Super goed!

Het huisbed Dallas met bedlade bij 2 bedrijven besteld gehad, die na weken wachten niet konden leveren. We hebben voor onze dochter nog een poging gewaagd bij PSSlapen. Na de bestelling (vrijdag middag) werden we vrijwel direct gebeld voor een leveringsafspraak voor dinsdag. Ondanks de hevige sneeuwval op maandag werd het bed volgens afspraak op dinsdag geleverd. Goede prijs, super service. Wij blij, onze dochter slaapt weer heerlijk! Echte aanrader, wij zeggen het voort.

Snelle en goede service

Heel tevreden met hoe ik ben geholpen. Ik heb een hoogslaper op een zaterdag laat in de middag besteld en diezelfde dag werd ik nog gebeld over de keuze van levering. Bed binnen 1 week geleverd. Tijdens het in elkaar zetten was 1 schroefje verkeerd geleverd. Ik heb gebeld en gelijk de volgende dag (zelfs in deze drukke periode) werd het geleverd. Ik ben daar heel erg blij mee. Zo'n snelle en vriendelijke service maak ik tegenwoordig niet vaak meer mee.

Snelle & fijne service!

Snelle levering en fijne communicatie hierover.

voldeed helemaal aan verwachting

voldeed helemaal aan verwachting en snelle levering

Alles top

Echt een super winkel zoals het hoort

Goede service, snelle levering, prijs kwaliteit verhouding goed. Onze zoon gelukkig met zijn bed.

Voor herhaling vatbaar

Game bureau besteld, communicatie vanuit PSslapen is uitstekend en netjes. Leveringstijd was ook prima in orde, alleen mijn minpuntje komt uit het feit dat de bezorger het goed voor de poort leverde en ik zelf alles naar binnen kon sjouwen. Snap best dat men huiverig is met corona, maar 1,5 meter is hier prima uit te voeren door het op zijn minst tot aan de deur te leveren, en niet 10 meter er vandaan. Desondanks zou ik zo weer bestellen bij PSslapen, het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt is in mijn ogen belangrijk en oogst vertrouwen voor toekomstige bestellingen.

Erg netjes

Ik werd nadat ik mijn bestelling had geplaatst bijna meteen gebeld om een leverafspraak te maken. De meneer waar ik mee sprak was ontzettend aardig en beleefd, en alles is goed en op tijd geleverd!

Supervriendelijk en fantastische service

Heel tevreden. Levering van het stapelbed van onze dochters werd bij een andere leverancier twee dagen voor levering ineens met een maand uitgesteld. Dezelfde dag gebeld met PSSlapen. Bed op voorraad en werd meteen klaar gemaakt voor verzending. Bed twee dagen later in huis, dus de kamer van onze dochters was toch volgens planning op tijd klaar.

Geleverde wat ik verwacht

Goede en snelle service

Een dag nadat ik besteld had werd ik al gebeld, ze hadden alles op voorraad en wilden een datum afspreken om te bezorgen. Erg fijn dat je dat kan afstemmen!

Klantvriendelijk

Snelle reactie na bestelling Telefonisch overleg over bezorgdatum Heldere uitleg Prijs kwaliteit Topservice Veel keuze

Heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Ik heb ze gebeld voor meer informatie over de bureau die ik wilde aanschaffen voor mijn zoontje. De meneer die ik aan de telefoon had was zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Hij legde me alles uit en had heel veel geduld. Wij waren zeer tevreden met de verwerking van de bestelling die meteen werd opgepakt.

Super geregeld

Na de bestelling geplaatst te hebben werd er telefonisch contact opgenomen door de zaak. Er werd bedankt voor de bestelling en er werd afgesproken wanneer het geleverd zou worden. Dit werd keurig volgens afspraak gedaan!! Kan deze zaak aanbevelen.

Alles gaat goed

Zulke service kom je niet vaak meer tegen!

We hebben vorig jaar een halfhoogslaper voor onze zoon besteld. We werden gebeld met de vraag wanneer we het geleverd wilde hebben, wat een service!! Het bed zelf was echter niet zo super, er zaten wat beschadigingen aan en er was een stuk met vlekken, allemaal afkomstig van de fabrikant hoor. Dit is zo goed opgepakt en opgelost, niets dan lof!!! Een aanrader, dit bedrijf!!!

Mega klantvriendelijk

Van bestellen tot nazorg, alles was perfect geregeld. Ondanks dat de geleverde bedombouw wat beschadigd was. PSslapen dacht mee, kwam met een nette oplossing en handelde alles super af

Super service

Goed bedrijf,smelle service

Stoer bureau!

Het is een mooi en stevig bureau, het geld zeker waard. Het in elkaar zetten ging wel erg stroef, maar mag de pret niet drukken. Mijn zoon is super happy en daar doen we het voor.

Goede service en snelle levering echt top. Zeer aan te bevelen.

Goede communicatie en service

Fijne, goede en snelle service!

Hele positieve ervaring!! Erg blij met het product. Het was wel wat voeten in aarde om het bed te plaatsen... kamer is 2.10 breed, het bed zou volgens de site 2.06 zijn, is 2.08. Maar stond op meer sites als 2.06 breed. Maar na wat hoofdbrekens is het gelukt om het bed te plaatsen! enige tip zou dus zijn om deze afmeting te veranderen. Verder alleen maar lof over de service!

Geweldige webshop

Had een beschadigde onderdeel gekregen. Binnen een dag was de levering van de nieuwe onderdeel behandeld. Dikke 10 krijgen ze van me.

Prima service!

Ik werd na mijn bestelling telefonisch benaderd om te checken of ik had gezien dat er een lange levertijd was. Kreeg altijd antwoord op mijn mail, zelfs op zondagavond. Als ik belde en er kon even niet opgenomen worden werd ik daarna direct teruggebeld. Ik had een kleine beschadiging aan een greepjes, wat kan gebeuren. Binnen een paar dagen kreeg ik vanuit Frankrijk het pakketje met nieuwe greepjes. Kortom perfecte service, kom je tegenwoordig nog maar weinig tegen!

Echt supet goede service

De service is enorm bij dit bedrijf , op zondag besteld en gelijk telefoon dat ze op dinsdag al konden bezorgen . Toen er iets niet geheel paste is er gelijk actie ondernomen en werd er gelijk een nieuw onderdeel thuis bezorgd . Ik zou echt iedereen dit bedrijf aanraden .

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.