Pluspunten

Snelle levering en mooie prijs

Pluspunten

Prima service, duidelijke communicatie. Doet wat het belooft.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Heb een hoogslaper gekocht voor mijn kind. Super snel levering en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden en mijn kind is super blij met zijn nieuwe bed. :) zeker een aanrader.

Pluspunten

goede communnicatie en klant vriendelijk goede informatie over het product

geen

Pluspunten

Goede geïnformeerd, op tijd geleverd, prima product

Pluspunten

Snelle levering en keurig gehouden aan de afspraken

Pluspunten

Snelle levering, goedkoopste, bed is stevig en lijkt van goede kwaliteit te zijn.

Pluspunten

Top communicatie!!!

Pluspunten

Mooie bedden, goede communicatie/goed bereikbaar, betrouwbaar, goede service

Het enige puntje is dat ik het bij de hoogslaper heel fijn had gevonden als de planken genummerd waren. Dat had het iets makkelijker gemaakt. Verder helemaal niets aan te merken!

Pluspunten

Snelle levering. Dochterlief is erg blij met haar nieuwe bed!

Pluspunten

Nette website, bestelproces duidelijk. Ik werd gebeld om een afspraak te maken voor bezorging. Bezorging prima.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie. Kon precies aangeven wanneer alles geleverd moest worden. Dit werd ook nog even telefonisch besproken en daarna per mail bevestigd. Heel fijn

Pluspunten

Er is gebeld na de bestelling om alles te checken. Direct wordt er gereageerd na contact. Er is na overleg een persoonlijke aanbieding mogelijk

Pluspunten

goed geïnformeerd over levering en levermogelijkheden, nette en tijdige bezorging, prettig klantcontact per telefoon

Pluspunten

Maken hun beloftes waar! Zeker een aanrader.

Pluspunten

Goed product (hoogslaper) met degelijke materialen, goede instructie/gebruiksaanwijzing en goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd.

Pluspunten

Super snelle en persoonlijke service. Ze bellen even netjes op om te vragen wanneer je het bed graag geleverd wilt hebben. Een mooi bed en we zijn helemaal tevreden.

Niks

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Prettig contact met de klantenservice. Prettig ook om kosteloos met AfterPay te betalen. Prima bed ook!

Pluspunten

Snel antwoord op gestelde vragen Goede service

Pluspunten

Snelle levering Stevig en mooi stapelbed

iets duidelijker gebruiksaanwijzing zou fijner zijn of nr. op de planken en het deel van de achterwant wat ook op de zijkant past is bruin en draai je het om is de kast half wit/bruin dat is een beetje jammer vooral als bed niet tegen de muur staat verder prima!

Pluspunten

Prima bestelling, snelle en goede levering, goed materiaal en prima handleiding.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.