Pluspunten

Super snelle levering en service

Pluspunten

Prima service, product snel geleverd.

Kunnen jullie niks aan doen, denk ik, maar monteren van de Pino Stapelbed kan ik geen goed cijfer geven. Heeft te maken met type schroef die gebruikt wordt (dus geen schroef waar je echt goed gereedschap mee kan gebruiken zoals schroevendraaier enzo), maar het is met zo'n ikea dingetje. Dit is super onhandig en daardoor duurt monteren 4x zo lang of zo, We hebben er 5 uur over gedaan terwijl in de handleiding 60 min staat.

Pluspunten

Perfecte levering. Goed contact. Geen beschadigingen. Goed verpakt. Ik ben positief over de hele afhandeling.

Pluspunten

Komt haar beloften na.

Pluspunten

super bedrijf!!!!!!!! super snelle levering! ik miste een paar pluggen kreeg direct een mail en telefoontje met excuses en 2 dagen (i.v.m. weekend) later pluggen in huis. TOP kreeg de handleiding nog per mail opgestuurd als extra. TOP TOP TOP

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord bij vragen, helemaal top!

Pluspunten

Op een zaterdag, enkele uren na het plaatsen van de bestelling, werd ik al gebeld om een datum voor de levering af te spreken. Verder werden aanvullende vragen snel en correct afgehandeld. Prettige en persoonlijke service.

Pluspunten

snelle reactie, snelle levering en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk overzicht en snel geleverd

Transport bedrijf kon niet ons dorp in. De chauffeur was super behulpzaam en vriendelijk. Echter was het verstandig geweest als ze van te voren even navraag/ onderzoek hadden gedaan

Pluspunten

snel leverering

geen

Pluspunten

Lekker snel geleverd, hartstikke mooi bed. Ook mooi meegenomen dat de hoogslaper stevig genoeg is om volwassenen in te laten slapen.

Pluspunten

vriendelijk goede prijs snelle levering

toch wel wat mee montagetijd nodig dan gedacht voor de stapelbedden

Pluspunten

Snelheid en communicatie was prima

Op het feit na dat mijn bestelling uit 6000 onderdelen bestaat is niet gerept op de site, dat zou misschien beter aangegeven moeten worden.

Pluspunten

Snel en goede levering en goede producten, site en telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie na bestelling, en keurig telefonisch te woord gestaan. Vervolgens ook snel en netjes geleverd door het transportbedrijf. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Na contact te hebben opgenomen met PsSlapen, was het mogelijk mijn hoogslaper te laten bezorgen op de 3e verdieping. Enorm goede service! Verder was het bed makkelijk met z’n twee’en in elkaar te zetten maar zeker niet in je eentje aan te raden.

Pluspunten

Een goede service. Telefonisch goed bereikbaar en je vragen worden alle vakkundig beantwoord. Je merk dat men verstand van zaken heeft. Komen ook de gemaakte afspraken na als het gaat om bezorging en mail met betrekking daarop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig bestelproces. Aantal dagen tot levering zoals vermeld klopt helemaal. Dag erna direct contact met mij opgenomen om een lever afspraak in te plannen. Heeft gedaan wat je van een webshop mag verwachten!

Wanneer afspraak gemaakt wordt voor het leveren van producten, vermelden dat men niet enkel met track en trace het product kan volgen, maar dat men ook middels een gratis sms enkele minuten voor levering geinformeerd kan worden. (service van transportbedrijf)

Pluspunten

Helder bestelsysteem, goede klantenservice, bezorging op afspraak.

nvt

Pluspunten

Goede duidelijk heide en zeer vriendelijke klantenservice :)

Meschien vragen of ik een review voor het product wil schrijven ?

Pluspunten

Na aankoop snel contact over wanneer het geleverd kan worden. Product is degelijk een precies zoals beschreven.

Pluspunten

Vriendelijke communicatie en snel geleverd in overleg qua tijd en datum.

Pluspunten

Persoonlijk Vriendelijk Geduldig Meedekend

Telefoonnummers zijn via Google onjuist

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Afspraak gemaakt voor levering, update hierover bij vertraging. De producten (een stapelbed en matrassen) waren naar tevredenheid. Heel mooi bed, goeie kwaliteit, mooie afwerking, goede instructies voor montage.

Een optie voor levering op de juiste verdieping (tegen betaling) zou prettig zijn.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.