Hele vriendelijke mensen die graag met je meedenken en flexibel zijn

Ik kwam terecht bij PS slapen omdat het bed was ik wou bij een andere leverancier ineens niet meer leverbaar was. Bij PS slapen was dit geen probleem. Hele goede service en hele vriendelijke mensen!

Betrouwbare webwinkel

Deze webwinkel en een andere hadden de beste prijs voor het bed van mij dochter. De recencies van die andere webwinkel waren erg negatief. Van deze webwinkel positief. Ik heb er toen voor gekozen het bed bij PSslapen te kopen. Il heb er geen spijt van, de verkoper die ik telefonisch heb gesproken was erg aardig. Na levering ontbraken wat kleine onderdeeltjes na telefonisch contact had ik ze binnen no time in huis via de post netjes opgestuurd. Ik ben erg tevreden met de aankoop.

Klantvriendelijk en goeie levering

Goed geholpen en gemaakte afspraken zeer goed nagekomen. Erg terveden.

Snelle service en makkelijk in elkaar te zetten.

Perfecte levering en een mooi product

De levering was zeer goed. Goed te volgen met track and tracé. Het stapelbed was goed verpakt en een mooi eindresultaat

Goeie communicatie en levering

Snelle levering en alles conform afspraak. Keurig telefonisch contact over levering.

Uitstekende service

Ik heb hier een bed met matrassen voor mijn dochter aangeschaft. Twee jaar na mijn aankoop was ik de handleiding kwijt. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord en kreeg ik de handleiding toegestuurd. Top service!

Prima ervaring, snel geregeld. Goed materiaal.

Levering uitstekend verlopen en materiaal ook goed ingepakt. Minpuntje. De instructie met de spijkertjes is volledig overbodig, er was geen achterplaat meegeleverd en dat hoefde ook niet. Handleiding klopte niet. Daarnaast waren maar 2 witte grote dekplaatjes meegeleverd (ook correct in de handleiding), maar er zijn 6 "grote gaten" aanwezig. Slordig dat er niet meer geleverd zijn en deze "gaten" open blijven. Die plaatjes kosten niks.

Wij hadden een stapelbed besteld. Binnen 2 dagen bezorgd. Helaas waren er 2 planken beschadigd. Na mailcontact worden er nu nieuwe planken bezorgd. Het contact was heel goed. Echt een aanrader om hier iets te bestellen!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Super service

Met het in elkaar zetten van het bestelde bedmeubel, waren er 4 kapotte verbindings schroeven, (door onze eigen fout gebeurd.) Contact met jullie opgenomen en een paar dagen later kwamen ze al met de post opgestuurd, top

Besteld, snel bericht om een afleverafspraak te maken, en netjes op tijd .. Iets te vroeg zelfs .. Werd netjes binnen gezet en met de duidelijke handleiding goed in elkaar te zetten

Goede service, duidelijke afspraken.

Duidelijk, vriendelijk en goede service

Duidelijk, vriendelijk en goede service

Top bedrijf, snelle levering en fijn contact.

Via Whatsapp fijn contact gehad over bestellen en leveren. De dag voor levering netjes een bericht ontvangen over hoe laat de levering zou zijn. Kwartier voor afleveren nog persoonlijk contact. Fijn contact met winkel en goed geholpen bij een kapotte plank. Deze winkel/ dit bedrijf is zeker een aanrader. Nog nooit zo fijn contact gehad.

Goede service en een Snelle levering!

Mijn dochter is erg blij met haar halfhoogslaper “met glijbaan”!!

Snelle service voor een goede prijs

Alles ging vlot

Bestelling snel in behandeling genomen en keurig op tijd geleverd. Dochter heel blij met haar nieuwe bed. Het bed is stevig met heel veel opbergruimte.

Goed!

Bed is van goede kwaliteit, dochter is superblij! Ps slapen is een aanrader en communiceert duidelijk.

ZEER TEVREDEN TOP

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling het contact was goed de levering was goed mooi op de afgesproken tijd én de stapel bed die ik geleverd heb gekregen was kompleet en een hele stevige bed kinderen zijn der heel blij mee. Top kwaliteit

Service zoals je niet vaak meer tegenkomt

Ik had 2 dingen besteld die niet zo goed bij elkaar pasten en daar werd ik over gebeld en dat vond ik echt een geweldige service. Ze hadden het ook gewoon op kunnen sturen. Keurig

Prima website

Mooie website, goede service

Ontzettend klantgericht!

Ik had een email in het weekend gestuurd ivm de beschikbaarheid van een bed. Ik krijg direct op de zondag ochtend (buiten openingstijden) een keurig berichtje terug. Zodra ik de bestelling had geplaatst kreeg ik gelijk een persoonlijk bericht dat alles klaar werd gezet voor transport met de verwachte leveringsdatum. Transport was perfect geregeld en werd continue op de hoogte gebracht van de status. Kinderen zijn ontzettend blij met de bedden!

Uitstekend!

Snelle levering en goed product!

Mooi product (halfhoogslaper met bureau), snelle levering en goede communicatie. Alleen de tijd die nodig was voor het opzetten was veel langer dan volgens het boekje.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.