Goede service, erg tevreden.

Goede service! Bestelling werd op het afgesproken moment bezorgd.

Prettig zaken doen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Klantvriendelijk. Uiterst flexibel vwb levering, levering door prettige mensen. Direct contact via telefoon, via email zeer snel antwoord. (ook als er nog geen order is geplaatst) Prijs volgens reguliere prijsvorming, niet hoger of lager dan bij andere leveranciers. Geen afleverkosten of andere verborgen extra's.

PSSlapen heeft uitstekende service!

Het Zwolse bedrijf heeft met mij mee gedacht bij de aanschaf van een stapelbed. Netjes afgeleverd en zeer vriendelijk! Volgende keer bestel ik daar absoluut weer.

Snelle levering, erg tevreden

Stapelbed besteld en alles keurig geleverd! Dik in orde

uitstekende service!

Goed contact. Snelle levering.

Snelle levering, prima klantenservice.

Zoals op de website beloofd, het bestelde bed binnen 3 werkdagen geleverd gekregen. Tijdens het monteren bleek een onderdeel beschadigd te zijn en heb dit via e-mail gemeld. Binnen 5 minuten werd ik teruggebeld en is er kostenloos een nieuw onderdeel besteld. (Meer dan) prima service!

Snelle reactie en levering

Stapelbed gekocht en werd dezelfde dag nog gebeld voor het maken van een leveringsafspraak. We kregen de avond voor de levering een tijdsslot van 2 uur waarin het bed geleverd zou worden.

Top service!

Snel en goed contacten gehad, ontzettend behulpzaam en goed geïnformeerd. Snelle levering op een door ons gekozen moment. Dochter is heel erg blij met haar hoogslaper!

Snelle en goede levering

snelle en goede levering van het stapelbed

Goed bed

Mooi bed en snelle levering, gemakkelijk in elkaar te zetten

Perfecte service

Besteld, en binnen 2 dagen geleverd. Duidelijke beschrijving bij het bed. We misten 1 plakstrip, deze werd meteen de volgende dag kosteloos bezorgd. Mijn zoon is super blij met zijn superhelden bed.

Perfect geregeld

Eerst telefonisch contact gehad met een hele vriendelijke meneer. Snelle levertijd en goed kunnen afspreken over de bezorging. Al met al heel blij met het product, contact en bezorging!

Snel en gemakkelijk bestellen met uitstekende service!

In het weekend besteld, meteen maandagochtend gebeld om een aflever afspraak in te plannen. Vriendelijk aan de telefoon. Snelle levering van een prima product.

Geweldig.

Mijn ervaring is in een woord topservice, de meneer belde mij om te zeggen dat ik een verkeerd matras bestelde en hij stortte het geld meteen terug. Dat vind ik klasse!

Top service!

Een kinderbed besteld bij PSslapen. Heel fijn dat de levertijd 2-3 dagen was. Telefonisch is afgesproken wanneer het bed geleverd zou worden. Prettig geholpen, goede service. Ik zou er zo weer wat iets bestellen!👍🏻

Komen na wat zij pretenderen!

Duidelijke informatie verstrekking, geleverd conform afspraak.

Na gevraagd te hebben bij de bestelling om te leveren op een bepaalde dag. Ook gelijk dezelfde dag al bericht dat dat ook mogelijk was. Zou er zo weer bestellen.

Supper

Heel goede service je wordt persoonlijk gebeld voor een bezorg afspraak. Supper kwaliteit van meubelen en beste prijsgarantie. Ik kan het iedereen aanraden.

Ik werd een aantal uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had al gebeld voor een leveringsafspraak, snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede, duidelijke en snelle communicatie.

Ik kan ze niet bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Every single process about our order was perfect. We were very satisfied with the company.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en zeer snelle levering.

Ik weet zo geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles klopt! Nabellen cq. bevestiging over geplaatste bestelling. Snel bezorgd en geen gedoe.

Pluspunten

Goede service, ik werd de volgende ochtend naar het plaatsen van mijn bestelling al gebeld met de vraag wanneer de levering kon plaats vinden. Dit kon al de volgende dag! Echt super geregeld. Ook nadat ik later een vraag had werd dit snel opgepakt en er werd goed meegedacht.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.