelen worden perfect verpakt en snel geleverd. Ook de service erna, vragen via de mail, worden snel en super vriendelijk afgehandeld.
Beste Matthijs, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Dat is altijd leuk om te horen. :) Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Donderdag besteld en zaterdag al geleverd. Heel blij mee.
Beste Rita, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Bij bestellen was de levertijd 4 tot 6 dagen, vervolgens werd dat na bestelling meteen 6 tot 9 weken en na de 6 weken kreeg ik bericht dat het nog eens 4 weken zou duren. Al's ze iets niet kunnen leveren moeten ze het ook niet aanbieden.
Beste Zoe, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat de levertijd langer is dan je had verwacht. Met de huidige situatie is het voor leveranciers vaak lastig om een juiste levertijd aan te geven. Wij geven dan ook altijd een verwachte levertijd door aan de klanten. Uiteraard snappen wij dat het vervelend is om lang op de bestelling te moeten wachten en willen je hier nogmaals onze excuses aanbieden. Wij wensen je, ondanks het ongemak, veel plezier van de bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Ik was al eerder in de winkel geweest maar bestellen via de website is net zo makkelijk.
via de internet bestelling werd je netjes door verbonden met de transporteur voor het aflever moment. Deze vervoerder heeft het goed en netjes gedaan. klein min puntje is, je zou 10 min. voor levering een sms berichtje ontvangen van de tijd. nu stond de vervoerder al voor de deur op het moment dat de sms. binnen kwam.
Lamp is nog mooier dan op de foto, geeft prachtig licht door de gaatjes heen.
Beste Anja, Wauw, een 10! Bedankt voor deze goede beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Wij hebben een stoel besteld, de doos was op 2 plaatsen kapot. Mogelijk zijn de boutjes daaruit gevallen en zijn er weer in teruggestopt. Want ze lagen los in de doos en er was er 1 te weinig. Deze had ik zelf liggen alleen is het een zeskant ipv imbus. Beetje jammer, er wordt mee gesmeten, al is er niets kapot. Wel een mooie stoel.
Beste meneer/mevrouw van Roekel, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat het pakket niet meer heel was toen het arriveerde. Wij zullen hier een melding van maken bij PostNL, omdat het uiteraard niet de bedoeling is om op deze manier met pakketten om te gaan. Mocht dit in het vervolg nogmaals voorkomen, kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij een oplossing kunnen bieden. Wij wensen je veel plezier van de bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Helaas had ik bewust een stoel besteld waarvan ik hoopte dat die 2 dagen later zal komen, dit omdat er bij stond voor 18u besteld "morgen" in huis. Dit duurde helaas ruim 7 werkdagen langer, snap dat het druk bij POSTNL is, maar dan is het niet handig omdat bij producten in deze tijd neer te zetten!
Beste Vienna, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat jouw bestelling later is geleverd dan gepland. Onze excuses hiervoor! Momenteel is het erg onvoorspelbaar welke levertijd PostNL heeft. Wij proberen onze levertijden zo goed mogelijk up to date te houden door regelmatig contact te houden met PostNL. Helaas kan het in deze tijd wel eens voorkomen dat de bestelling er langer over doet dan wij en jij verwachten van PostNL. Wij wensen je, ondanks het ongemak, veel plezier van de bestelling en hopelijk zien wij je snel weer bij DOK 2! Groeten, Janneke van DOK 2.
Bestelling, versturen en product alles top
Geen gedoe gewoon prima
Beste Niels, Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Zit al 2 maanden te wachten op een kussen . 2x mail gestuurd . Nu bestelling geannuleerd . Wacht nu nog steeds op mn geld , dit zou binnen enkele dagen geregeld zijn
Beste Marja, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend dat jouw bestelling een vertraging op heeft gelopen. Met de huidige situatie kan het soms zijn dat een bestelling later binnenkomt dan gepland. Uiteraard hebben wij dit niet gewild voor je en vinden het erg vervelend dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Hiervoor willen wij je nogmaals onze excuses aanbieden. Wij hopen je, ondanks het ongemak, nog eens te zien bij DOK 2. Groeten, Janneke van DOK 2.
Beste Anna, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Keurig op tijd vriendelijke bezorgers
Beste Trix, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Prima en mooi product (de gebreide poef) Super blij mee.
Beste Truus, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Wij wensen je er veel plezier van en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Beste Bert, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons en de levering. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Uitzoeken bestellen betalen en hop de v volgende dag genieten.
Beste Margriet, Bedankt voor deze super beoordeling! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Geweldig...snelle levering ....
Beste Nelie, Bedankt voor deze fijne beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
De winkel is uitnodigend, de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. De kast die we destijds hebben gezien, hebben we, omdat vanwege corona de winkels gesloten zijn, online besteld. Ook hierbij goede communicatie en, ook belangrijk, een goede vervoerder.
Beste Andre, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Wij wensen je veel plezier van de bestelling en zien je uiteraard graag nog eens terug. Groeten, Janneke van DOK 2.
Snelle en nette levering. Snel antwoord op mijn vraag. En super blij met mijn kast!!!
Beste Mariska, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons en jouw bestelling. Wij zien je graag nog eens terug en wensen je veel plezier van jouw bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 6 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!