Pluspunten

Heel eenvoudig te bestellen tegen een goede prijs en heel snel en goed geleverd!

Pluspunten

Direct telefonisch overleg over levering van het bed, zodat het zelfs de volgende dag in huis was ipv de minimale 2/3 dagen dat op website stond. Goede service!

Pluspunten

Snelle levering. Onze dochter is superblij met haar huisbed. Bedankt voor de service.

Pluspunten

Heel positief en zeer tevreden met de slaapkamer

Pluspunten

Geweldige service, snel en accuraat

Pluspunten

Zeer vriendelijk

Pluspunten

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld ivm aflevering van het bed. Dit kon al heel snel. Zowel het contact met de afdeling verkoop als met de bezorger was vriendelijk en positief.

Pluspunten

Uitstekende en vriendelijke service, snelle levering

Goed om door te geven aan fabrikant van het stapelbed dat ze de verschillende onderdelen al genummerd aanleveren. Nu heeft het monteren veel langer geduurd omdat eerst alles opgemeten en uitgezocht moest worden.

Pluspunten

De bezorging verliep bijzonder professioneel. Ik werd gebeld over de uitleg inzake de bezorging. Van tevoren kregen we een email over het tijdstip van de bezorging en later ook nog via sms. Het gekochte product bleek bijzonder goed in elkaar te zetten met goede degelijke onderdelen en een duidelijke instructie. We zijn bijzonder tevreden over de gehele gang van zaken.

Pluspunten

Snel contact snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Bed is prachtig en duidelijke beschrijving en goed in elkaar te zetten. Allemaal heel erg positief top.

Pluspunten

Ontzettend goed geholpen door Willem! Een prachtig bed gekocht begin oktober voor ons zoontje met een glijbaan! Hij gaat iedere avond met veel plezier slapen. Super service en mooie kwaliteit! Wij komen hier zeker terug!!!

Geen ga zo door!

Pluspunten

Nog nooit zo’n goede service meegemaakt van een webshop. Persoonlijk contact, meedenken, oplossingsgericht en een top service!!! Voor mij een dikke 10!

Pluspunten

Vlak voor kerst besteld en ondanks de vakantieperiode werd gauw geleverd. Product is prima. Wij zijn tevreden.

Pluspunten

Uitstekende Service, de klant komt op de eerste plaats en een snelle levertijd. waarbij de goederen zorgvuldig geleverd worden.

Pluspunten

Bestellen via website eenvoudig, zodra je bestelt hebt wordt er contact opgenomen over de bezorging. Elke stap van bestelling tm bezorging verliep erg soepel.

Het bibop stapelbed was alleen niet heel makkelijk om in elkaar te zetten.

Pluspunten

Stapelbed Leo snel geleverd. Er was een plank stuk en die werd persoonlijk binnen no time bezorgd. Bestelling contact werd netjes via telefoon afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke telefonische reactie na mijn bestelling om de dag van aflevering te bespreken. Vriendelijke meneer van de transportfirma die het kwam bezorgen.

Pluspunten

Goede , betrouwbare en vriendelijke communicatie !

Pluspunten

Goede, vriendelijke service en snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijk, vriendelijk

Vervoerder wist niet dat hij moest bellen vtv. Mogelijk niet goed doorgekomen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en het bed past op de plek. Eerst nog even gebeld omdat mij iets niet helemaal duidelijk was, daarna het juiste antwoord gekregen. Top! Zeker als ik een nieuw bed moet kopen zal ik eerst hier kijken op de website. Nou, Dag Hoor!

Pluspunten

Snel geleverd en netjes dat ze even bellen voor een aflevering datum

Pluspunten

Heel attent en klant vriendelijk Geen moeite is teveel Snelle levering en adequate opvolging en communicatie met vervoerder; het maakt niet uit dat de fabrikant niet in Nederland is gevestigd Goed bereikbaar

Geen verbeterpunten, heel tevreden over onze bestellingen

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.