Pluspunten

Een probleem met de geleverde spullen werd direct opgepakt en snel verholpen.

Pluspunten

Snel en correct

Geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering zols beloofd op de website

Pluspunten

Snelle service en goed geholpen zelfs na kantoor uren top bedankt

Ga zo door

Pluspunten

Snel en klantvriendelijke service

Een optie om ook volwassen bedden te verkopen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Leuke webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bereikbaarheid en service

Bezorgdienst kan wat flexibeler zijn in het bezorgen. Eerst de bestelde matrassen controleren voor ze afgeleverd worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice

Kwaliteit van de bedden: enkele lades en toch ook wat schuifdeurtjes in de kastjes gaan stroef!

Pluspunten

Zeer goede service. De medewerker aan de telefoon en via de mail hielp me goed met betalingen en bestelling. Onze zoon is erg blij met zo'n mooie hoogslaper. Het is een prachtige hoogslaper die veel kwaliteit uitstraalt. Het staat prachtig in zijn slaapkamer.

Meer reclame maken. Het is een zeer goed bedrijf met zeker veel kwaliteit.

Pluspunten

Zeer goede service No nonsence

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel gelevert

Product was smeerig (heel veel stof). Zag uit als een tweeedehands product in nieuwe verpacking.

Pluspunten

Uitstekende service. Ik had per ongeluk een matras besteld dat te dik bleek voor het bed (bedlade). Ik werd dadelijk geholpen door de bedrijfsleider en het matras werd vervangen zonder extra kosten. Ben zeer tevreden, ook fijn dat je persoonlijk contact met iemand krijgt ipv een computersysteem! Stapelbed en matrassen zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

Goede communicatie met PSslapen en super mooie halfhoogslaper top!!

Bij het bezorgen waren de dozen beschadigd! Bezorger had het in zijn eentje naar 4de verdieping gebracht, en de dozen waren heel zwaar! Misschien een twee man werk inplaats van 1.

Pluspunten

Snelle afhandeling van gestelde vragen. Ook de levering uit voorraad is zeer fijn, zeker voor meubels is dit vaak niet mogelijk.

Pluspunten

-aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan door PS slapen -er is veel moeite gedaan om het bed alsnog snel te leveren aan ons, echt geweldig -ik werd snel teruggebeld na overleg met de werkmensen die het bed zouden leveren en door hen werd ik ook snel gebeld ter bevestiging van de afspraak -de werkmannen die het bed kwamen brengen waren uiterst vriendelijk

ik kan ze niet bedenken. Ben heel tevreden!

Pluspunten

Het bed is keurig geleverd! Er zaten op 3 planken beschadigingen. Na contact hierover gehad te hebben worden er keurig nieuwe nieuwe planken geleverd

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. En hele vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Na bestelling werd ik direct gebeld voor een leveringsafspraak. 2 dagen later alles al in huis.

Pluspunten

Wij hebben een Smoozy Hoogslaper voor onze dochter besteld. Het bed werd snel geleverd en het was fijn om samen met de bezorger en dag en tijd te kunnen overleggen. Ik had wat problemen met de betaallink van Afterpay waarna ik PS slapen heb gebeld. Zeer vriendelijke man die met me meedacht en direct met een goede oplossing kwam. Ik kreeg zelfs na afloop nog een belletje dat de betaling nu in orde was. Hele fijne service! De hoogslaper zelf is van een super degelijke kwaliteit en de handleiding is duidelijk. Wij hadden het bed met twee uurtjes in elkaar zitten. Onze dochter is er erg blij mee.

Pluspunten

Hele goede service en zeer alert in het oplossen van zaken. Super vriendelijk en behulpzaam. Hier kunnen heel veel grote bedrijven iets van leren.

Pluspunten

Snelle afhandeling van onze order. We werden ook netjes gebeld door het bedrijf wat het bed zou leveren, om een tijd hiervoor af te spreken.

Pluspunten

snelle service, op maandagavond bed met matras besteld, dinsdagochtend telefoontje om afspraak te maken voor het bezorgen, woensdag bed al in huis.

de handleiding hoe het bed in elkaar gezet moet worden mag iets duidelijker.

Pluspunten

Snelle levering en super kwaliteit!!

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.