Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

in een woord super levering precies netjes op de afgesproken tijd en zeer vriendelijke bezorgers en een zeer goede kwaliteit van het bed tiener move en voor die scherpe prijs

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering en snel

Tekeningen goed nakijken want sommige zijn nogal ingewikkeld

Pluspunten

snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden via email en de bezorger belt wanneer hij onderweg is.

Pluspunten

Snelle levering, keurige prijs, makkelijke website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ik niet bedenken

- Afleveren mag wel wat klantvriendelijker. De pakketjes voor de klant even naar boven brengen - Het materiaal was broos en zag er heel goedkoop uit. Totaal in onbalans met de prijs die voor het geheel werd gevraagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

...

levering verbeteren: tip om de levering veranderen tot in de slaapkamer ipv tot aan de voordeur installatie: maak het aantrekkelijk om het bed in elkaar te laten zetten

Pluspunten

hoog kwaliteit service! supersnelle levering!

Pluspunten

Mooie site, snelle levering en alles was OK

Ik zou het niet weten........

Pluspunten

Doen wat ze afspreken.heb vorige week 2 half hoogslapers besteld en werd dezelfde dag nog door Wim terug gebeld voor de levering. Ook dit is precies volgens gelopen. We moeten de bedden nog in elkaar zetten dit doen we op 5 dec

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Voor de 2e keer Matras besteld. Slaapt heerlijk.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over zowel het product als de levertijd.

n.v.t.

Pluspunten

Erg snel de bestelling behandelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel in contact. Goed product

Levering kon pas na een week. Lattenbodem vergeten bij levering(wel snelle nalevering)

Pluspunten

Wat een vriendelijke en service-gerichte mensen bij PSslapen, en wat een leuke hoogslaper! De handleiding en alle schroefjes en plankjes klopten als een bus waardoor we hem soepel in elkaar konden zetten. Eén plank bleek beschadigd, maar toen we daarover belden werd diezelfde dag nog een nieuwe plank gebracht. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle levering.Goed matras! ik ben heel tevreden!

Er zijn geen verbeterpunten. Alles was perfect.

Pluspunten

Werd meteen gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Twee dagen later had ik het bed al in huis!

Geen, was helemaal top en beveel jullie zeker aan bij anderen!

Pluspunten

Op de dag v bestelling, werd meteen gebeld voor de afspraak voor levering!

Pluspunten

Snel levering en laagste prijs

Pluspunten

Na een beschadigde plak te hebben gekregen omdat het slecht verpakt zat heb ik contact gehad met dit bedrijf en hebben ze mij vriendelijk en super snel een nieuwe plak geleverd. Zeer vriendelijk. Mijn complimenten voor het bedrijf en de goede zorgen.

Pluspunten

Stipte levering, behulpzaam met advies

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Montageservice aanbieden

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.